xeks123,
Споменаваш Вадим Зеланд.
Питаш колко е забавянето в нашата реалност?
В моята реалност е различно. Зависи в каква степен съм балансиран. Зависи и от намерението, дали съм го постигнал или не.
Обаче, според мен, най-много зависи от това ти какво допускаш. "Вселената винаги се съгласява" ако не греша, това са думите ползвани от Зеланд.
Оказва се, че въпроса за забавянето е най трудния и сложен, от гледна точка осъществяването на намерението ни. Колко хора биха допуснали, че реализацията може да настъпи на момента?
А допускам, че изобщо наличието на въпроса за време/забавяне, говори за желание а не намерение. Поне според моя скромен опит е така. В момента на "заявката" към Вселената не е присъствала и мисличка за време или съмнение за реализация. Редно е да призная, че това не ми се удава всеки път. Трансърфинга прилича на хакерските "съновни техники в реала". Само си приличат по резултатите, но методиката е различна в определена степен...
Как може да се реализират желанията ни?
Визуализация, Намерение, сънуване. Както чрез комбинациите им, така и поединично. Разбира се всеки вариант си има и своите особености.
И да не забравим. Каквото допуснем, това ще се случи.