Автор Тема: Ново лекарство за рак! Има ли конспирация?  (Прочетена 63258 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Ново лекарство побеждава рака

стандарт

Уникално лекарство може да победи рака в последен стадий само за няколко седмици. Сензацията обяви директорът на столичния онкодиспансер доц. Асен Дудов на премиерата на медикамента в Конгресния център на Пловдивския панаир в събота. Avastin блокира излъчваните от туморните клетки сигнали, като ги приспива. Преминал в латентно състояние, ракът се превръща от смъртоносна в хронична болест.

С Avastin болестта не се лекува напълно. Тя от време на време напомня за себе си, но пациентът може да живее още много години, като периодично трябва да се подлага на терапия. Лекарството е особено ефективно при напреднали форми на злокачествените заболявания и при метастазирали тумори, обясни завеждащата отделение "Химиотерапия" към Националния онкологичен център доц. Константа Тимчева. По думите й той е ефективен при рак на дебелото черво, гърдата и белия дроб. Използва се в комбинация с химио- или лъчетерапия след оперативното отстраняване на тумора. За разлика от химиотерапията, която освен козметични поражения носи и физически страдания на пациентите, Avastin се понася леко. Като продукт от групата на т. нар. прицелни лечения страничните му ефекти зависят от комбинацията, в която се прилага. Употребата му е от 6 до 8 седмици, но това все пак е строго индивидуално, казват специалистите, които по същата причина не могат да определят и цената на един курс. Медикаментът обаче е скъп, и макар че вече е включен в позитивния списък на здравното министерство, държавата няма ангажименти към доставянето му в лечебниците.
« Последна редакция: Ноември 08, 2006, 01:45:03 am от Horus »

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Ново лекарство за рак ! Има ли конспирация ?
« Отговор #1 -: Април 09, 2006, 11:40:35 am »
Поредното доказателство че фармацефтите меко казано не искат да лекуват хората! Те просто искат да ги доят! Сега вместо болният от рак да умре - те ще му "подарят" още години живот разбира се на определена цена! Както направиха и със СПИН! Така хем вълкът сит хем агнето цяло. Щото ако хората са здрави никой няма да им купува лекарствата. Ако пък тези лекарства наистина вършеха предназначението си и лекуваха - хората пак щяха да са здрави а оборотите им малки. Тези всичките са  престъпници. Лошото е че има много хора които работят за тях и дори неосъзнават какво правят. Има и такива на които всичко им е ясно - на тях ще им е още по зле разплатата. И пак казвам има области в които печалбата трябва да бъде забранена. Тези които работят там трябва да  получават добри възнаграждения за работата която вършат, но институциите да не могат да печелят! Това е все едно пожарникаря да е на процент от изгасените пожари! Ми много естествено че той сам ще почне да ги пали че да не остане без работа. Изобщо гаврата е пълна.

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Отг: Ново лекарство за рак ! Има ли конспирация ?
« Отговор #2 -: Април 09, 2006, 12:12:05 pm »
Не знам дали сте забелязали но всяка година излизат поне 20-на съобщеия за открито лекарство против рака или спина.Останалото Извънземния го каза
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Ново лекарство за рак ! Има ли конспирация ?
« Отговор #3 -: Април 09, 2006, 18:13:35 pm »
Мда. Така е било винаги. Обикновените хора винаги ще си умират.
Но тези, при които е кармично, дори да се излекуват, ще си го изпапкат с друго, колкото и грубо да звучи :-[

llara

 • Гост
Отг: Ново лекарство за рак ! Има ли конспирация ?
« Отговор #4 -: Май 17, 2006, 09:12:24 am »
Eто малко и от мен за рака и провокациите с лекарствата...

Древно и съвременно лечение на рака
Или защо не ни казват истината?
 
Множество изключително успешни терапии на рака, основаващи се на природни средства, са прилагани от лекари-последователи на Хипократ /новохипократисти/. С тях се е занимал световният печат, някои водят началото си от древността като например В17 на гръцките лекари.

