Автор Тема: Робърт Морнинг Скай - Тера - Скритата История на Планетата Земя  (Прочетена 155766 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Дори за тези от вас, които не бяха научили предварително по стечение на обстоятелствата, може би вече е ясно, че най-накрая завършихме втората си книга и до края на седмицата, тя ще бъде на пазара. Нейния предговор, можете да свалите безплатно във формата на pdf оттук.

Творбата се казва „Историята на Звездния Старейшина и Документите Тера – Скритата История на Планетата Земя“. За който все още не е прочел – това са всъщност 2 книги, обединени в една и са изключително редки. Към настоящият момент не могат да бъдат намерени в оригинал в САЩ, ако някой реши да го направи.
Авторът е северноамерикански индианец, а ядрото на творбата е писана в края на 60-те години на миналия век. Има твърде много неща, които трябва да бъдат казани и които вече са написани в самата книга под формата на дълъг предговор и следговор (сега забелязвам, че качения предговор не е окончателния вариант, който е в книжното тяло, тъй че за тези, които смятат да си вземат книгата - прочетете го пак на всяка цена). Затова няма да хабя място тук, за да го правя отново. Който се интересува от нещата ще прочете сам.
 

За тези, които ни познават добре и следят работата ни, е ясно, че не се занимаваме с глупости. Точно поради тази причина XnetBg се превърна и допреди 2 години беше център и поле за развитието на търсенията у хора като нас. В какво се е превърнал от 2 години насам са теми, които е безпредметно да коментираме, по простата причина, че всеки тук има очи.
В този ред на мисли, всичко, което искам да кажа е, че е добре да обърнете внимание на този материал, защото той не е случаен. И му обърнете внимание не защото го правим ние, а просто защото ще бъде добре за вашето собствено развитие. Уверявам ви – има какво да се прочете и повечето от вас няма да останат разочаровани. Тези, на които им е залипсвало нашето присъствие във форума, ще бъдат също удовлетворени, защото книгата съдържа над 50 страници авторски текст и именно той ще отговори на невероятно много въпроси, които досега не са намирали адекватен отговор. Ние самите открихме много следи във въпросния материал, които после сглобихме за вас – читателите. Неслучайно книгата е потискана, а автора ѝ преследван и заплашван. Защото това е единствения материал, описващ във възможно най-голяма точност и дълбочина (на земно равнище) ролята на извънземния разум в живота ни – от създаването на човечеството – до днес. Ще се убедите колко възможности за размисъл и нови хоризонти ще откриете пред себе си. Надяваме се това да се разгърне в широка дискусия и всички да търсим заедно, с вече новата налична информация. Това ще дигне поне временно нивото на форума до Нова година, след което предстоят големи промени.

И така, книгата съдържа 270 страници в (малко нестандартен) А4 формат (260 х 240), което прави над 550 нормални. Коричната цена е 20 лв., което уверявам ви, е нищожна сума за това, което книгата предлага като информация и обем и това, което сме вложили като труд и средства.
Предлагаме за вас промоционална цена от 18 лв., за която заявките могат да започнат от момента на прочитането на този текст докрай. Това може да стане на e-mail: [email protected] с оставяне на имена и пощенски адрес, на който ще получите книгата в момента, в който излезе (плаща се със запис като пощенските разходи са за ваша сметка). Препоръчваме да давате адреси или имена на познати (ако това ви е възможно), защото все пак сме във форум за конспирации и не искам някой да остава с впечатлението, че правя разни списъци – знам, че в бъдеще ще има опити това да бъде използвано персонално срещу мен, затова го подчертавам изрично.

