За всички неразбрали, Оле казва че мюсюлманите трябва да си оставят "ценните закони от Корана" в собствените им страни, а не да пренасят в Европа. Какво расистко има в това?! Или предпочитате жените ни да раждат по 10 - 20 необразовани и недохранени чавете и да бъдат бити с тънка брезова клонка на голо ако не слушат и не носят палатка на главата?!
А по отношение на сексуалноста, нямате право да говорите защото не сте били субект на подобни преживявания с Оле и няма и да бъдете. Да не говорим че това са простотии. Оле няма нужда да се опитва да спи някоя мадама, защото има сред най - красивите приятелки и винаги получава една дузина предложения. Някой му завидя

Гледай си живота и стига си злобял и си се правил на патриот, защото заради подобни патриоти 500 години сме си карали "кеф" и после още 70г.!
Аз лично съм бил в автобус в Турция когато един мазен старец се търкаше в едно 15г. момиче, аз го избутах и застанах между тях, а турчина взе да се търка в мене.
Оле е признат от достатъчно учители, но няма значение. Важното е че има създадени над 650 центара по-света, и над 100 000 ученика, а вие продължавайте да си дърдорите глупости, безсрамно малко лъжливо завистливо човече.