Автор Тема: Подарък за илюминатите - възкресени. Подарък за сивите - божественост.  (Прочетена 8044 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен sinedrion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 29
Според някой е лъжа. Според други всичко цели да ни обърка от истината.
Както и да е ...

Сивите общали невероятни подаръци на-най старите илюминати. Тъй като на края - нищо друго не ги очаква освен - смърт. Всички се съгласили на този последен подарък от страна на сивите, а именно - ВЪЗКРЕСЕНИЕ. Така сивите за пореден път успяли с поредния си план? Всички получили своето "възкресение". В последствие се оказало, че това е т.нар. технология, за която по-късно разбрал папа Йоан Павел и АХДЖА. Последния именно заради това не беше убит ;) А предпоследният именно затова беше убит. Понеже АХДЖА утиде при него и му каза тайната.

Независимо от всичко и днес продължават усилени опити на сивите с цел придобиването  - "възкресението". Точно заради тази последна пречка СИВИТЕ не се появяват явно. Много скоро обаче те ще могат да създадът ново същество, на което могат да дарят - ВЪЗКРЕСЕНИЕ!

Когато това стане. Сивите няма да имат нужда от хората и техния ген. материал.

Накрая и ние хората ще разберем тайната на ВЪЗКРЕСЕНИЕТО. Тогава ще настъпи ново разделение между хората, а именно последната и най-страшна война. Онези, който искат да бъдат БОГОВЕ и  онези, който искат да се съединят с ТВОРЕЦА.
« Последна редакция: Май 10, 2010, 20:32:56 pm от sinedrion »

Неактивен Z-931

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 740
Цитат
Накрая и ние хората ще разберем тайната на ВЪЗКРЕСЕНИЕТО. Тогава ще настъпи ново разделение между хората, а именно последната и най-страшна война. Онези, който искат да бъдат БОГОВЕ и  онези, който искат да се съединят с ТВОРЕЦА.
 Подарък за илюминатите - възкресение. Подарък за сивите - божественост.

Тук също прозираш много неща!
Продължавай... :) !

Неактивен %00

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 126
  • organic SEO
За награда......който е бил в армията, знае кое с кое се римува...
╟╩╦═╬╧╩╦═╬╧Оrgаnic SEO NinJah╩╦═╬╧╩╦═╬╧╩╦═╬╧╩╦═╬╧╩╦═╬╧╩╦═╬╧╩

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 541
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Войната между
Онези, който искат да бъдат БОГОВЕ и  онези, който искат да се съединят с ТВОРЕЦА.
изглежда се води от осъзнаването на хората, ако не и отпреди създаването им.
  Ако проследим историческите извори, ще видим как някои са обожествявани от обожателите им. Други се самопровъзгласяват за богове. Трети пък искат да се слеят с някой Бог или пък с пустотата.
  Всекиму според пожеланото - евентуално.
  Но всеки, вътре в себе си, знае каква е истината. Дори да не я признава пред себе си тя е водещата а не мечтите и фантазиите.
  Щом сивите искат да придобият "възкресение" и подарък ще им е "божественост" - скапаната ми налудничава логика промърморва нещо... "Те не ги притежават." Или пък поради задълбаване в технологична посока не са опознали още себе си?
  Вметка - подарък се дава от притежаващия го на липсващия му (по принцип, не че някои не трупат излишъци а други не подаряват неща които им липсват. Банкова система, на кредит и авансово - познати вируси в обществото )
  Илюминати ще чакам да се осветят.
 :hi:
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен sinedrion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 29
Re:Подарък за илюминатите - възкресени. Подар
« Отговор #4 -: Май 14, 2010, 20:21:46 pm »
Да възкресиш човек е едно. Да възкресиш робот друго. Честита божественост.
Е дано сега си ме разбрал.

Това дето става в цирка са фокуси правени от тренирани факири. Това не са чудеса. Днес ако БТВ и НОВА кажат, че онова е чудо една камара народ ще повярва.

"Цяло чудо" е че хиляди вярват в СЪЧИН. Без дори да знят, че повечето глупости в езотериката са плод на неговото комерсиално въображение.  Простотията ходи по хората. Колкото и да я търсиш в гората при дивите животни. Няма да я откриеш. Виж този сайт! Пълно фиаско... Потребителите пишат тук теми след като са изгледали поредната серия на СТАР ТРЕК.
« Последна редакция: Май 17, 2010, 07:47:17 am от Mirotvorec »

Неактивен ipsilan

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 91
Re:Подарък за илюминатите - възкресени. Подар
« Отговор #5 -: Май 18, 2010, 05:05:24 am »
Виж, за тази "конспирация" с Папата и Агджа /Мехмет Али Агджа/.. ,не знаех,благодарско,а ти гарантирам,че Жоро те е разбрал,само опитай,ако можеш, и ти да го разбереш..Че и много неща можеш да научиш от него,обаче...си мисля,моето момче,дали не можем да поиграем на богове.Както казваш,да възкресяваме роботи...Аз мисля...даваш + и - на късо...и квото стане,а? :hi:И повече няма да пипна нищо езотерично! Заради тоя ...Съчин...  ???Само един скромен въпрос,явно доста знаеш -ти виждал ли си сиви?   :o
« Последна редакция: Май 18, 2010, 05:06:43 am от ipsilan »
Животът е сън,смъртта е събуждане...

