Автор Тема: Децата на новото време  (Прочетена 13210 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Децата на новото време
« -: Юли 22, 2009, 23:36:42 pm »
Ние, Кристалните и Звездните деца, може да изглеждаме невероятно надарени, но се нуждаем от способността на света да се вслушва истински в думите ни, за да вървим към целта си и да се променяме по възможно най-добрия начин.

Когато усетя, че се вслушват в думите ми, по всяка клетка на тялото ми се разлива облекчение. Това облекчение предизвиква у мен удивителни промени. Установил съм, живеейки като дете на Вселената, и все пак в уникално тяло с негово собствено съзнание, че така усещам най-силна подкрепа.

...

Нима не е очевидно - ние сме на този свят не самоцелно, а с определена задача, свързана с Вселената. Хората трябва да осъзнаят това, тъй като за да се спаси Земята, са нужни огромни човешки маси, излъчващи вибрации на чиста любов. Ние, Новите деца, сме тук, за да ви помогнем в това.

Единствената спояваща сила за материята, каквато и да е тя, е любовта. Любовта е гласът на Новите деца. Вслушвайте се истински във всичките им послания - само така можете да ги правите щастливи, почитате и подпомагате в дадената им от Бог мисия в живота.

Носител на светлина и любов, Никълъс М. Ченси, 9-годВЪВЕДЕНИЕ


Кои са Децата на новото време? Мнозина от тях си спомнят къде са били, преди да дойдат на Земята, като голяма част от тях дори си спомнят предишните си животи. Децата на новото време се делят на няколко категории, но проучванията ми показват, че всяко от тях притежава качества, характерни и за други категории, така че е почти невъзможно да бъдат строго класифицирани.

Не всички от тях са Деца индиго. Децата индиго са рушителите на авторитети; те знаят, че нещо в нашия свят не е наред и че правилата на обществото невинаги отчитат конкретните обстоятелства или отделния човек в дадена ситуация. Карайки ни да се осъзнаем, Децата индиго ни отварят вратите към разбирането и правилното възпитание на следващите поколения.
...
Настоящата книга се съсредоточава върху деца, които са, общо погледнато, по-малки, но много по-напреднали в развитието си от Децата индиго. Това са Кристалните деца, Звездните деца, Земните ангели и Преходните деца (те са нещо като междинна категория).
...

За тези деца разполагаме предимно с информация, която се предава от уста на уста.

...

Всеки от нас е неповторим. Ние представляваме връхната точка на опита си от самото начало на своето съществуване досега. Ние сме всичко, което някога сме преживели.

...

Децата на новото време са вълнуващ скок в човешката еволюция.
Те не се поддават на ограничаващи категории, дори ги правят на пух и прах. Децата на новото време не са насърчавани и възпитавани по начини, подходящи за техните дарби. Тъкмо затова те имат проблеми във всички аспекти на живота си.

...

Няма две еднакви деца, те просто притежават някои общи качества. Нивата на надареност са различни за всяко дете.

...

В практиката си съм се натъквала не на едно дете, което е поразително надарено и което е не само непризнато, но и смятано за инвалид от родители, учители и обгрижващ персонал, които не са успели да оценят важността на неговите различия. Поради това много от тези децаса болни или с недопустимо поведение. Други са толкова интелектуално, духовно и емоционално напреднали, че страдат от дълбоко чувство на непринадлежност. Тяхната нагласа е чужда за повечето хора и поради това остават нечути, пренебрегвани и неоценени.

...

За пръв път разбрах за съществуването на Кристални деца през 1999 г., когато се роди моята внучка. Тя дойде на този свят с извисено съзнание и веднага след раждането започна спокойно да наблюдава онова, което я заобикаляше. По-късно, докато лежеше в скута ми, нейното съзнание направи опит да се надигне и излезе от тялото й, докато тя се бореше с ограниченията на новото си физическо същество.. Виждах я как си налагаше да стане. Съсредоточеността в сините й очички бе много силна, но тя все пак си оставаше в мъничкото телци. Тогава още не подозирах, че тя вероятно бе свикнала да проектира съзнанието си, където искаше, и сега се опитваше да отнесе тялото със себе си. Това бе само началото. Знаех, че внучката ми не е сама в своята одареност, а има и други като нея. Осъзнаването на това ме отведе отвъд любопитството, в неизследваните територии на реалността.

Всяко дете и всяка ситуация са различни.

...

Разбира се, не всички надарени деця приличат на описаните в книгата, но ще се изненадате колко много са като тях!
...
Когато биват възпитавани добре и насърчавани, Децата на новото време продължават да помнят и успоредно с това споделят с нас удивителни наблюдения и дарби. За съжаление, моят опит показва, че в повечето случаи никой не вярва на поразителните разкрития на тези деца. Те говорят много откровено за онова, което виждат и преживяват, но тъй като са лишени от подклепа за своите дарби, скоро започват да забравят онова, което са знаели при идването си на Земята. Така постепенно престават да използват дарбите си.
...
Предишните поколения смятаха, че децата трябва да бъдат гледани, а не слушани. Сега повече от всякога трябва да се вслушваме именно в децата. В траекторията на еволюцията ни като човешки същества Децата на новото време представляват мост към висшето съзнание и, да, дори бъдещето на тази планета . Как ще ги разпознаем? Ще чуем ли това, което имат да ни кажат? Можем ли да направим този скок, знаейки, че тези деца могат да ни отведат далеч отвъд сегашните ни схващания за реалността, във вълнуващи нови светове на съзнание и възможности?

...

Пред нас стои възможност, каквато ни се предоставя за пръв път в историята на човечеството. По мое мнение осъзнаването е 80% от решението на която и да било ситуация. За да стигнем до това осъзнаване, първо трябва да приемем възможността в нашата действителност да има нещо повече от онова, което знаем или допускаме. Това явление надхвълря всички граници на раси и религии, всъщност всички измерими системи от убеждения и социални норми. Както каза сладкодумно Никълъс в началото, трябва истински да се вслушаме в думите на тези деца.

« Последна редакция: Юли 22, 2009, 23:37:27 pm от хадзапи »

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Децата на новото време
« Отговор #1 -: Юли 22, 2009, 23:42:41 pm »
ПРОМЕНИ В ЕВОЛЮЦИЯТА


Еволюцията на човечеството е цикличен процес. Нашите електромагнитни енергийни полета и генетични структури еволюират към първоначалното си състояние, а именно - същата светлина, която е нашият Източник, Бог и Създател. До известна степен всеки от нас носи тази светлина в себе си и тя съдържа спомените за всички времена. Паметта на светлината в нас тласка нашата еволюция обратно към нейния произход.
...
Подобно на махало ние сме минали покрай най-ниската точка на съществуването си и сега движението ни е насочено нагоре. Тъй като с всички сили се стремим към своя Източник, в нас настъпват някои промени.


