Автор Тема: Пирамидите  (Прочетена 7006 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен hung

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 287
Пирамидите
« -: Ноември 24, 2009, 12:10:05 pm »
Видове пирамиди и начините по които те ни влиаят. Способи за лечение с тях.
Има доста информация за тях, но и много подвеждаща и грешна. Моля, някой да сподели личен опит, как, защо и кога използва пирамидите?
Защо рептилите използват пирамидите като средство за контрол, а същевременно до колкото знаем, се използват и за лечение?!
поздрави!
Без секс, на къде?! Без любов, няма секс!

Неактивен Unlock_the_Light

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 162
 • Veritas Vos Liberabit!
Re:Пирамидите
« Отговор #1 -: Ноември 24, 2009, 12:24:11 pm »
Ето малко по темата за лечение с пирамида:

"ПОЛЗВАНЕТО НА ЗАЩИТНА ПИРАМИДА Е ПОВЕЛИТЕЛНА НЕОБХОДИМОСТ:
 
Ако ваш близък е починал или боледува от рак и вие живеете в същото помещение!
 
Ако ваш колега е починал или боледува от рак и вие работите в същото помещение!
Ако няколко ваши съседи (колеги) са починали или боледуват от еднакви болести!
Ако страдате от необясними неразположения, неподдаващи се на диагноза!
ЛЪЧИТЕ УБИЙЦИ
 