Неактивен sinedrion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 29
Re:Подарък за илюминатите - възкресени. Подар
« Отговор #6 -: Юни 05, 2010, 00:16:59 am »
Виж, за тази "конспирация" с Папата и Агджа /Мехмет Али Агджа/.. ,не знаех,благодарско,а ти гарантирам,че Жоро те е разбрал,само опитай,ако можеш, и ти да го разбереш..Че и много неща можеш да научиш от него,обаче...си мисля,моето момче,дали не можем да поиграем на богове.Както казваш,да възкресяваме роботи...Аз мисля...даваш + и - на късо...и квото стане,а? :hi:И повече няма да пипна нищо езотерично! Заради тоя ...Съчин...  ???Само един скромен въпрос,явно доста знаеш -ти виждал ли си сиви?   :o

Няма такова нещо като "сиви". Тези които виждат сиви са отвлечени хора, на които се губят моменти, краткосрочни спомени и т.н. Това се пречинява от две неща. Първото е лъчево оръдие разработена от американските военни. Чрез силен и насочен ел. магнитен импулс. В мозъка навлизат малки електрически частици. Мозъка се изключва(да не кажа рестартира). Човек изпада в кома и губи съзнание. После се инжектира фенобарбитал. Някаква операционна упойка в големи количества. Точно това впоследствие причинява краткосрочната загуба на памет. После след неповече от 30 минути. Пациента(жертвата) е принудително събуден. За да го събудят понякога се налага физическо нараняване. Докторите след операция бият шамари на пациентите. Така и облечените в костюми причнияват болка на човек, за да го събудят. Напълно дрогирана жертвата не може да разбере разликата между човек със и без костюм(маска). Всъщност маскировката е толкова добра, че просто нямам думи. Вижте видеото, което съм постнал за руския филм и сивите.

Сега пак някой няма да повярват. Още преди случката в Розуел. Има масова инсценировка. НЛО на едно американско крайбрежие е засечено. От земята воените го обстрелват и осветяват с големи фарове. Има и снимка на светещ обект и няколко фара насочени към него. Тогава започват и военните операции в джунглата(Виетнам). Има ли война има и сиви. Бре, бре, бре ;)
Тия американци почитат толкова този ден на престрелка, че всяка година се събират и пускат фоерверки, обличат се с униформи и прочие. Там на това крайбрежие...

Винаги тайнствени обекти преди война нападат Америка. Те сами се нападат тия хора. През 10-20 години си пускат по някой НЛО. После или има война или правителството отпуска пак няколко милиярда за секретни военни проекти.

Не могат да намерят вечния живот. Не могат да открият, как да прехвърлят съзнанието си. Не могат да преминават свободно от този в онзи свят. Това ги тормози вече хиляди години. Един по един си отиват, за да се изправят пред Синовете Божии. Ние ще съдим всеки един от тях. Поединично! Няма да имат тази подкрепа, както тук на Земята. Понеже голи идват на тази Земя и голи си отиват. "Там" няма технология, коята да вземат със себе си и да ги предпази от съд.

Тези, които крият истината, правят лъжи и войни. Те ще бъдат съдени от Бог и всички добри хора ще бъдат свидетели. Всички СВЕТИИ ще имат един глас и никой няма да има различно мнение. Затова и присъдата ще бъде справедлива.

На много хора им се иска да не е така. Даже си вярват и казват, че никой не може да те съди. Няма такова нещо. След като тук на Земята не си се научил да обичаш с чисто сърце. Да помагаш на нуждаещите се. Да не причниваш болка и страдания на другите. Няма нужда от твоето нормално съществуване. Душата на човек из начало е безсмъртна. Така за едни започва нов и вечен живот в светлина(постоянно черпиш познания от Иисус Христос, Св. Дух и Бог Отец). В Царството всеки ден е като сватба за добрите хора. За тези, които не са заслужели започва живот извън Неговото царство. Всеки ден е като погребение и смърт. Един празен космос. Една празна вселена. След няколко милиона година. Душата разбира, че наказанието е "отхвърляне". Човешкия дух разбира, че е изгубил връзката си с БОГ. Тогава не ти остава нищо друго освен да плачеш. Понеже малкото дете, като се роди прегръща майка си и заобичва силно родителите си. Когато обаче родителите се отделят от бебето, малко дете... То почва да плачи за тях и да ги търси.
« Последна редакция: Юни 05, 2010, 00:38:48 am от sinedrion »

Неактивен Elen

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 78
Цитат
Накрая и ние хората ще разберем тайната на ВЪЗКРЕСЕНИЕТО. Тогава ще настъпи ново разделение между хората, а именно последната и най-страшна война. Онези, който искат да бъдат БОГОВЕ и  онези, който искат да се съединят с ТВОРЕЦА.

Мисля че такова разделение има и сега.