НОВИТЕ ДНК ВРЪЗКИ


Електромагнитното енергийно поле в и около ДНК предава и получава данни; освен това казва на тялото и финото енергийно поле около него какви промени са необходими. Когато човек изпитва чувства, физически усещания или емоции - всъщност каквото и да било, - цялата му структура откликва и се променя като цялостна електромагнитва система, а РНК осведомява ДНК за преживяното. Съобщенията преминават по фините енергийни системи, които се свързват безброй пъти помежду си. С други думи, нашата ДНК общува с цялото сътворение.

...

Ние използваме много малко от информацията, съдържаща се в нашата ДНК, тъй като сме забравили какъв е пътят за достъп до нея - или поне какъв е бил. Напоследък обаче някои от нас започват да си спомнят.
...
Децата на новото време са жив пример за тази генетична революция. Вместо линейна връзка, електрическите заряди, които са част от механизма на взаимодействие по цялата спирала на ДНК, са започнали да образуват дъги от един сегмент към друг. Така зарядите често прескачат от един сегмент на едната нишка на ДНК към един или повече сегменти от срещуположната нишка.Това е удивително ново развитие.
Когато нашата ДНК се променя, ние еволюираме.

...

Човечеството е започнало да се пробужда за нови реалности и дори за по-висши състояния на съзнанието.
...
Като отговор на промените в нас ДНК и РНК ще продължат да се приспособяват.
...
Когато ДНК на един, двама, а сетне на все повече и повече хора започне да се променя, идва момент, когато това се превръща в нещо нормално. Мнозина наричат това "критична маса" - моментът, когато едно еволюционно течение се превръща в норма.

...

Не само че децата показват аспекти от висшето съзнание, но наблюдаваме вече дори и при възрастни нива на разширено осъзнаване, които само допреди няколко години бяха нещо нечувано. Поради това децата, които идват на бял свят в резултат на тази нова еволюция, са с пови, по-напреднали модели на комуникация в ДНК.


ОСЪЗНАТОСТТА, ДНК И ЕНЕРГИЯТА


...
Енергийните полета на Децата на новото време са живи предаватели и приемници. Поради това някои от тези малчугани проявяват рядка надареност, като напр. децата ектрасенси от Китай с техните забележителни  постижения или Децата индиго, които общуват по енергийната мрежа. ... Някои от децата дори умеят да пресяват ненужните , други дори няма нужда да го правят, а трети са се научили да обработват цялата информация едновременно, тъй като мозъците им работят по различен начин. За Децата на новото време всички канали са постоянно достъпни, без да им се налага да се настройват на тях. Повсеместно приемане!

Много от Децата на новото време проявяват невиждана осъзнатост, познания и интуиция - всъщност неограничени заложби. Те автоматично използват съзнанието си по начини, които носят на тях и на нас отговори за живота и съществуването отвъд времето. От друга страна, поради структурата на своята ДНК тези деца са чувствителни както към собствените си чувства, така и към тези на околните. Като въплъщение на съзнанието - подсилено от еволюцията на тяхната ДНК - Децата на новото време представляват един напълно нов вид съществуване и продължават да еволюират дълго след раждането си. Техните енергийни полета се адаптират постоянно, променят цветовете си и моделите на движение и цветовите им спектри все повече изсветляват.

Онези от тях, които имат подкрепа в тяхната одареност, цъхтят и създават фантастична живопис, музика и наука и ни носят неизмеримо дълбоки прозрения. Те виждат истината за съществуването ни като човешки същества и притежават способността да изразяват наблюденията си с много обич и чувствителност. За съжаление, голяма част от тях остават нечути. Техните дълбоки прозрения биват отминавани като плод на развинтено въображение. А истината е, че техните възприятия и преживявания са напълно реални!

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Децата на новото време
« Отговор #2 -: Юли 22, 2009, 23:44:33 pm »
ХАРМОНИЯТА И РАБОТАТА НА МОЗЪКА


...
Често поради някои стимули или промени във връзките на енергийната функция едно дете от новата еволюция може да изглежда различно или дори с очевиден недъг. С други думи, някои от Децата на новото време на пръв поглед не функционират "нормално" на умствено, емоционално или физическо равнище. Някои имат какви ли не недъзи, от дребни до значителни. Част от тях са с тежка инвалидност, но демонстрират духовна яснота, издаваща мъдрост, далеч над тази на повечето възрастни. Най-силно засегнатите деца в повечето случаи не говорят или не могат за говорят, но повечето от тях общуват по телепатия с повече лекота, отколкото доста от нас с думи. Някои от тези малчугани също така не се държат "нормално", както се очаква в определени ситуации. Други сякаш са "отнесени4 или "не на този свят". Това е, защото техният свят е далеч по-богат от нашето простичко ежедневие.

Част от тези деца са просто "с различни дарби". Те са със силно развита интуиция и големи таланти, но въпреки това имат очевидни затруднения с линейното усвояване на знания или ученето наизуст. Поради високата си интелигентност те често се отегчават, показвайки признаци на апатия, под формата на лоши резултати в училище или проблемно поведение.

...

Енергийните модели често зациклят в части на мозъка и това нарушава достъпа на детето до съответните области на интелекта. И обратното, при някои деца енергийните полета в мозъка се сливат, създавайки поле от енергия, което отваря достъп до неизползвани от повечето хора части от мозъка.

...

Съзнанието на Новите деца все повече се изостря за други реалности и многоизмерни светове. Всъщност съзнанието им с течение на времето се освобождава напълно от ограниченията на времето и пространството. ... Тази осъзнатост наричам въвеждане - състоянието, в което мозъчните вълни са се обединили и човекът започва да усеща, че има и други реалности. Преживяванията обаче не стигат по-далеч. Следващият етап е общуването, което включва съзнателно взаимодействие с други реалности. Детето не само съзнава, че ги има; но и започва да общува често с тях. Това означава, че вижда и говори със същества от тези равнища на реалността. Общуването означава и съзнателно преживяване на енергиите на другите реалности, дори попиване на знания от тях. Децата са в състояние да виждат своите собствени наставници и подобни ефирни същества, да общуват и дори да се сприятеляват с тях. Освен това умеят да проектират съзнанието си във Вселената и да пътуват във времето и пространството, донасяйки в нашия свят мъдрост далече отвъд него.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Децата на новото време
« Отговор #3 -: Юли 22, 2009, 23:45:47 pm »
АУТИЗЪМ


Понякога децата родени с голями дарби, но незабелязвани и ненасърчавани, започват да се отдръпват в другите реалности. Те изглеждат като затворени в себе си, с частично или напълно увредено осъзнаване на заобикалящата ги триизмерна действителност.

А истината е, че просто им се струва по-лесно да се оттеглят в състоянието на чисто съзнание, отколкото да се чувстват нечути и непризнати. За тях е трудно да изразяват с ежедневния човешки език етерните преживявания, до които съзнанието им достига с такава лекота. Разбира се, не всяка поставена диагноза аутизъм е резултат от недоразумение, но това се случва все по-често, тъй като в нашия свят се появяват все нови и нови изключителни деца.