Големите фармацевтични компании не желаят евтина нетоксична терапия. Затова блестящи учени се подлагат на юридическо преследване и изолация, лекарски архиви се изгарят, лаборатории и техника за лечение на рака стават жертва на пожари. Прилагат се средновековни методи за да се “спасят”токсичните регламентирани терапии, които носят огромни парични облаги.
“Природата”, както казва Хипократ, ”лекува” и тя е в състояние да спомогне за заличаването на “черната чума” на века.
Икономическите интереси са в ущърб на здравето на народа
Какво бихте казали, ако узнаехте, че не след много време по напълно естествен начин, без операция, бихте могли да се излекувате от коронарна болест? Или че бихте постигнали ремисия и излекуване от рак?
В чужбина много лекари-последователи на природната нетоксична терапия на Хипократ са получили впечатляващи резултати при лечението на рака. Гръцкият лекар Елефтериос Милиопулос е претендент за Нобелова награда с успешната си терапия на рака.Заражда се естествено въпросът: ”Защо тогава се лансират химио- и лъчетерапията като единствени методи, въпреки че е доказано/макар и неоповестено/, че химиотерапията дава резултати само в 2% от случаите с раково заболяване / Scientific American –ноември 1985/. Това е подтвърдено от много научни изследвания. Онкологът Улрих Абел /” Der Spiegel “пролет-лято1991г/ доказва безперспективността на химиотерапията чрез сондиране мнението на онколозите - те самите не биха се подложили на химиотерапия, ако имаха раково заболяване. Група английски онколози също признават: ”времето на преживяване на болните с рак на млечната жлеза е възможно да е намаляло след подлагането им на химиотерапия“ / ” Т he Lancet”/ . Други проучвания показват, че при много раково болни след химио- или лъчелечение се праявяват други форми на рак.
Химио- и лъчетерапията са токсични, убиват и здравите клетки на болните, разрушавайки защитната им система в противовес на новохипократизма, който се стреми да укрепи имунната система на организма така, че тя да победи рака. Това личи от факта, че при химиотерапия вместо от тумора болните губят битката за живота си поради пневмония или друга инфекция. Професорът от Харвард, Джон Кернс, споделя в “Scientific American” - /ноември1985/, че лъчетерапията не дава резултат, защото високата доза х-лъчи, необходима за убиването на раковите клетки, би убила и пациента!
Аутопсии показват, че много болни умират от химиотерапията преди туморът да е успял да ги убие! /Dr Dick Richards “The Topic of Cancer: When the killing has to stop” - 1982г /. Следователно е основателен въпросът на бившия президент на Американската химическа асоциация, А lan C.Nixon : ”Неразбираемо е за мен защо лекарите пренебрегват факта, че химиотерапията върши повече зло, отколкото добро”. Много противоракови лекарства предизвикват друг вид рак или смърт както 5- Fu / 5-fluorovracil/ , което подигравателно наричат “5 Feet Under” /5 стъпки надолу, т.е. под земята/!
Регламентираните методи за борба с рака са неефективни. Професорът от Калифорнийския университет, Хердин Джоунс, определи позицията си на конференция на Противораковата компания така: ”болните, неподложени на никаква терапия, не умират по-рано от болните,на които е приложено обичайното лечение,даже много често живеят и повече”. Знаменитият лекар, Аткинс, твърди,че химиотерапията в най-добрия случай е глупост, а в най-лошия-престъпление! /Dr.Atkins,Health Revolution/
Защо, обаче, след като тези 2 метода са неефективни и токсични не се проучат по-внимателно природните, които както ще видим,са ефективни? Защо се преследва всяко подобно начинание? Разбира се, че не би се допуснало,защото биха се губили милионите, които носят регламентираните методи. Икономическият интерес е във вреда на здравето на човека,както пише писателят Бари Лаинс: ”Американската компания за борба с рака не се интересува да намери терапия, защото, ако я намери, ще остане без работа” / ”The Healing of Cancer” 1989г/. Както и два пъти носителят на Нобелова награда, Лайнус Паулинг, обяви: ”Всички трябва да научат, че борбата срещу рака е най-голямата измама”. Прав ли е нобелистът-един от двамата откриватели на двойната верига на ДНК, Джейм Уатсон,да заяви,че Американската компания за борба с рака е “една каруца с тор” /Peter Barry Chowka” The National Cancer Institute and the fifty year cover”1987/ .
Големите фармацевтични компании нямат интерес едно природно средство да лекува рака,защото то не може да се патентова. Но да не ходим толкова надалече. Знаете ли, че аспиринът,който предизвиква стомашни смущения, в естествения си вид - бялата върба –не дава странични явления? Не можеш да се сдобиеш с изключителното право на експлоатирането на бялата върба. И тогава какво правиш?Или не се занимаваш с нея,или изолираш едно съединение от съответното растение, чрез химически превръщания създаваш синтетично лекарство и така печелиш изключителното право/патента/,както стана с аспирина.Затова преди 2 години чухме по новините, че Хипократ е открил аспирина...! Във всяко растение съществува многообразие от вещества, които взаимодействат помежду си. Ако това съединение не се изолира, а се приложи заедно със съпътстващите го в природната му среда,резултатът ще е много по-добър и без странични ефекти. Виждате ли, Природата си знае работата! С право ще се запитате: ”Предпочитам признато /регламентирано/ токсично лекарство пред едно природно средство?” Ами че само преди 70 години лекуваха болните от сифилис с живак. Да, тази страшна отрова!
След като научната медицинска олигархия не иска да признае природното лечение на рака, какво прави? Обявява всеки учен, който препоръчва природно лечение, за шарлатанин. В САЩ го поставят в “черния списък на недоказаните теории”, пречат на работата му,затварят му вратите за конгреси и научни списания,конфискуват архива или направо изгарят лабораторията му.
“Откривани са много методи за лечение на рака, но всички те са потискани от една система, напомняща Гестапо. Медицинската върхушка се състои от Американската Компания за борба с рака,най-големите онкологични болници, Националния онкологичен институт на САЩ, Министерството по храните и лекарствата. Съмнителното в цялата тази работа е, че тези респектиращи институции се управляват до голяма степен от представители или приятели на представителите на фармацевтичната промишленост,която набира невероятни суми от манията на медиците към химиотерапията” Д-р Аткинс
Преследвани природни методи за лечение на рака
Корените на злото се откриват още в края на ХІХ век в САЩ, когато се създава Американски медицински съюз. Той се опитва да спре разпространението на билки/ т.е. на традиционната медицина/ и да изтрие от лицето на Земята природната медицина и хомеопатията. В последствие отлъчва бабуването /акушерството в първичния му вид/ и психоанализата!Трите чудовища,както ги нарича Д-р Аткинс, мобилизират силите си за да потъпчат свободното изследователство. Създава се и “Национален Съвет срещу измамата по въпросите на медицината” / ”National Council Against Health Fraud”/ от лекарски групи, които бясно преследват всеки нерегламентиран лечебен метод. Sharon Bloyd Peshkin се оплаква: ” NCAHF потъпка медицината на храненето, витаминните и билковите добавки, биологичните продукти /екологичните/ и всички алтернативни методи на лечение на АІ DS и рака, рефлексологията, фитотерапията,хомеопатията” /”The Health Fraud Cops: Are the quack Busters Consumer advocates of Medical Mc Carthyites A”,Vegetarian Times VIII,1991/