Може ли да го разтълкуваш това.

Благодаря предварително
Колкото повече разбирам хората,толкова повече ми се живее със животните

Неактивен foest

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 28
Re:Подарък за илюминатите - възкресени. Подар
« Отговор #8 -: Юли 19, 2010, 17:22:08 pm »

Няма такова нещо като "сиви". Тези които виждат сиви са отвлечени хора, на които се губят моменти, краткосрочни спомени и т.н. Това се пречинява от две неща. Първото е лъчево оръдие разработена от американските военни. Чрез силен и насочен ел. магнитен импулс. В мозъка навлизат малки електрически частици. Мозъка се изключва(да не кажа рестартира). Човек изпада в кома и губи съзнание. После се инжектира фенобарбитал. Някаква операционна упойка в големи количества. Точно това впоследствие причинява краткосрочната загуба на памет. После след неповече от 30 минути. Пациента(жертвата) е принудително събуден. За да го събудят понякога се налага физическо нараняване. Докторите след операция бият шамари на пациентите. Така и облечените в костюми причнияват болка на човек, за да го събудят. Напълно дрогирана жертвата не може да разбере разликата между човек със и без костюм(маска). Всъщност маскировката е толкова добра, че просто нямам думи. Вижте видеото, което съм постнал за руския филм и сивите.

Сега пак някой няма да повярват. Още преди случката в Розуел. Има масова инсценировка. НЛО на едно американско крайбрежие е засечено. От земята воените го обстрелват и осветяват с големи фарове. Има и снимка на светещ обект и няколко фара насочени към него. Тогава започват и военните операции в джунглата(Виетнам). Има ли война има и сиви. Бре, бре, бре ;)
Тия американци почитат толкова този ден на престрелка, че всяка година се събират и пускат фоерверки, обличат се с униформи и прочие. Там на това крайбрежие...

Винаги тайнствени обекти преди война нападат Америка. Те сами се нападат тия хора. През 10-20 години си пускат по някой НЛО. После или има война или правителството отпуска пак няколко милиярда за секретни военни проекти.

Не могат да намерят вечния живот. Не могат да открият, как да прехвърлят съзнанието си. Не могат да преминават свободно от този в онзи свят. Това ги тормози вече хиляди години. Един по един си отиват, за да се изправят пред Синовете Божии. Ние ще съдим всеки един от тях. Поединично! Няма да имат тази подкрепа, както тук на Земята. Понеже голи идват на тази Земя и голи си отиват. "Там" няма технология, коята да вземат със себе си и да ги предпази от съд.

Тези, които крият истината, правят лъжи и войни. Те ще бъдат съдени от Бог и всички добри хора ще бъдат свидетели. Всички СВЕТИИ ще имат един глас и никой няма да има различно мнение. Затова и присъдата ще бъде справедлива.

На много хора им се иска да не е така. Даже си вярват и казват, че никой не може да те съди. Няма такова нещо. След като тук на Земята не си се научил да обичаш с чисто сърце. Да помагаш на нуждаещите се. Да не причниваш болка и страдания на другите. Няма нужда от твоето нормално съществуване. Душата на човек из начало е безсмъртна. Така за едни започва нов и вечен живот в светлина(постоянно черпиш познания от Иисус Христос, Св. Дух и Бог Отец). В Царството всеки ден е като сватба за добрите хора. За тези, които не са заслужели започва живот извън Неговото царство. Всеки ден е като погребение и смърт. Един празен космос. Една празна вселена. След няколко милиона година. Душата разбира, че наказанието е "отхвърляне". Човешкия дух разбира, че е изгубил връзката си с БОГ. Тогава не ти остава нищо друго освен да плачеш. Понеже малкото дете, като се роди прегръща майка си и заобичва силно родителите си. Когато обаче родителите се отделят от бебето, малко дете... То почва да плачи за тях и да ги търси.
[/quote]


Лелее...първата част от писанието ти все едно хлапак който е изгледал няколко епизода от някой сериал със отвличания и е заспивал на един-два от "Спешно отделение"  ;D въобще   :flag_of_truce: :flag_of_truce: "то почва да плачИ за тях и да ги търси"  :hi:
.... And slowly, and surely They drew their plans against us

Неактивен dragonn

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 261
Много ми хареса това което си написал!
Само без тази част, защото съм атеист и вярвам само в себе си:  ;)
Цитат
(постоянно черпиш познания от Иисус Христос, Св. Дух и Бог Отец)

Неактивен forum111

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 67
Цитат
Накрая и ние хората ще разберем тайната на ВЪЗКРЕСЕНИЕТО. Тогава ще настъпи ново разделение между хората, а именно последната и най-страшна война. Онези, който искат да бъдат БОГОВЕ и  онези, който искат да се съединят с ТВОРЕЦА.

Мисля че такова разделение има и сега.

Може ли да го разтълкуваш това.

Благодаря предварително

да ще ти го разтълкувам. ще настъпи момент  когато хората ще имат много развити технологии. чрез технологията ще може да си купиш виртуален свят. ще може да си купиш дори и виртуално възкресение.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27