...

Усещането за докосване кара много от тези т.нар. деца с аутизъм да се чувствуват застрашени. Това е, защото, когато бъдат докоснати от някого, те усещат всичко, което той някога е преживял - най-дълбоките му страхове и чувства, светлото и тъмното в него. Освен това повечето деца с аутизъм не понадят да бъдат ограничавани по какъвто и да било начин, защото и така им е трудно да живеят в телата си. Част от тях не понасят дори дрехи или обувки. Това не се отнася за всички деца с аутизъм, но е явление, което определено се вписва в контекста на Новите деца.

...

Когато и електрическото и електромагнитното поле се завъртят в една посока, вратите на времето и пространството се отварят, преградите между нашата реалност и тази на другите светове изчезват, а гравитацията престава да съществува. Именно по този начин действа антигравитационната технология, а НЛО идват и си отиват от нашия свят. Това е и начинът, по който се постига пътуването във времето и по който човешкото съзнание работи в тази и другите реалности.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Децата на новото време
« Отговор #4 -: Юли 22, 2009, 23:46:44 pm »
СДВ И СХДВ


Децата с нови модели на мозъчните вълни често се проявяват като синдром на дефицит на вниманието (СДВ) или синдром на хиперактивност с дефицит на вниманието (СХДВ). Това означава, че детето е затруднено да изпълнява една задача дълго време, да задържа вниманието си или да се съсредоточава. Истината обаче е, че Децата на новото време не мислят по същия начин като предците си. Хората обикновено разсъждават линейно, т.е. една мисъл следва логически друга и т.н., образувайки права спретната линия. Ролята на всяка брънка от веригата на разума е да свърже една информация със следващата, докато се изгради история, която да изглежда смислена.

Мозъците на Децата на новото време работят по друг начин. Вместо да използват линейната логика, те мислят секционно. В мозъците на тези забележителни деца има страшно много чекмедженца, като в тях се съхраняват различни видове информация. Чекмедженцата се отварят по секци, често по много наведнъж.
...
Когато мислят, Децата на новото време са способни да минават от една област в друга, разпознавайки и съхранявайки данни за по-нататъшна употреба или докато съберат достатъчно информация, която изцяло да изглежда смислена.

Особено Кристалните и Звездните деца, на пръв поглед страдат от СДВ или СХДВ. Истината обаче е , че тези деца нямат нужда да обмислят дълго нещата - защото вече разполагат с информация, спретнато подредена за бъдеща употреба! Аз предпочитам да разглеждам СХДВ като способност за скоростно обработване на информация от различните измерения.

Децата на новото време притежават вродената способност да оставят съзнанието си да се рее когато и където поискат - като същевременно те продължават да живеят в триизмерния свят!

...

Техниката на децата им позволява да асимилират данните със свръхсветлинна скорост. За тях тази скорост е естествена. Много от тях не съзнават, че са различни; те просто функционират така, както са създадени.
Тази на пръв поглед разхвърляна дейност често остава неразбрана от учители, родители и настойници. ... Такива деца често изпадат от образователната система и биват определяни като проблемни. Накрая те намразват обществото, което не иска или не може да ги разбере. Те и без това се чувствуват различни, тъй като осъзнатостта им далеч надхвърля представите на околните. В резултат самооценката им се влошава, появяват се поведенчески проблеми, може би дори подтиснатост, и те лека-полека престават да общуват с хората, тъй като и без това никой не ги чува.

...

Една от най-великите истини, които Децата на новото време знаят без никаква сянка от съмнение, е, че всички сме едно.
...
Нашето общество подобно на много други, се нуждае, най-общо казано, от някого, когото да обвинява за своята глупост, и винаги е имало хора, преследвани, задето правят нещо необикновено - или обратното, задето не правят нищо. Обществото трябва да промени схващаниятга си за Децата на новото време или все повече от тях ще изпадат в изолация, въпреки че могат до донесат големи положителни промени в нашия свят.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Децата на новото време
« Отговор #5 -: Юли 22, 2009, 23:48:43 pm »
КАКВО ВСЪЩНОСТ СА ОРБИТЕ?


Орбите са енергийни полета с кълбовидна форма, които често се появяват на снимки и видеофилми. Приличат на съвършени некухи сфери. Като че ли се движат по своя воля и в много случаи могат да се видят или снимат като многоцветни кълба с разнообразни сложни вътрешни шарки. Орбите идват от едно място. Орбът всъщност е метод за комуникация през времето, пространството, измеренията и дори междугалактическите граници. Някои хора наистина ги виждат или усещат.

В общи линии скептиците твърдят, че орбите са просто прашинки във въздуха. Не всички орби обаче са прах. През годините неведнъж се е случвало глас, който сякаш идва от нищото, да прекъсне ежедневните ми задачи с думите: Вземи фотоапарата", "Излез навън" или "Обърни се!", и всеки път, когато съм се подчинявала съм успявала да снимам орби! В много от случаите тези снимки показват действително движение на орби, понеже след тях се образува "опашка", или следа от енергия. В известен смисъл те приличат на комети, които прекосяват пространството пред обектива. Понякога светът на духовете разкрива присъствието си под формата на орб или други аномалии на снимки. Фотографирала съм орби на места, за които се говори, че са обитавани от духове, и някои мои снимки са били показвани по новините на местни канали. През годините съм срещала много хора, които умеят буквално да извикат орба, за да бъде сниман. На контролните снимки, правени след "повикването", няма нищо подобно, но след като орбите бъдат помолени да се покажат, следващите снимки са пълни с тях.

Винаги съм се интересувала живо какво може да означават те. ... Наскоро открих, че това явление е нещо повече от странни аномалии в снимките - че орбите всъщност въплъщават съзнание!

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Децата на новото време
« Отговор #6 -: Юли 22, 2009, 23:52:03 pm »
ДИЛЪН -ЕДНА ИСТОРИЯ


Моята приятелка Пам - жена, надарена с медицинска интуиция, лечител и шаман, бе поканена по телефона да работи с момче, което се беше разболяло след опустошенията на урагана Катрина по крайбрежието на Залива. Ще го наричам Дилън. Дилън се разболял сериозно след като се завърнал в разрушения си квартал. Той и няколко души от семейството му се върнали в района, за да помагат на другите и да видят в какво състояние е домът им, който се оказал срутен. Докато газели из замърсените порои, семейството се натъквало на ужас след ужас. Имало цели групи плаващи трупове. Около седмица след посещението в квартала Дилън се разболял сериозно. Вдигнал висока температура и бил приет в болница. Когато състояниета му продължило да се влошава и обичайните медицински изследвания не показвали причината, един от неговите учители се свързал с Пам. Преди бурята Дилън бил съвсем здраво момче и болестта му озадачила всички, които полагали грижи за него. Скоро той изпаднал в кома и не бил в състояние да общува по обичайните начини.