Обърнете внимание, че не дава зелена улица дори на екологично чистите храни! Главният редактор на “The Cancer Chronicles” , Ралф Мос, говори за “гонитба на вещици”, за преследването на всяка нерегламентирана терапия на рака, даже в Калифорния е гласуван закон, който нарушава 14-тата преработка на Американската Конституция и дава право на Правителството да конфискува имуществото на занимаващите се с алтернативна медицина! За да стане ясно какво означава това,привеждаме следния будещ недоумение случай: През 1953 г едно проучване на Министерството на правосъдието и Сената на САЩ разобличи плектан`а, създаден от Американския лекарски съюз и Министерството по храните и лекарствата с цел да се наложат химио- и лъчетерапията.Резултатът - прокурорът Бенедикт Фицжералд,дал ход на проучването, е уволнен!
За съжаление същото е положението и на Стария Континент. Примерите са много и пораждат печал, защото в зората на ХХІ век живее и царува Средновековието, и защото на безпризорната наука предстоят битки за оцеляване и за окончателния и триумф.Опожаряването на архиви и изследователски центрове колкото и да е невероятно не е нещо, което да е ставало само през Средновековието.
Съставяйки сборник можем да ви представим някалко по-впечатляващи случая:
1) немецът - хипократист Макс Гершон, който е бил абсолютен капацитет в науката си, на млада възраст/1920г/ разработил специална диета, с каято лекувал успешно лупус /еритемна вълчанка-колагеноза/. Успехът му бил толкова голям, че известният немски хирург Фердинанд Шауербрух от Мюнхенския Университет, който се опитвал да лекува лупус, го поканил да обсъдят и заедно да приложат тази диета на 450 пациента. От тях 446 били излекувани.
Гершон приспособил диетата към други дегенеративни заболявания:кардиопатия, диабет и имал огромен успех. Излекувал лекаря-нобелист Алберт Швайцер на възраст 75 г от напреднал диабет, спирайки Инсулина му. Той определя Гершон като един от най-големите умове в историята на медицината.
Гершон е по-известен с успешното си поведение по отношение на раковите заболявания,което освен специална диета включвало очистване на организма, клизми с кафе за да не почине болният от разпадащия се тумор, подобряване на чернодробната функция /определя непълноценността на черния дроб като естествена проява на раковото заболяване/, озонотерапия, поддържане на К- N а равновесие,витаминни добавки и т.н.
В книгата си “Cancer A Thing Curable!The Gerson Therapy”/ 1983 г / С.Т.Хот отбелязва,че методът на Гершон лекува 50% от нелечимо болните и 90% от болните в начален стадий на рак.
Този блестящ учен е бил подложен на преследване от американската лекарска върхушка, която го изключила от Лекарския Съюз на Ню Йорк. Последствието било болниците, с които е работил, да прекъснат връзката си с него.
През 50-те представил в Сената лечебния си метод, който си завоювал такъв авторитет, че би могъл да спечели световно признание, но Американският лекарски съюз вместо да го подкрепи, го засипал с нападки. По онова време са се опитвали да наложат химиотерапията.Трагикомичното в тази история е, че едно от най-големите обвинения на Съюза срещу него е, че забранявал на болните си да пушат! Какъв смисъл има?! Много просто-тютюнопроизводителят “ Philip Morris ” е спонсорирал Американския лекарски съюз и в официалното му списание се чете следния девиз: ”Корифеи оториноларинголози ви съветват: ”Сменете марката, пушете “ Philip Morris”!” Благодарение на “съглашението” на медицината с тютюневата промишленост терапията на Гершон попаднала в “черния списък на недоказаните теории”.
2) Хоксей, изтъкнат ботаник, излекувал множество онкоболни в клиниката си в Далас, също пострадал от режима. През 60-те години закрили клиниката, определяйки го за “най-големия шарлатанин на века”, а лекарствата му – “шишета с оцветена вода”,въпреки факта, че Д-р Дюк от Министерството на земеделието в собствено проучване,а също и Patricia Spain Ward в труда си,възложен от Американския Конгрес ”History of Hoxsey Treatment” , удостоверява, че “билките на Хоксей имат противораково действие”, и въпреки че Федеративният съд на Далас приема, че терапията му “се сравнява с хирургическата,радий- и х-лъчевата без страничните действия на тези 3 метода”. Освен това през 1954 г група лекари от различни части на САЩ след обследване на клиниката признали: ”лекува успешно рака.Някои от болните,които видяхме бяха се освободили от симптомите му вече 24 години след лечението. Ние, като комисия,сме на мнението,че методът Хоксей стои по-високо от регламентираните методи като х-лъчите, радия и хирургическия. Готови сме да помогнем на тази клиника по всеки възможен начин за да стане терапията достъпна за всеки нуждаещ се” /Richard Walters “Options. The Alternative Cancer Therapy Book”/
Заслужава да се отбележи, че Хоксей подал жалба срещу Американския лекарски съюз и Висшият Съд на САЩ дал правото на Хоксей , отчитайки съглашателството срещу него. Разбира се, безброй излекувани негови пациенти /над 10 000/ ислезли на демонстрация във Вашингтон в негова защита. Не мислите ли, че е много трудно толкова много хора да подкрепят ... ”най-големия шарлатанин на века”?
3) като най-голям скандал би могло да се определи унищожаването на знаменитото “динамо Райф” от Американския лекарски съюз. Става въпрос за създадения през 1930 г от Ройал Реймонд Райф апарат, който генерира електромагнитни вълни с определена честота, унищожаващи бактерии и вируси; лекувал рак, туберкулоза, тиф и др. Апаратът на Райф разрушавал дадения микроорганизъм чрез точно определена честота на вълната така, както чаша с вино се пръска под въздействието на определена честота на ултразвуковата вълна.
Райф изобретил оригинален микроскоп, с който заснемал микроорганизми със странно поведение-променяли вида си и ставали канцерогенни.Така доказал,че бактериите са многообразни в противовес на официалната микробиология. Неговият апарат унищожавал микроорганизмите. Болни от рак в напреднал стадий се излекували напълно за 3 месеца.
Тези удивителни резултати предизвикали възхищението на много лекари от голяма величина в клиниката Майо, Харвард и др центрове, които си сътрудничели с него. Много лекари, използвайки апарата му,лекували без лекарства и операции до 40 “нелечимо”болни дневно. Затова нарекли този апарат “краят на всички болести”. Това, обаче, предизвикало реакцията на Лекарския Съюз. Представлявало заплаха за икономическите му интереси, защото апаратът имал широко приложение, би ги лишил от превилегии като членове на медицинското общество. На 3 март 1939г напълно изгоряла лабораторията в Ню Джерси, в която бил инсталиран апаратът – напълно случайно! Сътрудникът му, Джон Крейв, бил осъден и изпратен в затвора през 1961г, архивът му и апаратът на Райф също станали жертва на пламъците… Самият Райф починал от смъртоносна доза валиум в болницата в Гросмонт подобно на Вилхелм Райх,който също бил открил “многообразието на микробите”/наричайки ги биони/, чийто архив също изгорял…
Това се случва в Америка, люлката на цивилизацията, на “свободата”, на “недогматичното свободно” изследване.