За тези, които искрено желаят да прочетат материала, но не могат да си позволят лукса чисто финансово (разбирам ви прекрасно) пращаме книгата на добра воля (по лична преценка и интуиция) с идеята да я платите когато това ви е възможно, защото тази няма да бъде пусната безплатно в ел. вариант. Моля ви, нека подобни заявки бъдат чистосърдечни – не прекалявайте и не злоупотребявайте с доброто ни желание информацията да достигне до повече хора и бъдете коректни, както ние винаги сме били с вас през годините. Ако можете – купете си книгата, за нас е много важно да ни подкрепите, защото влагаме повече отколкото можем да си позволим. Също така ако започнете да преигравате и да се правите на тарикати – това някой ден ще лъсне като сребърен поднос. Така ще ни откажете да правим каквито и да е жестове от подобен тип за в бъдеще и в крайна сметка ще навредите на тези, които наистина са в нужда, защото те вече няма да имат опции. Ако започне да се прекалява с това, ще спрем да го правим още с настоящото издание. С това искаме да припомним, че следваме линията на тези, които пускат различна и ценна информация в пространството, която да бъде достъпна за всеки, чийто Път включва досег с тази информация. Така или иначе, всеки, който ТРЯБВА да прочете книгата ще го направи по един или друг начин, но сме НАЯСНО, че спънки по Пътя има, защото ние самите срещаме такива. Именно затова предприемаме този вид „политика“. Който иска – намира начин; който не иска – търси причина.

След като изданието излезе в края на седмицата, цената ще се промени, а когато се появи и по рафтовете на книжарниците, няма да можете да се възползвате от намалението и себестойността ѝ ще е тази, изписана на корицата.


Защо ни отне цяла година да пуснем втория ни проект в пространството е отчасти обяснено в предговора. Други причини за това, са отчасти финансови, отчасти свързани с времето (всеки се занимава с нещо в живота – ние също), отчасти свързани с множеството спънки и пречки, през които се наложи да минем. Всичко това е подробно описано и съм сигурен, че ще ви е интересно да го прочетете. Надявам се всички приятели да споделят радостта ни от това, че този двугодишен проект, най-после завърши!!! Работим върху тази книга (на няколко нива) много преди „Проектът Монтоук“ да бъде издадена. И въпреки че аз самия строших много нерви, че отне тооооолкова много време, в крайна сметка си давам сметка, че така е трябвало. Книгата стана перфектна (в контекста на собствените ни възможности – все пак не забравяйте, че не разполагаме с екип и всичко правим самички) и сме безкрайно щастливи, че можем да ви я предложим!

Насладете ѝ се, моля! : ))


Н.
« Последна редакция: Февруари 02, 2011, 17:22:26 pm от H. »

Неактивен Visitor

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 349
Много се радвам и благодаря за постоянството, което влагате при търсенето на подобна информация, за труда и всичко свързвано със създаването и издаването на тази книга! Успех!  :)


Неактивен sedere

 • (sedere)
 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 606
И аз благодаря. :hi: От няколко дена едвам заспивам поради интереса ми към книгата :). Искам да попитам колко са пощенските разходи  ?  Да не вземат тези от пощите да ми сложат цена която е на половина от книгата. Питам, защото никога не съм поръчвал по този начин.
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 814
Поздрави и от мен на екипа! Желая Ви успех. :drinks:
Прочетох предговора на един дъх...

sedere, така ще стане, бъди сигурен.
Аз наскоро си купих така две книжки и разходите по доставката ми костваха 6 лева и стотинки.
« Последна редакция: Юни 09, 2010, 12:48:15 pm от Гален »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Разходите не са много, макар наскоро да ги увеличиха. Няма да дойдат повече от 2-3 лв. Е, зависи в коя част на страната живеете все пак.
Тъй като получих много поръчки, които оставят само фамилия като персонална информация, моля ви - няма как да стане по този начин. Оставяйте лично име и фамилия минимум! Просто от пощата правят проблеми, не си го измислям аз. Също така оставяйте локален пощенски код, задължително! Така затруднявате себе си най-вече!