Пам установила телепатичен контакт с него и той отговорил. (До този момент й бях казала само за орбите в енергийното си поле, но не и каква представляват). Пам усетила, че в енергийното й поле, точно пред челото й, имало орби. Когато Дилън започнал да й отговаря, тя интуитивно го попитала дали не е един от 4-те орба, които усещала. Да, разбира се, че бил! Когато го запитала как общуват, той отвърнал, че когато подава послания със сарцето си, човек същевременно му позволява и да приема такива. В основни линии, когато общуваме с любов, ние отваряме всички врати, които, когато са затворени, създават пречки за интуитивната ни същност. Дилън й обяснил, че единствената причина децата да могат да пътуват и общуват по този начин е, защото имат повече чистота. Те все още са невинни и не са издигнали прегради около себе си, както правят повечето възрастни. Освен това Дилън казал, че пътуването под формата на сфера позволява на съзнанието им да минава и по най-тесните пътеки на творението, без да им се случи нищо лошо и без да се загубят.

Обяснил й, че се чувства неудобно в тялото си, тъй като то не можело да се разширява и свива, както можело да прави енергийното, преди той да дойде в този свят. По негови думи, изването на земята било въпрос на избор и всеки решавал дали иска това преживяване. Той самият предпочитал да не продължава земния си опит, тъй като не напредвал с духовните знания толкова бързо, колкото му се искало, и смятал, че ще е по-добре да се учи и преподава "отвън".

Когато лечителят се привърже твърде много към клиента, може да се стигне до нежелани резултати. Разбира се, трябва да има искрено съчувствие, но когато се прекоси онази тънка емоционална линия, лечителят става крайно уязвим и дори може да се наруши чистотата на лечението. Особено трудно се поддържа този неутралитет, когато се работи с дете. Пам бързо се привързала към Дилън, макар като професионалист да знаела, че това не е добра идея. Загрижена, тя го попитала защо й е толкова трудно да избегне емоционалната връзка с него. Обяснението, което й дал, бил чудесен урок за нея. "Досега - отговорил Дилън - ти не разбираше значението на работата си. Привързана си към нея интелектуално, а това не е истината. Трябва да се отпуснеш и да не държиш толкова на резултатите. Истинската вибрация идва от сърцето и разликата е много фина. Сега ти започваш да я виждаш."

Дилън така и не дошъл в съзнание и скоро след това си отишъл. Разговарял с нея през цялото време на прехода си. Когато Пам го попитала за неговото заминаване, той казал: "Нивото на ефекта от сегашното колективно съзнаниена хората на Земята върви против законите на Вселената, на цялото сътворение. Колективното съзнание е приело за своя основа емоциите. Емоциите нямат нищо общо със съзиданието или разрушението, освен когато използваш страст, за да подклаждаш намерението си да реализираш нещо. Добър пример за това е молитвата. Когато се молиш от душа и сърце, молитвите ти биват чути. Това не е всъщност емоция, то е съзидание от чиста любов. С емоциите не можеш да задължиш енергията на висшите вибрации, понеже не си в истината. Всичко, което е земно, трябва да достигне щастието. както упражняваш тялото, така трябва да упражняваш и своята божественост."

Слисана, Пам казала на Дилън: "Ти си толкова голям!"

Той отвърнал: "В теб има равнище на съзнание, което е над емоциите и се основава на високите честоти, но ти го подминаваш с онова, което учиш. Трябва да поддържаш равновесието. Това ще промени изходящия резонанс от епифизата, която е начало на реката на живота."

Пам попитала: "Но защо избра мен, след като има толкова други, с които можеш да говориш?"

Дилън отговорил: "Пам, когато поиска да разбереш какво се случва с теб, ти все едно извика името на Вселената. Мислеше си, че призоваваш Бога, но ние всички сме Бог. Мнозина от вас вече могат да ни чуват. Трябва да слушаш, защото ние можем да ти помогнем. Хората от твоя свят, които започват да се пробуждат, да си спомнят кои са, трябва просто да си припомнят. Предтани да мислиш за себе си и недей да скърбиш за мен, а ликувай! Поработи върху родителите ми. Те са тези, които имат нужда от теб сега. Гледай право в орбите, които ти посещават. Общуването с тях започва в челните лобове на мозъка ти. Ти си отворена за тях. Това не е промяна на ДНК. Твоят хармоничен отпечатък сега е като апел към всички вселени. Напускайки по този начин, аз избрах да повлияя върху цяла една общност с болестта и смъртта си. Животът се променя постоянно и всеки от засегнатите има избор как да постъпи с това преживяване. То засяга не само моето семейство, но и приятели, съседи и цялата общност. Например виж как ти повлия запознанството ти с мен."

Постепенно връзката с Дилън избледняла, защото той се отдалечавал все повече натам, където искал да бъде - и накрая изчезнал.

Сега, когато все повече от тези деца установяват контакт с мен и онези, които ги чуват, откриваме, че става доста лесно. Процесът горе-долу се състои в това да изпратиш мисъл и да чакаш за отговор, който почти винаги идва незабавно. Осъзнатостта на тези деца е удивителна - те сякаш са настроени на вълните на всичко, навсъкъде и по всяко време.

Нови орби идват и си отиват и при всеки от нас някои остават. Води ги силното желание да ни накарат да чуем онова, което имат да ни кажат. Много от тези деца са споделяли с мен, че единствената цел на живота им е да ни помогнат да си припомним за любовта, кои сме и за факта, че да бъдеш човек е нещо много повече от настоящото човечество.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Децата на новото време
« Отговор #7 -: Юли 22, 2009, 23:53:56 pm »
КОИ ДЕЦА СА КРИСТАЛНИ?


Защо наричам някои деца Кристални? Всеки има енелгийно поле, в и около тялото си, и то се свива или разширява в зависимост от преживяванията на човека. Цветовете в енергийното поле се определят от енергийната структура, която на свой ред зависи от хармоничните връзки. Цветът е честота, а честотата има звук. Последством гравитационни връзки и енергийни модели всички тези звуци се обединяват и създават уникален облик от хармонични връзки за всеки от нас. Тези хармонични връзки са онова, което отличава всеки от нас в цялото творение. Но във всеки хармоничен облик, във всеки човек съществуват безброй комбинации от честоти.

Хармоничните връзки в Кристалните деца са доста по-различни. Те носят цветовете на пълния спектър. Ако можете да видите енергийните им полета (а аз мога!), пред очите ви ще се разкрие многообразие от енергии в цветовете на скъпоценни камъни като великолепни изкрящо оцветени дъги от светлина. Вместо да се разширяват и свиват като на техните предшественици, енергийните полета на Кристалните деца извършват широки махови движения, подобно на прожекторите, които понякога виждаме да се ширят в нощното небе. Представяте ли си какво е да имаш способността да изследваш етера с пълен набор от честоти!