През 30-те години на двадесети век немският учен - професор Хартман откри, че земята е покрита от ленти на излъчване с неизвестен характер. Лентите на лъчение образуват обособена мрежа и са с широчина около 20 см. Разстоянието между тях е 2 метра в посока север - юг и 2, 50 метра в посока изток - запад. Бe установено, че това лъчение влияе неблагоприятно върху човешкия организъм. Особено вредно се оказа излъчването над пресечните точки на лентите. Те получиха наименованието геопатогенни точки. Самата мрежа получи името на откривателя си - мрежа на Хартман. Понякога, когато мрежата на Хартман е над подземни реки или над особени геологични структури, геопатогенните точки се сливат и образуват цели зони на излъчване (геопатогенни зони), които са изключително опасни. В стая с нормални размери има около осем геопатогенни точки. Ако леглото ви, работното ви място или мястото, където почивате, са над такава точка, имунната ви система е атакувана неусетно и постоянно от вредното лъчение. Зачестяват болестите.
Формулата, с която се изчислява вероятността работното ви място или леглото ви да попаднат над геопатогенна точка, е изведена от българския архитект Л. Лазаров. Тази вероятност е над 30 %.
Изследванията на авторитетни учени от много страни доказаха, че 60 % от раковите заболявания са свързани с геопатогенните лъчи. Шест от всеки 10 болни от рак са спали или работили продължително над геопатогенна точка или зона. Връзката между рака и геопатогенното лъчение се вижда особено ясно във високите сгради, където спалните са разположени по един и същ начин. Известни са шокиращи случаи, когато десетки хора, живеещи един над друг в многоетажни сгради, са заболявали от рак.
ЗАЩИТА ОТ ГЕОПАТОГЕННОТО ЛЪЧЕНИЕ - ЗАЩИТНА ПИРАМИДА
Съществуват различни начини за неутрализиране на геопатогенното лъчение, но безспорно най-ефективният е ползването на умалени модели на Хеопсовата пирамида.
Умалените модели на Хеопсовата пирамида са известни с необикновените свойства, които притежават. Над 100 са феномените, свързани с тях - месо, поставено в такъв модел, не се разваля, употребявано ножче за бръснене, престояло няколко часа в умален модел, се самозаточва, прокиснало вино възстановява вкуса си и т. н.
Може би най-ценното качество на умалените модели на Хеопсовата пирамида е тяхната способност да неутрализират вредното геопатогенно лъчение. Вече десет години фирма "Медикс" произвежда такава пирамида с търговското наименование "Защитна пирамида". Тя спечели международно признание и се изнася в Русия, Украйна, Германия, Англия, САЩ, Молдова, Белгия и др.
Макар да звучи парадоксално, едно от признанията за качеството на пирамидата, произвеждана от нашата фирма, е фактът, че в Русия, Украйна, Молдова и други държави от бившия Съветски съюз (където изделието ни е известно като "Българската пирамида") се появиха ментета, копиращи дори опаковката и фирмения ни знак. От една страна, те подбиват авторитета на фирмата ни с ниското си качество, но от друга, са показател за стойността на нашето изделие.
Защитната пирамида, произведена от фирма "Медикс", e изработена от полистирол, с метализирано полимерно покритие и пълнеж от рафиниран кварц. Тя е конструирана така, че въпреки малкия си размер (основа 10 х 10 сантиметра) осигурява мощно поле, достатъчно за защитата на около 4 квадратни метра. Параметрите на защита са замервани и доказвани многократно както от опитни радиестезисти, така и с уред за измерване интензивността на геопатогенното лъчение (ИГА - 1), конструиран от руския учен Ю. Кравченко. Замерванията показаха, че Защитната пирамида превъзхожда многократно дори изключително скъпите умалени модели на Хеопсовата пирамида, изработени от планински кристал, за които се счита, че имат най-голям коефициент на защита
Ползването на Защитна пирамида е лесно и неангажиращо. Просто поставете две пирамидки под леглото (легло за един или двама човека), като ги ориентирате така, че точката в средата на една от страните да гледа на север. Пирамидките се поставят по оста на леглото - едната на нивото на коленете, а втората под гръдния кош или върху нощното шкафче. Добре е да поставите и по една пирамидка там, където стоите продължително всеки ден. Например върху бюрото, компютъра си или до фотьойла, върху който ежедневно гледате телевизия. Те ще ви защитават и зареждат с енергия дори да сте забравили за съществуването им.
ЛЕЧЕНИЕ СЪС ЗАЩИТНА ПИРАМИДА
Освен защитно, умалените модели на Хеопсовата пирамида имат и мощно лечебно въздействие. Съществуват дори клиники (например в Сао Паоло, Бразилия), в които за лечение се използват единствено умалени модели на Хеопсовата пирамида.
Лечението със Защитна пирамида се извършва по два начина - индиректно (от разстояние) или чрез директен контакт.
Първият начин се реализира със самото поставяне на пирамидата в близост до вас, така че да попаднете в обсега на полето й. Полето на пирамидата действа общоукрепващо на целия организъм.
Вторият - чрез полагане на основата на пирамидата върху болен участък на тялото (може и през дрехите). Така се лекуват болни органи и участъци от тялото. При това, за да има максимален резултат, е необходимо основата да е хоризонтална, а страните да са ориентирани по посоките на света. Необходимо е пирамидата да престои не по-малко от 15 минути върху болния участък от тялото. Горна граница на престоя няма. Няма и противопоказания.
Пирамидата повлиява изключително широк кръг от болести, като особено силно изразен е болкоуспокояващият ефект. Най-добри резултати се получават, когато причината за заболяването е геопатогенно лъчение. В тези случаи излекуването настъпва бързо и изглежда почти като чудо.

Защитната пирамида служи за защита, профилактика, предпазване а понякога и лечение на рак. Съществуват различни способи за защита, профилактика, предпазване и лечение на рак. Например правилното хранене може да бъде защита, предпазване, профилактика . В някои случаи и лечение на рак. Различни хранителни добавки също могат да са защита, профилактика, предпазване от рак. С тях може да се проведе и лечение на някои форми на рак. Защита, предпазване, профилактика и лечение на рак може да се осъществи и с овладяване на някои источни способи за саморегулация на организма. Но на простичкия и ефективен способ за защита, профилактика, предпазване от рак е ползването на защитна пирамида.

Защитната пирамида служи за защита, профилактика, предпазване а понякога и лечение на рак. Съществуват различни способи за защита, профилактика, предпазване и лечение на рак. Например правилното хранене може да бъде защита, предпазване, профилактика . В някои случаи и лечение на рак. Различни хранителни добавки също могат да са защита, профилактика, предпазване от рак. С тях може да се проведе и лечение на някои форми на рак. Защита, предпазване, профилактика и лечение на рак може да се осъществи и с овладяване на някои источни способи за саморегулация на организма. Но на простичкия и ефективен способ за защита, профилактика, предпазване от рак е ползването на защитна пирамида."

