Не е лошо да има такава тема (тема за лично виждане на нещата), защото всяка друга тема започва с цитати от вестници или изказване по медиите, и другите трябва да се съобразяват с това за да не ги помислят за различни.
Ето моето виждане за всичко:
Всичко което си помисли човек е възможно да стане реалност, дори и най-голямата фантазия. Не е възможно, това което не може да си помислим или фантазираме, защото още го няма.
Както знаем всички, всичко в космоса се отдалечава. Звездите в нашата галактика бягат една от друга, галактиките в нашата вселена също се отдалечават една от друга, дори и нашата луна бяга от нас. Защо е така? - Не знам, въпреки че има гравитация (ала-бала с центробежните сили, ще кажи някой).
Това непрекъснато разширение на вселената ме навежда на мисълта, че не може да бъде напусната за
единица време. Ако щете 100 000 светлинни години да пътувате със скоростта на светлината пак няма да стигнете края на вселената и да я напуснете, защото тя непрекъснато се разширява...и всичко материално покрай нея. Както повечето знаят, скоростта на светлината е максималната гранична скорост за нашият материален свят.
Този свят според мен не може да бъде напуснат "за времето пътувано в космоса", а "по скоростта на пътуване в космоса". Ще го кажа както го разбирам това. Ако примерно летите в празният и пуст космос със скорост по малка от скоростта на светлината и преминете на по-голяма скорост от 300 000 km/s, вие вече ще сте в друго измерение и ще може да виждате базите и корабите на тези, които са достигнали тази скорост преди вас. Това си има своите положителни черти. Физичното ви тяло се пренарежда по духовното, сигурно не сте чували за дебели извънземни от нашият вид.
А предполагам че хора без крайници ще си ги възвърнат при тази промени, защото всички се изграждаме наново по енергийното си тяло при тази скорост (Е някои могат да станат и гущери).
За антигравитацията:
Не се основавам на никакви доказани и недоказани закони. Имам си собствено виждане на нещата и основно образование - според системата.
С колкото по-голяма скорост се движи едно тяло, толкова става по-леко (на това лежи и безсмъртието на човек, но това е друга тема). Движението на едно място също е скорост (да го знаете де)
Имаше опити чрез въртене на тяло, но се постигаше олекване от 30-35% и след това тялото се разпадаше благодарение на центробежните сили.
Защо трябва да караме крехката материя да се движи? Ми нека да пуснем електромагнитно поле с определена чистота спрямо материала от който е изграден примерно корпуса на кораба и ще получим антигравитация. Всичко опира до трептене.
Всичко е движение в този материален свят, мразя го!