В книгата си "Пирамиди на светлината: пробуждане за новите многоизмерни реалности" отбелязвам, че енергията е светлина, а светлината има памет. Ние сме изградени от енергия и следователно сме светлина. Светлината се разпространява под формата на енергия. За повечето от нас нашата енергия, нашата светлина се движи прогресивно - от честотното ниво, на което се излъчва първоначално енергията, до целия светлинен спектър в спирално движение, докато накрая се превърне в бяла, или съвършена енергия. Бялата светлина съдържа в себе си пълния спектър и е същата като енергията на Източника - на Бога, - т.е. на съвършенството.

Цветният спектър е пирамидален в своята структура и съдържа енергия, която, движейки се, образува спирала. Базовата честота на пирамидата - и най-широката част на спиралата - е червена. Това би звучало като съвсем нисък тон поради дългите, бавни завъртания на честотата. Ако изпратим енергия, започвайки от базовата честота, тя ще се придвижи до най-горната част на спиралата, през целия цветен спектър и в крайна сметка ще премине през всички честоти. Енергията преминава през червено, оранжево, жълто, зелено, пурпурно, виолетово, бяло и всичките междинни цветове. Нищо чудно, че цветовете на нашата система от чакри съответства точно на пътя на енергийните честоти!

Енергийните полета на Кристалните деца съдържат пълния цветови спектър. В този модел има известно прегрупиране и децата, които го проявяват, често биват наричани Деца на Дъгата. Между енергийните полета на Кристалните децаи Децата на Дъгата има някои фини разлики, но в общи линии те са едно и също. Разликите се състоят в това, че енергиите на Кристалните деца са изключително живи в цветовете и движенията си, докато тези на Децата на Дъгата са с малко по-ниска интензивност, по-пастелни цветове и по-леки движения. Децата на Дъгата са малко по-напред в еволюцията, с по-високи, по-усъвършенствани енергийни модели. Все пак двата типа  са толкова тясно свързани, че ги смятам за част от едно и също еволюционно течение. За по-лесно тук ще наричам Кристални всички деца от тази категория.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Децата на новото време
« Отговор #8 -: Юли 22, 2009, 23:55:24 pm »
КАКВО ПРАВИ КРИСТАЛНИТЕ ДЕЦА ТОЛКОВА СПЕЦИАЛНИ?


Кристалните деца са сравнително отскоро на Земята. Те са започнали да пристигат някъде през 1997-98 г.
... Те често се появяват в сънищата на родителите си, по телепатичен път или просто като "убеденост" преди да се родят. Преди да бъдат заченати, тези деца често обявяват името си на единия или двамата родители. Освен това понякога им предават определени послания.

Кристалните деца предизвикват енергийни промени, когато се родят. Познавам една акушерка, която казва, че при появата на такова дете родилната зала засиявала. Понякога тези промени са достатъчни, за да предизвикат у всички присъстващи временно усещане за неравновесие. Веднага след раждането Кристалните деца обикновено са будни и спокойни. Те се оглеждат бавно и съзнателно наоколо. В погледа им личи мъдростта на вековете. За всички, които ги виждат, те изглеждат силни и спокойни. Оставят впечатлението, че носят нещо много специално на този свят. И това е вярно!

Кристалните деца обикновено (но не винаги) имат яркосини очи. Този син цвят при много е леденосин. Това са децата, които ви гледат на опашкатав бакалията и между щандовете на магазинитеи в очите им личи, че ви познават. Те засияват, когато ни видят, и ни грабват от в поглед, който отеква дълбоко в нас като някакъв спомен. Техните очи излъчват познание отвъд времето и пространството и обикновено ни е трудно да откъснем поглед от тях. Някои от Кристалните деца се раждат почти напълно реализирани. С други деми, те са в постоянен контакт с етерните светове отвъд нашето измерение и проявяват поразително владеене на интуитивното, 6-тото и дори 7-то си чувство. Те бързо научават, че малцина са в състояние да ги разберат.

Като бебета семействата на Кристалните (както и на повечето) деца общуват с тях на бебешки език и с глуповати играчки. Тези крехки същества бързо се одръпват във вътрешния си свят, където поддържат общуването отвъд 3-тото измерение.

...

Те притежават телепатични дарби и с тях може да се общува много добре по този начин, стига да се вслушваме в тях.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Децата на новото време
« Отговор #9 -: Юли 22, 2009, 23:56:47 pm »
ДАРБИ И ТЕГОБИ


Кристалните деца са крайно интуитивни и запознати с чувствата си. Те са и изключително чувствителни към енергията. Усещат какво изпитва всеки от околните - енергията на емоциите, намеренията, мотивите и всичко останало на хората. През повечето време дори знаят как ще се почувствуваме след малко! Също така са склонни към съпричастност, което означава, че буквално усещат болката на другите, била тя физическа или емоционална. Поради това те са миротворците. Изпитват болката на другите, затова се стараят да поддържат равновесие в отношенията си с околните. Конфликтите са особено разрушителни за тях и те правят всичко възможно, за да ги избегнат.

Поради своята чувствителност Кристалните деца са склонни да се разболяват внезапно, често с висока температура или странни заболявания, които медицината не е в състояние са обясни. Това е, защото те не просто съзнават, но и изпитват всичко до дъното на душата си. Почти всяко тяхно чувство е дълбоко. Тъй като много от тях остават неразпознати, те са или пренебрегвани, или се отнасят снизходително към тях и те в крайна сметка трупат чувствата в себе си. Сетне болката им се проявява физически, например с необяснимо заболяване, тъй като са набрали много повече, отколкото могат да поемат.

От друга страна, виждала съм много от тези деца да владеят изцеление, което е мигновено и фино и все пак с впечатляваща сила Те го правят естествено - без да кажат и дума, с нежно докосване, понякога дори само с поглед

...

Те притежават изключителна способност за състрадание и чувство за справедливост и като че ли винаги действат, водени от мотиви за общото благо. Лошото обаче е, когато бъдат предадени, го преживяват много тежко. Не могат да разберат защо някой на света ще се отнася с тях с нещо друго, освен съвършено уважение и разбирателство, а когато смятат, че са обидени, го приемат много лично. Кристалните деца като че ли се чувстват отговорни за чувствата на другите и ги трупат дълбоко в себе си. Освен това притежават силно социално съзнание и съпричастност, които далеч не са характерни за годините им.

...

Кристалните деца са със силно социално съзнание. Те са категоричните миротворци. Имат страхотно чувство за справедливост, което идва от мъдростта на опита и зрелостта, и те често го впрягат в действие, без да се направлявани или насърчавани от другите, и за изненада на мнозина.

Макар да не са толкова често срещани, телекинезата (преместването на предмети със силата на ума) и телепортацията (изчезване от едно място и появяване на друго), са допълнителни дарби, които проявяват някои от Кристалните деца.

