Sasho , така и така сме на темата НСР . Не ти ли прави впечатление , освен другите манипулации , които тези отгоре извършват , те ни зарибиха и с езотериката . Аз от години четя форума , ама в последната се притеснявам за мъжката част , От мъже и конспиратори се превърнаха в езотерици . Говорят за Буда , Христос , Визши ейерархии , вибрации .... абе общо взето нежни души .
Ето например , идва шефа на ЦРУ в България , идва еднооката маймуна от тандема Ран-Ът , пуска се тема по случая ..... 3-4 коментара . А под статиите за Христос , вибрации и др. , цялата нация се е разписала със философски мисли . А никой не обръща внимание , че нещо странно се случва
Не знам , както се знае , че на среща на билдербергерите част от България ще я дадът на Турция , ако се окаже , че момента в дошъл !!! ШЕФА НА ЦРУ + еднооката маймуна!!! ми ние кво ще правим
Ще кажем на турците - сори пичове , изчакайте да си измедитиркам , за да си вдигна вибрациите , че по лесно да си сваля г...е ...
Незнам пич , плаша се за нацията , много езотерични,просветлени и нежни души станахме ....Направо съм притеснен за България ....