Благодаря.
« Последна редакция: Юни 09, 2010, 17:30:08 pm от H. »

Неактивен Морфей

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 558
Н. брат до тук ми стигна фантазията  :writer: Ако нестава го махам  :unknown:

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Е идеално е бре ;D Винаги съм казвал, че разбираш от корици и картинки :) Само можеш да размениш местата на 2-те корици, ако ти се занимава.
Май ще те взема за консултант за следващата :flag_of_truce:
« Последна редакция: Юни 10, 2010, 17:21:36 pm от H. »

Неактивен Морфей

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 558
 :drinks: да не стане като сборните издания само  :blum1: Това го правих сега на работа между клиентите така че е нвъзможно размяната на кориците  :unknown:  Ако се намери някой майстор на фотошопа да го направи както трябва  :blum1:

Неактивен x-file

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 68
"...защото тази няма да бъде пусната безплатно в ел. вариант. ..."

Не искам да звуча грубо, нахално или негативно, но вярвате ли си на това твърдение?
Ако искам мога да си закупя книгата и да я сканирам и да я пусна в мрежата като пдф файл...нали така ?

Неактивен Black Adder

 • Администратор и Собственик на XNETBG.NET
 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 782
 • Администратор и Собственик на XNETBG.NET
:drinks: да не стане като сборните издания само  :blum1: Това го правих сега на работа между клиентите така че е нвъзможно размяната на кориците  :unknown:  Ако се намери някой майстор на фотошопа да го направи както трябва  :blum1:
Не съм майстор ама скалъпих нещо за бързо
« Последна редакция: Юни 10, 2010, 21:29:03 pm от Black Adder »
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

Неактивен sedere

 • (sedere)
 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 606
Re:Робърт Морнинг Скай - Тера - Скритата Исторl
« Отговор #10 -: Юни 10, 2010, 21:28:47 pm »
"...защото тази няма да бъде пусната безплатно в ел. вариант. ..."

Не искам да звуча грубо, нахално или негативно, но вярвате ли си на това твърдение?
Ако искам мога да си закупя книгата и да я сканирам и да я пусна в мрежата като пдф файл...нали така ?

Ако искаме да подпомогнем това начинание с книгите, които са много интересни по-добре да не правим така. Все пак и авторите се нуждаят от финанси. Не са и някаква мрежа със бизнес интереси където само ти пробутват поредната книга, а се стараят да предложат наистина ценни книги. Трябва да ги уважим като им ги купим книгите, защото и без това много малко от тази сума получават лично те.
Аз купих и предишната им книга и тази съм си я поръчал ,защото искам да продължават със същия дух да издават ценни книги и то на цена смешна за информацията и знанията, които получаваш. Само едно сравнение тяхната книга(и) е двадесет лева на същата цена е примерно и книгата "тайната" При коя от книгите ще научиш повече неща ? Първата им книга си я имам и на книжен вариант и на електронен. Чета от компютъра когато нямам какво да правя друго на него, а книжния вариант го ползвам като ходя другаде където няма компютър.
« Последна редакция: Юни 10, 2010, 21:31:11 pm от sedere »
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
"...защото тази няма да бъде пусната безплатно в ел. вариант. ..."

Не искам да звуча грубо, нахално или негативно, но вярвате ли си на това твърдение?
Ако искам мога да си закупя книгата и да я сканирам и да я пусна в мрежата като пдф файл...нали така ?

Мисля че не  си разбрал точно какво е "твърдението"  ;) А то е че няма да бъде пусната "от нас" за разлика от предната  ;) А вече засегнатия от теб момент е въпрос и на личен избор...

Неактивен Морфей

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 558
Не съм майстор ама скалъпих нещо за бързо

Аз това го правя за моята уеб страничка  ;) нали се сещаш  :drinks:

Неактивен Black Adder

 • Администратор и Собственик на XNETBG.NET
 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 782
 • Администратор и Собственик на XNETBG.NET
Ааа, що не каза да оправя размера ;) Ще реализираме банерче и за теб,  така и така обсъждаме в момента такъв.
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Благодаря за помощта :)

Специално за x-file направих нещо, което си бях обещал да не правя повече, поне до края на годината, но тъй като така или иначе смятах да напиша нещо подобно го направих заради конкретния повод.

Та въпросното нещо бе да драсна една статийка, която ще ви е интересно да прочетете и осмислите. Статията ще е интересна за всички. Можете да го направите тук.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27