Хм. Винаги са ме интересували предимно ВЪТРЕШНШТЕ (в човека) работи и естествено попаднах на егото, като основна причина за всички човешки страдания. Външният свят много слабо ме е вълнувал, цялата ми енергия бе навътре. Спомням си, че един ден стигнах до следното заключение " Където и да видиш нещо зло, катастрофа, убийство, насилие, мъка, страдание, несправедливост, война...."абе всичко, всичко, всичко ....и се поразровиш за причините, за корените....ще намериш там егото.
И един ден (в интренет)намерих същото това изречение, формулирано по абсолютно същия начин, като мен, само, че вместо ЕГОТО бе сложено ЕВРЕИТЕ.
Това буквално ме блъсна в главата! Възможно ли е?! Външният свят не ме е интересувал и не съм ровичкала из историята, нито съм зе замисляла много надълбоко за евреите.
Но това съвпадение просто ме зашемети.
И просто...си казах ДАЛИ ПЪК....АМИ АКО...дори до този момент все още не мога да довърша изреченията....само едно засилващо се ПОДОЗРЕНИЕ....и ако се окаже вярно..като май натам бият нещата....
Но дори и от там да е тръгнало, аз не мисля че днес САМО ТАМ се заключават нещата. Този дух е плъзнал като праказа и почти всеки вече е засегнат....