Автор Тема: Синхрометър по д-р Хулда Кларк  (Прочетена 12918 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Gogo

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 275
Синхрометър по д-р Хулда Кларк
« -: Декември 26, 2009, 14:08:16 pm »
Според Кларк всеки един микроб или там вирус,бацил бактерия резонира на определена честота и така чрез хващане на резонансите може да се определи неговия вид,след което като му се пусне същата честота то да се вкара в резонанс и да се саморазруши.Гениално просто и ефективно нали.Тя дава в неината книга един елементарен тип синхрометър които аз веднага направих още пролетта на тази година-работа за 20 мин със 5лв. за елементи.Проблем обаче се оказа точната диагностика със този синхрометър тъи като той издава само някакви звуци,чрез който звуци човек, ако е голям слухар може да разбере дали има резонанс на подадена от честотен генератор какъвто правя честота.При наличието на резонанс се чува едно пищене,а ако няма резонанс  пищенето е друго,или изобщо нищо не се чува.Как да е след няколко дни упорити тренировки горе доле започнах да усещам кога има резонанс и кога няма,но се оказа че това не е за всеки поради няколко причини.
1.Не всеки е слухар и може да определи даден звук на коя честота съответсва.
2.Сканирането на обхвата от 70 000Хц до 900 000Хц може да отнеме седмици.
3.Няма абсолютно никаква точност и човек съвсем лесно може да влезне в грешка.
Принципа на този вид синхрометър е че се чува разликата от две честоти-едната е от микроба примерно 300 000Хц , а другата честота е зададена ръчно от генератора примерно 301 000Хц,разликата от 1000Хц се усилва чрез повишаващ траф и се подава директно на малък високоговорител чрез които се преобразува във звукови вълни които се чуват от човешкото ухо.На всеки му е ясно че  така докато се разбере една точна честота на даден микроб може да се минат дни,да не говороим че в един човешки организъм има хиляди микроби и по този начин макар и супер елементарен и лесен едно сканиране на един човек може да отнеме няколко седмици което е краино неефективно ,бавно и раздразнително.
Поради това от пролетта до някъде август месец се захванах и направих с помоща на приятел един компютърен синхро метър.От кларк взех идеята,също допълних идеята чрез разглеждане на руските уреди метатрон и оберон и накрая след няколкомесечни безсънни нощи, и няколко хиляди лева за изгоряли елементи по време на опити и проби се получи един наистина много ефективен и бързосканиращ синхрометър.Този мои компютърен синхрометър първо август и септември тествах само в къщи и таино докато да го излекувам от детските болести,после при няколко доктора където се опитах да го хвана в лъжа и след като не успях,  наи-накрая през октомври и ноември реших че е готов да види бял свят.Чрез този мои компютърен синхрометър вече само за 1 минута средно се сканира един човек за наличието на болести по руска база данни от оберон,метатрон,и аурум която е в диапазона от 0Хц до 100Хц , както и последващо сканиране също за около 1 минута се сканира човек в диапазона даден от Кларк които е от 70КХц до 900Кхц за наличието на вируси и микроби.След това чред един клик с мишката върху даден бутон се изкарват в нотепад всичките открити и съвпадащи резонанси на дадените болести, или вируси като числа на дадена честота в Хц и имена на болест или вирус срещу числото.
После ми изпадна списък с честоти на метали, и така например в кисело зеле беше открит цинк.
Сега вече когато човек се сканира тои знае вече точната честота и име на дадената болест, или микроб,която после да си пусне чрез генератора на импулси за да я неутрализира,а не както преди да гадае според името на микроба и неговия диапазон точно каква честота да си пуска.
Отделно че вече този синхрометър може да се ползва и за много други неща-примерно да сканира за наличието на резонанси всеки един елемент които му попадне под ръка и така да научи за 1 минута при каква честота резонира-тоест да намери резонансната му честота.В този ред на мисли може да се намери резонансната честота на дадено лекарство или билка и после с тази честота да се зареди чаша вода, капка спирт или бучка захар, и по този начин съвсем лесно и бързо да се получи хомеопатично лекарство в неограничено количество за без пари  .
Получаването на такова хомеопатично лекарство не беше изпробвано до преди няколко дена,но сега вече се потвърди и това.Заредена чаша с вода чрез генератора на импулси с честота за грип излекува от грип малко момиченце за два дена без никакво хапче! По принцип човек когато има генератор на импулси си пуска от него дадената резонансна честота на дадения вирус,но когато човека е малко дете или му е неудобно да стиска електродите на генератора по лесно идва да си зареди чаша вода за 5 минути с избраната честота посредством честотния генератор и тъи като водата помни всяка една честота с която е била заредена поне няколко дена то тази същата вода си я и излъчва, и ако е в тялото на човек си върши неината работа.Звучи малко фантастично и като правене на магия, но не е,всичко си е наи проста и чиста наука.
Така мисля че съм направил уред аналогичен на руските метатрон и, или  оберон но на цена десетки пъти по ниска от тяхната и в същото време бързина за сканиране на един човешки организъм около 25 пъти по бързо.
Ако има интерес ще прикача снимки и повече подробности.