източник :
http://www.mediks-bg.com/su_jok/how/Radiesteziam2.php?PHPSESSID=f9a79484ee70ae07c300572b7af9f8cc&PHPSESSID=339e1f7ab009f533ee9975fa7d24c3f1&PHPSESSID=0b452852253d5a30277f8da621c2d53a&PHPSESSID=dcd4b884bf533676f617da68658b34c1&PHPSESSID=203f25c83af9c5

"Светът е моята страна.....да правя добро е моята религия" -Томас Пейн

Неактивен hung

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 287
Re:Пирамидите
« Отговор #2 -: Ноември 24, 2009, 12:49:19 pm »
Не случайно казах че има подвеждаща информация. Тези пирамиди които предлагат медикс - има метал по тях, до колкото знам не е добре пирамидата да е направена от метал.
Второ, в инструкциите за начина на ползване, пише че трябва да се слагат под-леглото..., моята информация е, че пирамидата трябва да бъде над леглото или тялото на лекуващия се. Когато е под-леглото, тя отнемала енергия.
Тези пирамидки ги рекламираше един известен астролог от Нова.ТВ. - Иван, който почина преди година. Той твърдеше че си ги слага под-леглото..., може и да има връзка...
Без секс, на къде?! Без любов, няма секс!

Неактивен Unlock_the_Light

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 162
 • Veritas Vos Liberabit!
Re:Пирамидите
« Отговор #3 -: Ноември 24, 2009, 13:02:34 pm »
В описанието също пише, че може да се използва както от разстояние така и върху болното място на човек:

"Лечението със Защитна пирамида се извършва по два начина - индиректно (от разстояние) или чрез директен контакт.
**Първият начин се реализира със самото поставяне на пирамидата в близост до вас, така че да попаднете в обсега на полето й. Полето на пирамидата действа общоукрепващо на целия организъм.
**Вторият - чрез полагане на основата на пирамидата върху болен участък на тялото (може и през дрехите). Така се лекуват болни органи и участъци от тялото. При това, за да има максимален резултат, е необходимо основата да е хоризонтална, а страните да са ориентирани по посоките на света. Необходимо е пирамидата да престои не по-малко от 15 минути върху болния участък от тялото"Не може да няма подвеждаща информация за този вид лечение , все пак действията и ефектите му са доста спорни.
Според мен също може да се търси връзка между астролога Иван и тези пирамиди.Събитията около смъртта му остават  неясни, но и не изключвам възможността той да е бил болен от рак и да се е лекувал по този начин,болестта да се е оказала прекалено силна и впоследствие да е починал. Когато съм го виждал на снимка или в клип винаги ми се е струвал прекалено блед , слаб .....
« Последна редакция: Ноември 24, 2009, 13:05:30 pm от Unlock_the_Light »
"Светът е моята страна.....да правя добро е моята религия" -Томас Пейн

Неактивен fishbone

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 164
Re:Пирамидите
« Отговор #4 -: Ноември 24, 2009, 14:18:05 pm »
Сиянието около пирамидата се вижда с просто око както на живо, така и на снимки.
Пирамидната терапия: вероятно най-универсалният лечител
Лечебният ефект на пирамидната енергия се състои в това, че тя зарежда клетките, като с това им възвръща загубената способност да функционират правилно. Вибрацията им се повишава, а както е известно, заболелите клетки виреят единствено при слабо енергийно ниво.
 ::)Пирамидната вода
http://www.spasovo-pyramid.com/bg_terapia.htm


Неактивен goldeneagle

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 86
 • no world order
Re:Пирамидите
« Отговор #5 -: Ноември 24, 2009, 16:20:05 pm »
Предполагам всички сте чели книгата на Богомил Герасимов- Тайнствената сила на пирамидите, там са описани много начини как да използваме пирамидите в къщите си ,но лично аз се съмнявам в искренността на въпросната личнос.Вижте задната корица на книгата с това оченце което ни наблюдава! Може би е дезинформация относно лечението по начините описани от автора.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27