llara

 • Гост
Отг: Ново лекарство за рак ! Има ли конспирация ?
« Отговор #5 -: Май 17, 2006, 09:13:45 am »
Забраненият летрил /В17/
Едно вещество,използвано от древногръцките лекари
Напоследък се говори много за чудотворното действие на летрила или както е широко известен – амигдалин или В17. Намира се главно в кайсиевите костилки, костилките на прасковата,горчивите бадеми, но и в др . растителни продукти като нахут, чер ориз, леща, бобови кълнове, ленено семе. Значителни количества В17 имат черният фасул от Пуерто Рико, белият фасул от Бирма, зеленият фасул от Ява, които са на изчезване.
Съобщава се, че индустриалецът Ернст Кребс е “открил” терапивтичното действие на В17 по отношение на рака, а не се споменава категорично ясно, че древните гърци и римляни – лекари са използвали с изключителен успех В17 за премахване на туморите/Richard Walters”Options. The Alternative Cancer Therapy Book” / Според Кребс ракът се дължи на липса на В17, следователно е метаболитно заболяване. Амигдалинът е евтина растителна суровина, която може да лекува рака. Тук, обаче, се зараждат проблемите.Както казва Кребс: ”няма много пари в експлоатирането на амигдалина”. И без това законодателството на САЩ не разрешава патентоването на природно вещество. Тези са и истинските причини за забраняването на летрила от Министерството по храните и лекарствата на САЩ, нещо,което известният онколог Ханс Ниепер определи като “най-нелепият и трагикомичен факт на съвременната медицина”. Разбира се, американската медицинска олигархия лансира лъжливото твърдение, че В17 е токсичен,защото съдържа циан и че една двойка е починала от добавка с В17. Същевременно подчертава, че един опит, извършен в клиниката в Майо през 1982 г от Националния онкологичен институт, не е дал положителни резултати срещу рака.
Тези твърдения са отхвърлени веднага,защото:
1 ) през 80-те са извършени изследвания от Д-р Канемацу Шункиура в Онкологичния център Мемориал Слоан Кетеринг, Ню Йорк,при които е приложен В17 на опитни плъхове. Резултатът-изчезване на тумора, предизвикан чрез инжектиране на ракови клетки.
2 ) 30 научни проучвания показват ефективността на В17 , напр. в Европа е приложен В17 на 150 болни и 50% от тях са получили значително подобрение.Това определя В.17 като едно “страшно полезно химиотерапевтично лекарство”/ B.Rossi ”Proceedings of the Ninth International Cancer Congress”, 1966. При никои от тези изследваноя не е отбелязан смъртен случай
3 ) цианът на амигдалина се нуждае от един ензим за да действа – В-глюкозидаза. Докато този ензим се намира в незначително количество в организма ни, на едно място е в достатъчно количество. Познахте ли? В злокачествения тумор! Освен това организмът ни разполага с голямо количество от др . ензим – родоназа, който превръща циана в безопасно вещество. Единствените,които той не “покровителства” са раковите клетки. Следователно цианът на амигдалина няма да убие нас, а рака.Американската медицинска олигархия за кого от двамата се е загрижила?
4 ) за народи, които се хранят с храни, богати на В17, ракът е непознат. Пример за това са Хунза в Пакистан,които се сочат за потомци на Александър Македонски. Ядат кайсиеви костилки, от които съвременните учени извличеат В17 и естествено , не се тровят .
У висшите млекопитаещи също не се отбелязват онкологични заболявания, защото ядат плодовете с костилките. Напротив,животните в зоологическите градини, които се хранят от “мъдрите хора” с “изчистени” храни, боледуват от рак!
Как акулите,мравките и гълъбите могат да ни спасят от рака
Какво бихте казали, ако узнаехте, че акулите, от които толкова се страхува човекът, могат да се окажат най-големият му приятел, излекувайки го от рака? ”Sharks don’t get Cancer: How Shark Cartilage Could save your life” /Акулите не боледуват от рак. Как може хрущялът от акула да спаси живота ви/ пише в книгата на Д-р Уилиям Лейн и Линда Комак. Действително акулите не са засегнати от рака за разлика от други риби, живеещи в замърсени води. Обяснението на този странен феномен дават учените от Технологичния институт в Масачузет, Роберт Ланкер и Ан Ли в списанието “Science”: акулата , както е известно, няма кости, а един хрущялен скелет, който е останал непроменен вече 400 млн.год. Хрущялът предпазва акулите от канцерогените.
Как акулите могат да помогнат на човека?! Една от съставките на хрущяла възпрепятства образуването на нови кръвоносни съдове, които са необходими за разрастването на тумора. Гореупоменатите изследователи отбелязват ограничаване на тумора до 100% при онкологично болни в терминален стадий, на които е бил приложен хрущял от акула.
Онкологът Ханс Ниепер давал на болните си масло от черен дроб на акула, което съдържа скуалин/броменио/. Той пък подпомага клетките на имунната система да покрият раковите клетки, активира определени вещества/”стероиден надзор”/, които движейки се чрез кръвта откриват тумора.
Освен акулите и насекомите,които са със същата праисторическа филогенеза,могат да се окажат ценни закрилници на човека срещу рака и вирусите, какъвто е АІDS. Мравките, торният бръмбар, хлебарките, въпреки че пренасят цялата гама вируси, с които се заразяват хората, самите те не се заразяват. Това се дължи на вещества-иридодиалис. Според Ниепер препарати от тези вещества са особено ефективни срещу рака и вирусите /вкл.на херпеса,АІDS/ Hans Nieper”Revolution in Tehnology Medicine and Society”/
Гълъбите също могат да ни помогнат,но по един по-различен начин. Холандският лекар Моерман правел опити с животни, предизвиквайки в тях рак чрез инжектиране на ракови клетки. Установил, че пощенските гълъби не се разболяват. Обяснява това с храненето им: зърнени храни преди жътвата, плодове и пясък, който съдържа ценни микроелементи. Ако тази храна предпазва птиците от рака,то същото важи и за нас. Съставил една противоракова хранителна програма, която включва всички вещества, с които се хранят гълъбите - витамини А, С, Е; цитрусова киселина; йод, сяра, желязо и др.Отдавал голямо значение на просото. То е единствената зърнена храна, която предизвиква алкална, а не кисела реакция подобно на плодовете и зеленчуците /всяка храна преобразувайки се в организма дава или алкални, или киселинни остатъци; прекомерното им увеличение води до заболяване/.
Учудващо е, че още преди 2500 г Питагор е открил хранителната стойност на просото и го е препоръчвал като най-добрата храна.
Стойността на тази хранителна програма се вижда от едно проучване, завършило през 1983г от медицинската изследователска група SIKON. Според него около 75 от 150-те болни, обявени за нелечими от класическата медицина, показали дългогодишна ремисия, следвайки противораковата диета на Моерман. Подобни данни за успеха на хранителната му терапия дава и холандското Министерство на здравето през 1989г.
Хилоза-методът без разходи, който ни предпазва от рака и прави излишен бай-пас`а
