Аз идея си нямам как можеш да се запознаеш с тази ложа сякаш да ме питаш "ще ме запознаеш ли с рептилите?".
Я разкажи историята, трябва да има причина, поради която си се сетил сега.
Грешката е моя, защото не уточних с какво искам да се запозная. Искам да се запозная с поне част от оригиналния текст, а ложи не ме интересуват ни най-малко.
Дори тук, в нашия форум има изискване, когато се слага превод на нещо, да се посочи линк към оригинала. В случая със скрижалите се говори за артефакт на 36 000год., ако правилно съм прочел,
коректно би било поне снимчица да има някаква, та да видим за каква писменост иде реч. Така преводът ще има тежест, истинност някаква.
А историята , за която се сетих е от онзи ден, пак по повод на артефакт. Обажда ми се някакъв сладур и ми предлага да закупя от него оригиналния модел на пръстена на атлантите. Изразявам аз лееекинко своето съмнение, че притежава наистина оригиналния модел, като му спестявам въпроса на колко човека го е продал вече и неговият отговор - ама как, та аз от Америка го получих!
Разправям му , че и Диона продава оригиналния модел на този пръстен и няма да е лошо да се разберат най-напред кой е по-, по-, най-, а аз през това време ще си изработвам моя оригинален модел на въпросния модел пръстен.
Е такива смехории могат да се получат, та затова - да видим оригинала на текста от скрижалите!