...

Други деца могат да бъдат видени или чути как разговарят с най-разнообразни същества от светове извън нашия. Някои от малчуганите говорят на езици, каквито няма на Земята. Всъщност на няколко пъти съм ставала свидетел как две или повече от тези надарени мъничета разговарят помежду си на странни езици. Имат вид, сякаш се познават от друго време и място и прибягват към езика, който са говорели тогава.

...

Кристалните деца обикновеночуват и виждат своите етерни наставници така, сякаш последните са тук, в 3-то измерение. С общуването на децата с други светове идва и тяхното задълбочено разбиране на живота и съществуването. Те са невероятно мъдри. Не смятат, че се различават от Учителите и наставниците, които идват при тях. За тях това не е голяма работа, по-скоро нещо съвсем нормално.

...

Някои от децата умеят съзнателно да черпят от което и да било равнище на съществуване. ... Наскоро чух за безброй деца с на пръв поглед ирационални нощни страхове от техните или други стаи в дома? Броят на малчуганите, които изпитват такива страхове, расте постоянно, тъй като на този свят идват все повече деца с висше съзнание. Те усещат не само тази, но и други руалности; виждат ичувстват други светове, същества от други равнища на съществуване и различни реалности и знаят неща, които не е възможно да са дочули или да са им били казани. Добре е да им обръщаме внимание! Те наистина знаят за какво говорят. Това, че повечето възрастни нямат подобни преживявания, не прави тези преживявания по-малко реални.

Поради своята надареност Кристалните деца освен това не мислят като повечето хора, а заедно с движенията на енергията - холографски и секционно, общувайки с околните и средата като живи попивателни. Информацията постъпва и се класифицира на съответното място в мозъка. Когато отделни сведения, които на пръв поглед нямат връзка помежду си, изникнатв съзнанието им, тези деца незабавно ги съхраняват за по-нататъшна употреба. Когато открият ново парче от мозайката, съхраняват и него - и така, докато не сглобят цялата картина.

...

Медикаментите не променят същността им; само ги вцепеняват достатъчно, за да забравят за различията си. С течение на времето, ако се обезсърчи или не използва дарбите си, детето най-често започва да ги забравя. След като вратите към другите реалности се затворят, то става като другите деца. В най-лошите случаи този вид потискане може по-късно, когато детето порасне, да предизвика различни проблеми - понижена самооценка, депресия, усещане за малоценност или вътрешно убеждение, че не всичко в този свят е нарид. Не бива да забравяте, че в новите ни еволюционни процеси няма нищо "нормално".
...
Кристалните деца мислят толкова бързо, че често сякаш скачат от тема на тема и за околните става трудно да следят мисълта им. Те са хиперосъзнати - чувстват дълбоко нещата и реагират със светкавична скорост. Не можеш да ги излъжеш.

...

В общи линии Кристалните деца са с добър баланс между лявото и дясното мозъчно полукълбо. Те са с много висок интелект, и все пак подхождат към проблемите с истинско чувство за справедливост и от сърце. Липсва им достатъчно търпение, за да разсъждават линейно, тъй като мигновено виждат цялата картина, колкото и подробности да има в нея.

Често се случва изведнъж да изтърсят някое дълбоко прозрение. Ето някои примери с деца, които познавам лично:

- Целта на живота не е само да се сдобиваме с вещи и такива работи, а да обичаме себе си и другите колкото е възможно повече.

- Иска ми се хората да разбираха, че когато се ядосват или са щастливи, или тъжни, те споделят тези чувства с всички наоколо. Чувствата са енергия, а енергията движи.

- Ако Бог е в мен, значи трябва и аз да съм Бог. Това всъщност означава, че съм творец на целия си свят!

...

Поради способността си да вършат много неща едновременно, Кристалните деца може да изглеждат разпилени за страничния наблюдател. Те започват една дейност, скачат на друга и т.н., вместо да свършат едно нещо и тогава да започнат второто. След тях обикновено остава диря от играчки и други вещи, защото нещо друго е привлякло вниманието. А това често е вбесяващо за родители и учители!

Друг проблем е храненето. Кристалните деца са склонни да ядат по-скоро като птичета, отколкото като хора. Те обичат да се хранят по малко и начесто и изобщо не разбират идеята да се седне и да се яде много наведнъж. Една вечеря от 3 блюда им идва в повече, дори може да ги разболее. Също така са особено капризни за храната. Те сякаш знаят от какво имат нужда.

Повечето Кристални деца имат спомени за минали прераждания и за "дома". В един или друг момент повечето от тях са изразявали желание да си отидат "в къщи". Родителите им казват: "Но, миличко, ти си си у дома!" Децата обаче възразяват, че всъщност не са. Една майка попитала сина си какво си спомня за своя "дом", след като веднъж казал, че иска да се върне там. Той отговорил: "Това, което си спомням най-ясно е, че бях много свободен!" Друго момче пък казало на земния си баща: "Помня истинския си татко. Той никога не умира".

Когато изучаваме метафизика, често ни се казва, че ние сами избираме живота и родителите си. Човек често се чуди дали това е истина или просто плод на нечие въображение. След като прекарам известно време с такова дете обаче, за мен не остава никакво съмнение, че се случва нещо фантастично. Едно от моите любими Кристални деца, нежно и много талантливо момиченце на име Кристина, казало веднъж, още в съвсем ранна възраст: "Когато бях "там, горе" и си избирах родители, разгледах много хора, но знаех, че сте много мило семейство, затова се спрях на вас".

Познавам майка й. Момичето имаше право!

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Децата на новото време
« Отговор #10 -: Юли 22, 2009, 23:58:54 pm »
Кристалните деца са на този свят с велика цел и с охота разказват на всеки, който има желание да ги чуе, че целта им е да донесат безусловна любов на човечеството и да помогнат за установяване на световен мир, като влеят съзнание за единство в колективното съзнание.
...
Кристалните деца носят в себе си съзнателни спомени за вековете, които с желание ни дават.
...

Нашите деца са нашето бъдаще. Бъдещето, което ни носят, може да ни накара да направим голям завой за благото на цялото човечество - стига само да се вслушаме в думите им!

Нека ги почетаме и обграждаме с любов и приемем възможността нопякога децата да знаят повече от нас. Нека не ограничаваме възможностите на необятната реалност само защото не ги разбираме.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Децата на новото време
« Отговор #11 -: Юли 22, 2009, 23:59:55 pm »
ПРИЗНАЦИ ЗА РАЗПОЗНАВАНЕ НА КРИСТАЛНИТЕ ДЕЦА


- Очите им са кристалносини или с наситен тъмен цвят. Гледат ни, все едноче винаги са ни познавали - и това е така!

- Силно чувствителни са към околната среда, планетата и чувствата на другите.

- Притежават силна интуиция.