Токсините,които приемаме чрез храната, могат да се изхвърлят от организма чрез добра диетология, оздравяване на чревната флора, постене, извеждане на токсините чрез различни растения /алое/. Известният специалист по здравословно хранене Д-р Йенсен е прилагал очистване на токсини с различни билки, но най-удивително е очистването “Аnderson” на тъканите и червотo, което се използва при онкоболни.След такова очистване чувстваш едно вътрешно ликуване, а вирусите, грипът, болестите доста време няма да те безпокоят! Сигурни ли сте,че можете да се освободите от всичкоте тези токсини? Автомобилните газове, хлорираната вода, инсектицидите, консервантите и др химически добавки в храната, тежките метали /олово, кадмий, живак/ тровят организма ни предизвиквайки от кардиопатии и рак чак до десиминирана склероза.Оловото може да се натрупа в тялото ни от старите водопроводи, от оловните бои, автомобилните газове. Живакът - от стари пломби /сплав от сребро,калай и мед/. Кадмият е производно на промишленото производство. Оловото може да предизвика анемия, неврологични смущения, хипертония,кардиопатия, рак, а у малките деца забавя умственото развитие; блокира функцията на макрофагите – специални клетки, които поглъщат микронашествениците. Кадмият предизвиква рак на белите дробове и нефропатия. Живакът… го имаме всички ежедневно в устата си от пломбата,която са ни поставили за да ни спасят зъба!(?)Между другото може да предизвика десиминирана склероза, рак, автоимунни заболявания,синдром на хроничната умора и др.
Д-р Иселс е съветвал да се отстраняват болните зъби и сливици,защото отслабват естествената защита на организма и така действат като спомагащи фактори за развитие на злокачествени тумори.
Единственият начин за очистване на организма от тежките метали е методът хилоза. Директно в кръвта се въвежда една синтетична аминокиселина - ЕDТА, която улавя металните йони, образувайки с тях органична молекула, изхвърляща се чрез урината. ЕDТА е мощен антиоксидант. Ограничава окисляването на холистерол-LDL и възпрепятства образуването на тромбози. Знаменитият кардиолог Д-р Аткинс е пионер в разработването на този метод. Той го използвал като заместител на бай-пас`а и ангиопластиката при сърдечно-съдови заболявания и ако успее да се наложи,тези 2 регламентирани скъпоструващи,но рисковани метода ще влязат в историята. Този метод увеличава проходимостта на всички кръвоносни съдове, вкл. Коронарните /които кръвоснабдяват сърдечния мускул/. -Р.Аткинс “Age – Defying diet revolution”/
Как може да се използва при раково заболяване?
Спомага за изхвърлянето от организма на тежките метали,които са канцерогенни
Спомага за пренасянето на повече кислород към клетките - нещо, което разрушава раковите клетки, защото имат анаеробен метаболизъм /живеят от енергията, образуваща се при ферментацията на захарта/
Отстранява протеиновото покритие на раковата клетка,което възпрепятства Т-клетките в разпознаването и унищожаването и м
Внимание с геопатогенните зони.
Древногръцката мисъл излиза отново на преден план
Освен вредното хранене и тежките токсични метали трябва да избягваме и геопатогенните зони. В Европа се разви една нова наука – геопатологията, която изследва отношението между човешкото здраве и геопатогенните зони. Става въпрос за едно откритие на древните гръцки мислители.
Древните гърци са издигали храмовете си и “лечебниците” на Асклепий върху възлови точки на земните токове, места с мощно енергийно поле . Затова и много болни се лекували по време на сън на такива места. Определени места пък могат да въздействат неблагоприятно на човешкото здраве,защото създават вредни електромагнитни лъчения.Това са т.нар. геапатогенни зони.Такива може да са земни пукнатини, пещери, минерални жили или места, където преминават подземни води.
Ниепер обобщава: ”92% от всички онкоболни,които съм изследвал,са живяли за голям период от време /особено що се касае до съня/ в геопатогенни зони. ”Затова съветва пациентите си да избягват такива места и да поискат специалист да посети дома им за да открие дали не е построен върху такъв участък. Геопатогенните зони могат да активират онкогените, както доказаха през 1982г група изследователи от Технологическия Институт в Масачузетс.
Хипертермия: древна терапия на рака
Друг един “съвременен” метод за борба с рака е хипертермията. Отбелязваме го в кавички,защото в крайна сметка съвременната медицина изважда на повърхността лечебни методи от древността. Не е широкоизвестно,че древните лекари са лекували тумори счрез топлина. Хипократ казвал: ”намерете ми начин да повиша температурата и ще ви излекувам всичките болести”. Значи древните лекари са разбрали,че температурата не е враг, с който трябва да се борим, а приятел; това е усилието на организма да се самоизлекува. А вече 2 века пастьоровата медицина третира температурата като враг, като нещо,което иска да повали организма.
Съвременната медицина неотдавна проумя, че с високата температура се увеличават белите кръвни клетки и така огънят побеждава болестта! И не е обърнала толкова време документираната медицинска информация за ремисия на раковото заболяване при болни с шарка, туберкулоза, малария.
Заслугата принадлежи на един млад лекар, Уилям Колей, който току-що завършвайки медицинския университет Харвард през 1890г започнал да прилага на онкоболните една специална ваксина за да предизвика повишаване на температурата.Днес методът на хипертермията се подпомага от съвременната технология.Факт е,че раковите клетки не издържат на температура по-висока от 41,5 о С.Туморът се загрява до от 41,5 до 45 о С с фокусиран ултразвук /местна хипертермия/. Съществува обща хипертермия, при която пациентът, анестизиран, се поставя в термичен гащеризон с температура 42 о С.
Епилог
Намираме се в ХХІ век, но съвременната наука се връща, волно или неволно, хиляди години назад в класическата епоха, в която живя и твори великият Хипократ: ”Колкото и химически лекарства да бъдат открити, няма да могат да постигнат радикалното лечение на болестите, а само една фалшифицирана повърхностна терапия, едно забулване на проблема, просто потушаване на отделен симптом, но с много нежелани действия. ”Коренното излекуване на болестите се оставя в прегръдката на Природата, както е вярвал Хипократ, казвайки прочутата фраза: ”фисис носон ятрос” /природата е лечител на болестите/, както и в хармонизирането ни с природата /”ката фисин зин” – за природосъобразен живот/ на стоиците-философи.
Всички гореописани нетоксични природни терапии на рака трябва да станат общоизвестни и да се прилагат. Трябва да се преустановят препирните между различните лечебни системи, защото най-висшата цел на науката, както казва Манли Хол “не е да докажем една теория, а да облагородим човечеството. Освен това вече се е появила Іntergrated Medicine /обединената медицина/, която използва както обичайните, така и алтернативните методи,печелещи все по-голямо влияние и предпочитани от все повече хора.
Впрочем, когато природните нетоксични терапии на болестите вкл.на рака станат широко известни, ще настъпи революция в медицинската сфера.
Д-р Аткинс подтвърждава: ”Предвиждам в епохата, през която ще гледаме на фитохимичните вещества по такъв начин, че лекарите ще предписват конкретни храни вместо лекарства за лечението и профилактиката на повечето заболявания. Въпреки че аз дотогава може да не съм сред живите, силно вярвам, че през идващия век бъдещите поколения ще гледат на днешната ни зависимост от лекарствата вместо от храненето като на неспособни,неефективни, и още повече вредни методи, които се основават на незнанието.”
Окончателната победа над рака няма да закъснее. Природата не ни е оставила беззащитни. Време е да я опознаем!