Неактивен sesiliq

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 290
 • ТРОЯНА
Re:Синхрометър по д-р Хулда Кларк
« Отговор #1 -: Декември 26, 2009, 22:39:45 pm »
Имаш предвид запер.
...и нека Силата бъде с теб. [img]http://img383.imageshack.us/img383/290

Неактивен Gogo

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 275
Re:Синхрометър по д-р Хулда Кларк
« Отговор #2 -: Декември 26, 2009, 23:51:41 pm »
Имаш предвид запер.
Мне,запера няма нищо общо със синхрометъра,ще дам кратко описание какво кое е за хората които не знаят:
1.Запер-просто устроиство което излъчва само на една честота от около 30 000Хц,с която честота се трепят някои от микробите.
2.Честотен генератор- устроиство което може да се настроива да излъчва сигнали на всички възможни честоти в диапазона на микробите които
 е от 70 000Хц до 900 000Хц.
3.Синхрометър-устроиство което ти показва микробите които се намират в
 организма ,и дава точната им резонансна честота с която честота те да се неутрализират възможно наи-бързо.
Справка за синхрометъра в книгата на Кларк,или за аналогичните уреди в гугала под име "метатрон",и или "оберон",както и в темата за заперите:
http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,3673.0.html

Неактивен tsvety

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 23
Re:Синхрометър по д-р Хулда Кларк
« Отговор #3 -: Декември 27, 2009, 20:22:02 pm »
Здравей, gogo!
Искам да те попитам - как мислиш да действаш по-нататък?
Какво ще правиш с твоето по-ефективно изобретение?
Аз се изследвах с Оберон при една лекарка още преди година и наистина той много неща ми позна. Обаче женицата е свързана с МЛМ компания и съответно тя зарибява хора по този начин. Даже гледах в нета руска реклама на метатрон. Съвсем официално си пишеше, как ако си го купиш за няколко хиляди долара, ще си го изплатиш бързичко, защото чрез него ще можеш да си лансираш лековитите чудодейни хапчета, каквито и да са те, хахаха.

Неактивен JG

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 408
Re:Синхрометър по д-р Хулда Кларк
« Отговор #4 -: Декември 29, 2009, 20:37:04 pm »
 :hi: Е това Gogo са страхотни новини! Можеш ли да ми испратиш малко повече инфо и цена?
Иоана 8:32 и ще познаете истината и истината ще ви направи свободни.

Неактивен JG

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 408
Re:Синхрометър по д-р Хулда Кларк
« Отговор #5 -: Декември 29, 2009, 22:59:35 pm »
По принцип човек когато има генератор на импулси си пуска от него дадената резонансна честота на дадения вирус,но когато човека е малко дете или му е неудобно да стиска електродите на генератора по лесно идва да си зареди чаша вода за 5 минути с избраната честота посредством честотния генератор и тъи като водата помни всяка една честота с която е била заредена поне няколко дена то тази същата вода си я и излъчва, и ако е в тялото на човек си върши неината работа.Звучи малко фантастично и като правене на магия, но не е,всичко си е наи проста и чиста наука.

 :hi: Въпроса ми е: Когато зареждаме вода с дадена честота, задължително ли е синосуидата да бъде правоъгълна, или е достатъчно да бъде на точната честота? И какви електроди използвате?
Иоана 8:32 и ще познаете истината и истината ще ви направи свободни.

Неактивен Gogo

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 275
Re:Синхрометър по д-р Хулда Кларк
« Отговор #6 -: Декември 30, 2009, 00:02:08 am »
Здравеите,
накратко:
tsvety от тук насетне ще се правят опити със синхрото.
JG-относно формата на сигнала идващ от генератора за сега се приема че трябва да бъде от правилни правоъгълни импулси,а за формата на сигнала нужна при сканиране на организъм от правилна синосоида.За електроди при зареждане на вода всякво неръждаемо желязо би свършило работа-примерно лъжички за кафе,ако са сребърни е още по добре.
Прикачам и един ворд където съм описъл подробно за работата и възможностите на този синхрометър.

Неактивен JG

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 408
Re:Синхрометър по д-р Хулда Кларк
« Отговор #7 -: Декември 30, 2009, 00:09:25 am »
 :hi: Бихте ли дали някаква цена
Иоана 8:32 и ще познаете истината и истината ще ви направи свободни.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27