- Най-често имат телепатични способности.

- Характеризират се със силно социално съзнание.

- Притежават вродена способност да владеят фините енергии.

- Мислят секционно.

- Изглежда, сякаш не могат да задържат вниманието си на едно място продължително време.

- Изключително състрадателни са.

- Не понасят каквито и да било конфликти - приемат ги съвсем лично.

- Мъдри се не като за годините си.

- Миротворци са.

- Притежават естествени лечителски способности.

- Родени са през или след 1997 год. (рядко някои от тях са по-големи).

- Имат изключително крехко здраве - често се разболяват от необясними болести.

- Енергийните им полета извършват широки движения и са с наситени цветове на скъпоценни камъни или светли пастелни тонове.

- В много от случаите си спомнят своите минали преражданияили преживяванията между тях.

- Виждат и често общуват с етерни същества като ангели, Учители, извънземни и т.н. Често говорят за "гости4 или невидими приятели, сякаш ги виждат и говорят с тях.

- На някои е поставена диагноза СДВ, СХДВ или аутизъм.

- Съзнават мисията на живота си.

- Изключително великодушни са.

- Характеризират се с любов, състрадание и всеопрощение.

- Притежават усет за динамиката в отношенията между хората.

- Бързо и без усилия усещат каква е истината.

- Нуждаят се от известно време насаме със себе си, за да се възстановят или отърсят от енергиите на изминалия ден.

- Те са дълбоко уязвими и все пак силни.

- Не могат да проумеят способността на някои хора да се отнасят нехуманно с другите.

- Силно обичат живота, хората и животните.

- Имат нужда да са редовно сред природата.

- Обичат да си играят или да седят във вода.

- Около тях постоянно се случват "вълшебства" - хора оздравяват, появяват се нужните пари, нещата се подобряват.

- Привличат хората като магнит.

- В много от случаите електронните уреди имат смущения в тяхно присъствие.

- Съпричастни са.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Децата на новото време
« Отговор #12 -: Юли 23, 2009, 00:02:32 am »
ЗВЕЗДНИТЕ ДЕЦА


Звездните деца са една ясно отличима група малчугани със специални дарби. Някои части от тяхната генетична структура са се пробудили и носят в нашия свят помощ от междузвезден произход. В бъдещето тези деца ще споделят нови технологии и разбиране на науките, за които днес едва започваме да се досещаме. Звездното дете може да бъде определено като дете от човешки и извънземен произход едновременно. Много са възможните причини за извънземния елемент в техния облик. Може да е вследствие на възпроизводство, генно инженерство (целящо смесване на различни раси), биомедицински технологии, телепатична връзка с друго съзнание ("пренасяне" на едно съзнание в друго) или дори нарочно предизвикано прераждане на Звезден гост в човешко тяло. Сред Звездните гости са някои от децата с успоредни аспекти.

Празнотите в археологическите доказателства подсказват, че по някое време в човешката еволюция сме правили големи скокове в технологиите, металургията, алхимията и архитектурата - дори сме преминавали в други светове на съзнание, неразбрани и досега. Много неща от човешката история и еволюция остават необяснени. С други думи, липсват големи части информация за модела на физическото развитие на човечеството.

..

Например по стените в древноегипетските гробници се виждат доказателства за работа с енергиите. В тези рисунки има много фигури, които носят кълба от бяла светлина, орби от червена енергия или изобретения, които очевидно са някакъв вид електроизолационни тръби, подобни на съвременните батерии. В древните текстове също се споменава за тези неща. В шумерските "Плочи на сътворението" се споменава за расата на Анунаки, за която се казва, че е дошла от 10-тата планета в Слънчевата система. По подобен начин в Битие, 1-та книга от Библията, се говори за гиганти, които паднали от небето, смесили се със земяните и създали цяла нова раса от даровити хора. Всъщност, в древната литература има много данни, показващи, че никога не сме били сами във Вселената и че всъщност сме повлияни от гости от други времена и места.

...
Празнотите в археологическите открития, рисуваните в старите картини обекти и свещените слова, писани отдавна, подсказват, че може би е имало случаи, когато посетители от други места във Вселената са идвали на Земята и са допринасяли за генетичното ни развитие или с директно съешаване с хора, или с целенасочено внасяне на тяхна ДНК в нашите развиващи се биологични организми.

В днешния свят има безброй зрели хора, кото носят в себе си част от онзи генетичен древен материал. Тяхната ДНК се е пробудила по нови начини, предизвиквайки цяла гама нови видове чувствителност. Тези възрастни имат чувството, че не им е мястото в този свят и изпитват постоянна нужда да си отидат "у дома". Много от тях притежават медиумни или други дарби, като например вродена способност да виждат какво става на други места, да лекуват или изобщо "да знаят" неща, които би следвало да са им неизвестни. Тези хора са наричани Звездни семена. Звездните семена изпитват и влечение към определени звезди или съзвездия, най-често Орион, Плеядите, Арктур и Сириус. Някои от тяхса особено привързани към Сириус В, който се върти в тандем със Сириус. За някои от Звездните семена са характерни владеене на езици, живопис, литература, музика и символи, които издават техния междузвезден произход. Звездните семена са предшественици на нашите Звездни деца, които са по-напреднали в генетично и еволюционно отношение. Когато ДНК от междузвезден произход започва да еволюира по естествен начин, в нашия свят се появяват Звездните деца.

Енергийните им полета са гладки, сякаш от коприна, без никакви смущения. Тези полета представляват реки от светлинни честоти, които се движат безпрепятствено, като по този начин образумат, утешават и презареждат децата. Звездните деца идват в нашия свят с невероятна интелигентност. Те притежават склонност и разбиране на науките е научните принципи, които често затрудняват "нормалните" възрастни. Обожават да говорят за квантовата реалност.

Звездните деца често сънуват, че летят, както и стаи, пълни с бяла или цветна светлина. Други характерни за тях сънища са как се издигат в небесата с кораби и разговарят със същества от други светове. Много от тези хлапета също така въздействат по уникален начин на електронните уреди - смущават работата им или ги карат произволно да се включват и изключват. Когато някои Звездни деца минават по улицата, уличното осветление угасва. Те имат силна интуиция и в много от случаите разбират изтънко енергийното лечение. С помощта на своите медиумни дарби са в състояние да поставят точна диагноза на болести във физическото тяло. Съща така умеят да влияят телепатично на другите и много от тях са ясновидци. За някои е известно, че левитират и владеят телекинезата.

Тези удивителни малчугани са сходни с Кристалните деца по това, че мислят секционно. ... Притежават невероятна способност за едновременно обработване на огромни количества информация. Понякога оставят впечатлението, че "свалят" информация отнякъде, и могат да говорят по различни теми, без каквито и да било данни да са учили някога за тези неща в училище или другаде. За част от тях се знае, че са способни да изчезват и да се появяват другаде, което доста разстройва родителите им!