Мариус Димопулос
Списание ”Ихор”бр.29/І.2003г

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Re: Ново лекарство за рак ! Има ли конспирация ?
« Отговор #6 -: Ноември 07, 2006, 22:47:05 pm »
Разработват ваксина срещу онкозаболявания в БАН?

Представен като "академик" Анатолий Акимов, заедно с представители на Центъра по алтернативна медицина в София, съобщиха на пресконференция, че в лаборатория на Българската академия на науките /БАН/ от половин година се разработва ваксина срещу рак.

По думите на онколога Лилия Сивчева, която работи към центъра, ваксината ще бъде прилагана срещу всички видове онкологични заболявания, без значение в кой стадий е болестта.

Единственото условие е пациентът да не е подлаган на терапия за лечение на рака, уточни тя. Лабораторията на БАН не беше назована поради тайната на проучването според Сивчева.

За първи път чувам и официални данни няма, че в каквато и да било лаборатория на БАН се прави подобна разработка, каза акад. Иван Юхновски, председател на БАН.

Сивчева поясни, че в момента за целта на разработването на ваксината, от здрави българи - доброволци се извлича имуноглобулин Г /продукт, който се произвежда от човешкия организъм и е един от основните носители на имунитета/, който се подлага на двойна обработка. След това той се инжектира в мишки и ако се окаже, че ваксината е ефективна - ще започнат изпитвания върху доброволци, допълни тя.

Всички законови изисквания за медикамента ще бъдат спазени, увери Сивчева. По думите й целта на ваксината е не превантивно действие, а лечение. След като ваксината бъде патентована и регистрирана, е предвидено имуноглобулин Г да се извлича от онкологичноболни пациенти и след обработката му да се инжектира отново на тях. Цената на ваксината ще бъде близо 600 лева.

Ако някой разработва ваксина, като използва за разработването й взета човешка кръв, отделя от нея плазма и екстрахира имуноглобулини без разрешение на изпълнителната агенция по лекарствата /ИАЛ/, то се нарушава законът за кръвта и кръвните продукти, каза директорът на агенцията д-р Емил Христов. Никой не може да използва здрави доброволци и да изтегля от тях кръв извън официалния ред за взимане на кръв, регламентиран в закона, и да произвежда лекарствени продукти от кръвен произход.

На ниво лабораторни опити може да се правят такива изследвания, но когато се премине на етап включване на пациенти и здрави доброволци, независимо в какви процедури - не може без разрешение на Агенцията по лекарствата, каза д-р Христов в отговор на въпрос дали може в България да се прави разработка на ваксина срещу онкологични заболявания, без ИАЛ да е уведомена за това.

Ако някой използва кръв от пациенти, за да произвежда лекарствени продукти от кръвен произход, без да има издадено разрешение от ИАЛ, има нарушение на закона, допълни д-р Христов.

За първи път чувам за Центъра по алтернативна медицина, допълни д-р Христов. При най-малкото съмнение за извършване на закононарушение агенцията ще направи необходимите проверки. Ако се установи, че действително са извършвани експерименти със здрави доброволци или производство на лекарствен продукт за клинично изпитване, без да е издадено разрешение, ИАЛ ще приложи най-строго своите правомощия, увери директорът.

Анатолий Акимов е в България по покана на Центъра за алтернативна медицина. Предвижда се той да консултира създаването на апарат - ДНК клетъчен спектрален резонанс, който ще "улавя" бъдеща поява на раково заболяване, обясниха от центъра. Болестта ще бъде предсказана още преди да е нарушила целостта на клетката, според Сивчева. Според Иван Стоянов от центъра апаратът би струвал 12 млн. евро. /БТА/

Неактивен Albinoni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 859
 • „L'amour est l'enfant de la liberte"
Re: Ново лекарство за рак ! Има ли конспирация ?
« Отговор #7 -: Ноември 08, 2006, 00:07:18 am »
Цитата е  малко по-езотеричен поглед  към  темата:

(...) Болестта за Асини е най-често резултат от погрешно поведение или мисъл, излязла от контрол и неунищожена навреме. Оттук следва изводът, че най-важното е човекът да се отдалечи от останалите, да прекара в пусто убежище и мълчание поне три дни. В общуване със себе си, неизменно ще открие коренът на мисълта, с която не е успял да се справи.
       Асини си я представят като тъмна енергия с различни имена - безнадежност, безмислие, завист, агресия, недоволство, прибързаност, прекомерно доволство от себе си и раздразнение от другите, себичност, егоизъм. Който допусне тъмната енергия  да го обсеби, греши сериозно и вреди не само на себе си, но и на другите.

(...) Болестта, от която умират мнозина, които не са Асини - рака, те възприемат като нападение на тъмната енергия.  Хората са преизпълнили така планетата, че на нея вече е опасно тясно. Няма кой да бди и удари камбаната, когато тъмната енергия се появи, няма кой дфа охранява обществата.  Разбира се,  резултатите са тъжни.
Асини имат начин да отблъскват и се сражават с тъмната енергия, но по-скоро бдят, за да я върнат към първоизточника и, дори когато тя едва се задава на хоризонта. Да си нащрек и бдиш е най-важното за тях, докато обществата долу, тъй зашеметени в теснотията си, са изгубили усет за опасността. Те са се предоставили в ръцете на медицината и разчитат на нея, за да ги охранява от болестите, да е техния страж и зло куче, ала този избор е често погрешен. Просто защото тя не може да изпълнява ролята на страж, а е по-скоро прислужница на болестта.


Парола: Шамбала
А. Ленгли


Съгласна съм с такава трактовка на проблема, мисля че коренът на всички болести е в модела на мислене и поведение, възприемане на света и едва тогава е и генетичното предразположение. Това за генното наследство също си е фактор, защото иначе как пък бихме обяснили тежките заболявания проявяващи се при мъничките дечица, които още нямат понятие от обективна  реалност, възприятие и отношение. Но освен обусловеност, отключването най-вече според мен се контролира от съзнанието и подсъзнанието. Ако има големи противоречия между двете в личността на един човек и той не може да изглади и придобие вътрешна хармония, да осъзнае собствената си значимост и отговорност към голямото ЦЯЛО, че всички сме части от това единно цяло, че  сме част от диханието на планетата си, ако съзнанието е ограничено в дребнавия груб материализъм, неминуемо следва саморазрушение и разпадане на система след система в организма.
« Последна редакция: Ноември 08, 2006, 01:50:17 am от Horus »
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Неактивен Zikko

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 95
 • The Sleeper must Wake Up
Re: Ново лекарство за рак! Има ли конспирация?
« Отговор #8 -: Ноември 16, 2006, 14:02:16 pm »
Тъй като напоследък ми се наложи да имам лични сметки с РАКА (мой близък е в последна фаза) се позарових в данни по въпроса. Тука ще копирам една статия. А за друг метод - търсете в Google Hulda Clarck - има много интересни неща!
Наука и техника: Кой е д-р Роял Райф 
Автор: Севар
Публикувано: 9 Jun 2006
Прочетено 402 път(и)
Размер 10.96 KB    Формат за принтиране Кажи на приятел
(Непубликуваният в столичен вестник материал на Надя Димитрова)

Американец слага "края на всички болести" със светлина и звук. Д-р Реймънд Райф наблюдавал живи вируси и микроби.

