Да още вчера го разбрах това. Интервюто е в "168 часа". Не е само този пръдльо. Циганите пак започнаха да правят размирици. Онзи ден (вчера ли беше?) 200 циганина пребили 2-ма полицаи, които проверявали заведение по сигнал за силен шум. "Куките" хванали един мангал защото бил без документи, тогава около тях се събрала тълпа от 200 човека и ги нападнала. Как са се измъкнали живи не ми е ясно? Тези дни се сетих една теория. Много хора се чудят, как така АТАКА продължава да си действа в парламента, та нали управляващите продажници много лесно могат да я "резнат". Било то чрез някакъв саботаж, атентат или някой друг подмолен номер. Имам теория, че ни готвят някакъв номер с тези сблъсъци и скандали и искат АТАКА да обере пешкира. Да кажат "Видите ли зарад тях стана така". Незнам какво целят, циганите ли да вдигнат възстание, турците ли или да провокират нас да им скочим, та после да дойде "помощ" отвън за да ни разпределят както те желаят. Не ми харесва това. Много изтъпления станаха напоследък и имам лошото предчувствие, че се готви нещо, нещо което ще навреди на България. Дано да греша.