Звездните деца често са осъзнати за другите измерения. За тях е лесно да прекосяват по много реалности едновременно и дори да ги обсъждат с околните.... Също така са в състояние да разширяват или свиват времето - могат действително да навпавят събитията по-дълги или по-кратки, като излизат извън времето и го манипулират. Имат вродено разбиране, че съзнанието е по-бързо от светлината и използват своето, за да променят времевите връзки както си пожелаят. Звездните деца освен това имат изострено чувство за околната среда и активно се интересуват от състоянието на планетата.

Физически погледнато, тези деца в повечето случаи са с глави, малко по-големи от обичайното. Поради тази им особеност при раждането им по-често се налага цезарово сечение. Също така имат температура винаги с 1-2 градуса по-ниска от нормалното, което показва, че телата им изразходват по-пестеливо енергията. Звездните деца обикновено имат силна имунна система и при нормални обстоятелства са изключително здрави. За съжаление дарбите на много от тях остават непризнати и впоследствие те изпадат в депресия и/или се разболяват вследствие на дискомфорта, който чувстват.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Децата на новото време
« Отговор #13 -: Юли 23, 2009, 00:03:31 am »
...
Много от децата не се вместват плътно в една или друга категория. Все пак има някои основни характеристики, които са уникални за всяка от групите.

...

Те са толкова блестящи, че рядко се намира кой да ги разбере. Някои от тях прекарват толкова много време изолирани в своята осъзнатост, че се лутат безнадеждно в дарбите си. А имат толкова много да споделят!

Човешката ДНК е пълна с информация и спомени за всичко, което е било преди нас. Тази информация се превръща в клетъчна памет. Клетъчната ни памет носи данни за предците, които данни пък определят семейните поведенчески модели. Информацията от ДНК, а съответно и от клетъчната памет, се предава на земните ни преживявания. Някои хора действително имат ясни спомени за свои минали прераждания. Други пък усещат физически неразположения и болки без никаква очевидна причина, но съвсем реални тук и сега. Спомените от минали прераждания, които се съхраняват в телата ни, са съвсем истински, също както симптомите, които причиняват. Поради това Звездните деца често страдат от неща, които медицината трудно може да обясни, ако изобщо е в състояние да намери някакъв отговор. Телата им изваждат спомени за минали конфликти или рани със същата лекато, с която се проявява блестящият им интелект. Децата може да страдат от болки, треска, неразположения, депресия, нарушени органни функции или други аномални симптоми.

...

Забелязала съм, че много от Звездните деца с проблеми обикновено имат блокажи в енергийната система или прикачени паразити. Разбира се, не всички Звездни деца страдат от подобни неща, но ако изведнъж бъдат повалени от необясними болести, вероятно трябва да бъде прегледана една друга част от анатомията им - етерните им тела.

...

Звездните деца са чудни същества. Те не само притежават интелектуални и физически дарби, но и съзнават важността на духовната връзка с Източника и цялото сътворение. Имат едни и същи духовни прозрения и им е приятно за изследват връзките между физическия, метафизичния и духовния аспект на съществуването. Много от тях са движени от вродена необходимост да помагат на хората да преоткриват цялостния си потенциал. Също така искат да направят света по-добър. Стремят се да донесат мир посредством състраданието и добрите си дела. Работят, за да излекуват Земята, иусещат енергиите на планетите. Ако някой прояви желание да ги слуша, с охота му разправят за нашето семейство сред звездите. Звездните деца притежават интелект и разбиране за Вселената, които в крайна сметка ще ни донесат нови, вълнуващи технологии. Тези тихнологии ще бъдат в симбиоза с нашата планета и ще допринесат много за удобството на цялото човечество.

Звездните деца не са някакъв куриоз, а просто нормален етап от нашето еволюционно развитие. Те са предшественици на други, още по-интелектуално напреднали същества. Трябва да даваме на тези деца всичко възможно, за да подхранваме големия им умствен капацитет. Необходимо е и да полагаме грижи за крехките им телца. Най-главното обаче е да осъзнаем, че нещата, за които ни говорят, не са фантазия, а описания на една по-голяма реалност, която един ден ще бъде част от нашето ежедневие, технологии и живот.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Децата на новото време
« Отговор #14 -: Юли 23, 2009, 00:04:26 am »
ПРИЗНАЦИ ЗА РАЗПОЗНАВАНЕ НА ЗВЕЗДНИТЕ ДЕЦА


- Притежават висок интелект - често, но не винаги, в определени области на науката.

- Силно чувствителни са към околната среда.

- Имат повишена чувствителност към енергиите и емоциите на другите.

- Физически са по-дребни от останалите деза на тяхната възраст.

- Показват изразени медиумни способности.

- Притежават способността да управляват фините енергийни полета в и около тялото (биоенергетика).

- Умеят да използват земните и космически сили, за да лекуват.

- Надарени са със способности за телепатично и интуитивно общуване с другите и Единното Съзнание.

- Често оказват въздействие върху електронни и електрически уреди, като понякога разстройват работата им.

- Умеят да общуват мисловно (телепатия).

- Способни са да предсказват бъдещето.

- Умеят да движат предмети, променяйки връзката им с реалността (телекинеза).

- Притежават способността да виждат отдалечени във времето и пространството неща (ясновидство/виждане на далечни разстояния).

- Умеят да "свалят" информация от други реалности.

- Имат всепроникваща интуиция (просто "знаят" неща, които никога не са били казвани).

- Притежават умението да влияят от разстояние на другите (по телепатия).

- Могат да получат информация за здравето, намеренията, подбудите и т.н. на друг човек, като "прочетат" заобикалящото го енергийно поле.

- Умеят да поставят диагнози за заболявания или нарушения във функциите, като гледат енергийното поле на друг човек.

- притежават способности за психично или биоенергетично лечение.

- Могат да преместят себе си или друг обект от едно място на друго посредством силата на съзнанието (телепортация).

- Способни са да се издигат над земята, противно на законите на гравитацията (левитация).

- Знаят как да работят извън времето, като карат събитията да се случват по-бързо (или обратното, за ги забавят).

- Усещат предстоящи земетресения и др. бедствия.

- Притежават многоизмерна осъзнатост.

- Умеят да пътуват "извън тялото" (астрална проекция).

- Могат да отварят съзнанието си, за да могат етерни същества да говорят чрез тях (провеждане).

- Често имат общо съзнание с наставник от Звездните гости.

- Работят в тясва мисловна връзка с наставниците от своята Звездна нация и могат да извикват физически тях или други Учители или да се свързват с тях.

- Имат силна имунна система (или тъкмо обратното, страдат от странни болести, за които няма никакво физическо обяснение).

- Поддържат телесна температура, по-ниска от нормалната.

- Имат динамичен вид и характер.

- Имат завладяващо присъствие.

- По-късно изглеждат млади за годините си (също както възрастните Звездни семена).

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27