Лечението на рак съвсем не е химера, доказал Роял Реймънд Райф още през 30-те години на миналия век. През 1920 г. младият американски учен открива вируса на рака, изолира го и го инжектира в 400 плъха. Всички опитни животни са заразени и впоследствие излекувани.
Райф доказва, че всяка болест може да бъде преборена, ако й бъде повлияно с определена електромагнитна честота.
Той се сеща, че принципът на резонанса, който използват оперните изпълнители, за да счупят стъкло, може да бъде приложен и в борбата с близо 500 болести. Знаейки честотата на болните клетки, Райф ги облъчва и унищожава мембраните им.

Кратък филм, показващ разрушаването на Paramecium Caudatum когато е изложен на Bare-Rife модулирано с 1150 Hz плазмено лъчение.

След това организмът сам абсобира нездравата тъкан. Използвайки този метод Райф успява да излекува онкоболни, без обаче да унищожава здравите клетки.
За да докаже правотата си, изследователят се наел да излекува 16 болни в крайна фаза на рак. През 1934г. Южнокалифорнийският унирверситет назначил изследователска комисия, която да проследи лечението и след 90 дни да прегледа пациентите, ако те са все още живи.
Три месеца по-късно лекарите и патолозите констатирали, че 14 от пациентите са излекувани. След 4 седмици и другите двама били напълно здрави.
Известно е, че бактериите, вирусите и паразитите имат своя собствена честота на трептение. Ако тя е известна, патогенът може да бъде унищожен като се облъчи с по-голяма амплитуда от собствената му честотна вълна. Стените на мембраните се разрушават и патогенът бързо умира, обяснил Райф.
Тоест всяка болест, причинена от патоген- бактерия, вирус или гъбички, може да се излекува като той бъде унищожен и организмът отново е здрав.
Предимството на Райфовото лечение е, че то не засяга нито една здрава човешка клетка, защото те функционират на различни честоти.
В списъка на Райф има повече от 500 болести, които той можел да пребори.
Освен рак, с генераторът може да се лекува СПИН, ревматизъм, астма, шарки, епилепсия, туберкулоза, сифилис, проказа, стрептококи и др.
За да изолира вирусите Райф използвал уникален, конструиран от него микроскоп.Модерните електронни микроскопи убиват моментално всичко, което е под тях и изучават само мумифицирани остатъци.
Изобретеният от Райф можел да види и движението на живи вируси, докато те си променят формата, за да се нагодят към околната среда.
Той дори наблюдавал процеса на преобразуване на здрави клетки в туморни.

Райф определил индивидуален спектроскопичен подпис на всеки микроб, използвайки спектроскопичен визьор. Той изследвал микроорганизма с кварцови призми (принцип, използван във вирусния микроскоп за филтрация на монохроматична светлина - Противовъртящи се призми на Райсли), които при въртене фокусират светлината на една единствена дължина на вълна върху обекта. Тази дължина на вълна е избрана защото резонира със спектроскопичния честотен подпис на микроба.

Той се базира на факта, че всяка молекула трепти със своя честота. Атомите в молекулата са свързани помежду си с ковалентна връзка, която едновременно излъчва и поглъща електромагнитна енергия. В организмите няма две молекули с еднакво електромагнитно трептене, което всъщност е техният енергетичен подпис.
Резонансът увеличава светлината, както две вълни в океана стават по-силни, когато се съединят в една.
Резултатът от използването на резонантна дължина на вълната е че микроорганизмите, които са невидими при бяла светлина, могат да бъдат видяни когато се изложат на цветна, която резонира със тяхния собствен спектрографски подпис.
Райф успял да види тези невидими при други условия организми и наблюдавал тяхното поведение. 75 % от организмите, които Райф можел да види, са видими само с ултравиолетова светлина.
Тя обаче е извън обсега на човешкото зрение. За да преодолее този проблем, той осветявал микробите с две различини дължини на вълните на една и съща честота на ултравиолетовата светлина, която резонира със спектралния подпис на микроба. Тези две дължини на вълните предизвикват смущения там където те се съединяват. Това смущение е всъщност трета по-дълга вълна, която попада във видимия диапазон от електромагнитния спектър.(Ултравиолетова хетеродинна микроскопия)
Така Райф успял да направи невидимите микроби видими без да ги убива.
Стъпка, която днешните електронни микроскопи не могат да повторят.

С откритията на Райф спечелил уважението на колегите си. На 20 ноември 1931г. 44-ма от най-уважаваните медици в страната дават банкет в негова чест под надслова "Краят на всички болести".Партито "Краят на всички болести"Научните теории на Райф и методите му на лечение, му създават и проблеми с обществените нагласи.
До 1939г., почти всички от тези изтъкнати лекари и изследователи отричат че някога са срещали Райф.
В навечерието на конференция, на която трябва да се обявят резултатите от изследването на д-р Райф, неговият дарител д-р Милбанк Джонсън- бивш президент на южнокалифорнийската медицинска асоциация, е смъртоносно отровен, а документите изчезват безследно.

Райф е принуден да прекрати дейността си, защото Американската медицинска асоциация (АМА) възбужда съдебен процес срещу него и методите му на лечение.

След като се запознава с постиженията му, шефът на АМА по това време Морис Фишбейн му предлага да откупи патента над изборетенията му за период от 8 години.

След получения отказ Фишбейн го дава на съд.
Докато тече процесът, представители на Асоциацията посещават сътрудниците на Райф.
Тези, които отказват да се откажат от методите и уредите му, губят медицинските си лицензи.
Нито един медицински журнал не се съгласява да публикува трудовете му.
Единственото издание, промъкнало се през цензурата е това на Института Франклин.
Докато Райф дава показания, лабораториите му са опожарени.
Д-р Немес, който има копия на някои от творбите на Райф, умира при мистериозен пожар.
Той унищожава и всичките му изследвания. Подобна е и съдбата на лабораторията Бърнет, която узаконява изследваниета на Райф.
През 1946г. Реймънд Райф е принуден да разпродаде каквото е останало от лабораторията си в Сан Диего парче по парче.

Самият Роял Райф е убит през 1971г. от "случайна" смъртоносна доза от валиум и алкохол в болницата Гросмонт.

Към края на 50-те години независими лекари и лаборатории представят свои собствени доказателства, че ракът е заразна вирусна болест, и твърдят, че "ракът не се състои само от локализиран тумор".
Те я описват като разпространена болест, причинена от организъм в кръвта.
Възможно е всички от нас да имат този вирус, но той обикновено не обазува тумори, освен ако не са на лице достатъчно токсичност, в резултат на химическо излагане, нездравословни навици, или лошо окислена кръв.
Те вярват, че е също толкова полезно да се живее здравословно, колкото да се унищожава вирусът, който може да преобразува клетките в ракови.СВИДЕТЕЛСТВА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАК:

През 1956г. д-р Джеймс Гоуч разказва: Видял съм много неща и това, което ме впечатли най-много беше един мъж в крайна фаза на рак, приличаше на торба с кокали.
Като легна на леглото, др. Райф и др. Джоунс казаха в един глас: "Погледни само стомаха му".
Аз сложих ръка на стомаха му и се стреснах от това, което почувствах.
Там, където трябваше да се намира стомаха изглеждаше празно.
Човекът беше толкова слаб, че коремът му почти беше залепнал за гръбнака.

Стомахът му имаше форма на сърце и точно пасваше в ръката ми. Беше много твърд. Казах си наум, че за този човек вече нищо не може да се направи.

Двамата обаче не мислеха така и го подложиха на лечение с честотния генератор на д-р Райф.

За моя голяма изненада след около два месеца пациентът беше напълно излекуван.

Той се почуства толкова добре, че поиска да отиде в ранчото си, за да нагледа добитъка си.

Д-р Райф му обясни, че дори и оздравял, той все още няма сили да шофира.
Пациенът се усмихна и му обясни, че има, но друг човек ще го закара.
Всъщност той сам кара до ранчото си и цяла нощ се грижил за едно от болните добичета.
На другия ден пак сам се върна в клиниката без въобще да е почивал.

Бях свидетел и на други интерестни случаи. Дори си купих един от тези честотни инструменти и го занесох в офиса си. В продължение на 20 години наблюдавах някои забележителни резултати от действието му.

При мен дойде едно 9-годишно мексиканско момче с остеомиелит на крака. Лекуващият му лекар всяка седмица изтъргваше костта му.

Манипулациите бяха много мъчителни за детето, защото не му даваха никакви болкоуспокояващи.
Семейството му го доведе при мен и аз видях как той ме гледаше с ужас, защото си мислеше, че и аз като другите медици ще ровичкам в тялото му.
Като видя обаче иснтруменът, изобретен от Райф, който щях да използвам, малчуганът се успокои.
След двуседмична терапия, кракът му беше напълно излекуван.
Махнахме му превръзките и патериците и той отиде да играе свръстниците си.

Това не беше единствения такъв случай. В практиката си съм излекувал множество неизлечими болести.


Забележка:

Референции:
http://www.rife.org
http://www.rife.de
http://www.holman.net
http://www.altered-states.net/barry/newsletter%20135%20frequencylist/frequecies.htm

Надя Димитрова

Форум на bgaudio.org - тук може да намерите схеми и указания на български как може да си направите в домашни условия машината на д-р Райф.
 
Източник: bgaudio.org

Забележка - на празните места има снимки ама не можах да ги прикача на необходимите места.
оригинала е на http://www.voininatangra.org/modules/xfsection/article.php?articleid=278

купете си също и книгата Изгубени Открития на Джери Василатос - издателство Бард - www.bard.bg - има още много неща там!!!
« Последна редакция: Ноември 16, 2006, 14:10:39 pm от Zikko »
И сам войнът е войн!

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Ново лекарство за рак! Има ли конспирация?
« Отговор #9 -: Ноември 16, 2006, 14:46:00 pm »
Впечатляващо! Технология на почти 100год., осигуряваща здравето на хората, още не е в действие....  :(
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Re: Ново лекарство за рак! Има ли конспирация?
« Отговор #10 -: Ноември 16, 2006, 15:37:00 pm »
Впечатляващо! Технология на почти 100год., осигуряваща здравето на хората, още не е в действие....  :(

Напълно нормално! Такива милиони се дават за намиране на лечения за тази болест и след това тези изследвания се превръщат в скъпоструващи лекарства с полвинчато действие, подхранващи здравната мафия.

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Ново лекарство за рак! Има ли конспирация?
« Отговор #11 -: Ноември 16, 2006, 15:49:21 pm »
Е то това, че е "Напълно нормално!" още един път показва в каква дупка сме, аз това имах предвид. Страшно е и изобщо не виждам по какъв начин може да се промени положението... По никакъв начин не можеш да убедиш по-голямата част от хората да спрат да купуват гадните лекарства и да заживеят природосъобразен начин на живот, защото...ами така им казват от рекламите. Не можеш да ги убедиш да не гледат рекламите, защото те са по средата на някоя от сапунишките.
Абе кога ще спра да се чудя защо всичко е така, а не иначе?
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Zikko

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 95
 • The Sleeper must Wake Up
Re: Ново лекарство за рак! Има ли конспирация?
« Отговор #12 -: Ноември 18, 2006, 18:03:34 pm »
Впечатляващо! Технология на почти 100год., осигуряваща здравето на хората, още не е в действие....  :(

Тя технологията не е особено сложна и не изисква някакви свръхскъпи и ултрамодерни лабораторни и производствени мощности!!! Важното е че човека се е сетил и е експериментирал, и изгубил много време докато доведе технологията до потребителско ниво. Но мултинационалните престъпници са щяли да загубят стотици милиарди от фармацията, укритите доходи чрез фиктивни разходи в "научни" дейности в популярни лаборатории, да не говорим за лекарите, които е трябвало да плюят на по- голяма част от това дето им го пише в дипломата.
И сам войнът е войн!

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Ново лекарство за рак! Има ли конспирация?
« Отговор #13 -: Ноември 18, 2006, 19:57:09 pm »
Казваш, не е сложна технологията... В същото време само един човек го е направил, а би трябвало поне още 10-ина да са стигнали до това решение.
А може би има нещо друго-на болния му трябва, но не е кадърен да си я направи; здравият може, но не му трябва и затова не я прави машинарията. Лошоооооо, лошо....
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Zikko

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 95
 • The Sleeper must Wake Up
Re: Ново лекарство за рак! Има ли конспирация?
« Отговор #14 -: Ноември 26, 2006, 18:53:19 pm »
Казваш, не е сложна технологията... В същото време само един човек го е направил, а би трябвало поне още 10-ина да са стигнали до това решение.

Ако има някой технически грамотен във Форума нека си купи книжката дето я посочвам в по- горен пост - там доста грамотно обясняват принципа на действие. Аз лично останах с впечатление, че проблема не е в сложността за изработка, а в патентните права и това, че Американската Медицинска Асоциация е забранила метода. А нейния председател тогава съвсем открито заявява, че не може да се практикува метод, който пренебрегва фармацефтиката и милионите лекари, които практикуват други методи по света!!!
Моля обърнете внимание и на Хулда Кларк по въпроса. Сега един близък в крайна фаза на рак на панкреаса ще започне с апарата и препаратите на Хулда Кларк - ще видя какъв е ефекга.
И сам войнът е войн!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27