Автор Тема: Индиго личностите се обединяват  (Прочетена 9562 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен 11WOLF11

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 4
Индиго личностите се обединяват
« -: Юни 15, 2009, 12:06:06 pm »
Здравейте приятели, съжалявам че Ви прекъсвам но само да направя едно съобщение - съвсем на скоро създадохме първия клуб на индиго личностите, целта е да бъде информирано обществото, че повече така не може да продължава и ние сме призвани по един или друг начин да предизвикаме промените. Призванието ни е чрез промените да предоставим плодородна почва за кристалните деца които идват след Нас. За по-подробна информация посетете нашия новосъздаден клуб на адрес www.indigota.com, там ще откриете допълнителна информация за всичко засягащо тази тема включително и тестове за индиго личности. И нещо важно - ако Вие се чувствате индиго не се разкривайте и не контактувайте еднолично с никакви представители на едрия бизнес, служби на сигурността или военни. Те само ни използват, особено тези които имат по различни дарби.


Казва се, че от 2007г децата Индиго ще получат своя „план”, който ще бъде основан на универсалната доставка на енергията за новото съзнание на децата на тази планета. Става дума за това, че всички Индиго на Земята ще бъдат по някакъв начин организирани. Ще се извърши преход на съзнанието: „Индиго ще имат една обща цел. „Организация” – те ще започнат интуитивно да осъзнават своя план. И както винаги, те ще имат свободен избор и ще могат да правят всичко, което им се прииска.  Вие ще видите бавното и обединено движение на младите хора на Земята към сътворението на много необичайни неща, които в момента витаят във въздуха.....”

Не бива да се учудваме, ако Индиго „свалят правителства, създават невъзможното, съпротивляват се на системите и отхвърлят някои свещенни правила, това е единственния начин за създаване на Новия Йерусалим. Старата парадигма трябва да си отиде.

Наближава велика епоха.Човечеството идва към своето превъплащение в своята форма на така наречената шеста раса. Тази раса,която ще е свързана повече с духовното и ще загърби материалното. Появяват се множество знамения. Космическият огън пак наближава към Земята. Планетите предвещават нова ера.Но много катастрофи и бедствия ще има преди настъпването на новата ера на разцвет.Преходът за много ще бъде непосилен и както златотърсачът има нужда от карта,така и обикневонният човек ще има нужда от подкрепа и напътствия.Само със знанието на духа може да се определи,кое е истинско...ние сме мъдри в духа,ние сме знаем всичко,ние сме децата индиго.Ние сме тези,които трябва де преведем човечеството към неговия преход. И пак ние сме тези,които не трябва да се страухуваме да застанем лице с лице с най-мощните сили или да се съединим с тях,ако е необходимо за общото процъфтяване.

А това са Най-важните духовни задачи на индиговите деца:

• Да обичат безусловно всички и всичко, за да върнат любовта на Земята.
• Чрез високата си енергийна честота да дадат шанс на човечеството и планетата също да усилят трептенето си.
• Да превърнат търпимостта в основна норма на земното съжителстване.
• Да проявят медиумните си способности, за да започне човечеството отново да приема медиумите за нормални хора.
• Да внушават, че всяко нещо следва да е подчинено на доброто и да служи на човека и обществото.
• Да разкрият на човечеството, че съществуват духовни семейства*
• Да помогнат на своите родители да възстановят връзката си със собствената си духовност.
• Да помогнат на човечеството да се откаже от остарелите си убеждения и представи.
• Да донесат на планетата нови методи за лечение.
• Да убедят хората да поемат отговорност за всичко, което се случва в живота им.
• Да научат човечеството, че материята следва мисълта, което означава, че ние сами създаваме нашия свят и затова можем всекидневно да то променяме.
• Да свържат наново хората с техния висш Аз и по този начин - с интуицията им.
« Последна редакция: Юли 25, 2010, 00:30:00 am от Invisible World »

Неактивен 11WOLF11

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 4
Re:ИНДИГО ЛИЧНОСТИТЕ СЕ ОБЕДИНЯВАТ!
« Отговор #1 -: Юни 29, 2009, 14:27:47 pm »
Посетете Ни на адрес WWW.INDIGOTA.COM

Неактивен 11WOLF11

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 4
Re:ИНДИГО ЛИЧНОСТИТЕ СЕ ОБЕДИНЯВАТ!
« Отговор #2 -: Юни 30, 2009, 11:33:44 am »
„Дете Индиго”, е термин популярен в САЩ, с който определят силно сензитивен човек. От доста време, от 70-те насам – ясновидците твърдят че виждат индиговия цвят в аурата на децата. Защо на децата? „Защото тяхната жизненост прави този цвят по-видим.” Децата индиго знаят че са различни от останалите. Тези млади хора поставят под въпрос нещата, които им казват в училище, докторите, психолозите. Изглежда че това са деца, които са родени със специално възприятие. Или специална мъдрост. Или специално състрадание. Да, тези деца са специални.

НО опасността от етикетирането на индиговите деца като едно нещо или друго, е в това че те ще започнат да вярват в етикетите. Дете „Индиго” е етикет, нищо повече. Един ден, може би ще отлепим всички етикети и ще ги наричаме просто ДЕЦА.

Ще ги наричаме хора. Но засега е наистина важно да имаме тези етикети, защото ако не им ги сложим, други ще ги сложат.

А те вече биват определяни като проблемни, аутистични, непослушни, хиперактивни...

Както и да ги наречете (индиго или другояче), тези деца идват на този свят с широко отворени очи, готови да изиграят ролята си в създаването на един свят на състрадание и мир. Дали не сме свидетели на огромен скок в човешката еволюция?

Много хора вярват, че сме на прага на глобално пробуждане и че децата индиго са тук, за да ни покажат истинския ни потенциал.

В "Индиго еволюцията" ще чуете от водещи световни експерти, че това е нещо много повече от чиста фантазия. Децата са истински и те вече променят света.


И НЕ БИВА ДА ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ 70 ОТМИНАХА И ЧАСТ ОТ ТЯХ ВЕЧЕ НЕ СА ДЕЦАВъв Франция тези деца ги наричат „тефлонови”, на Британските острови - „децата на хилядолетието”, в Русия те са „децата на светлината”. Но най-често тях ги наричат „децата индиго”. Но кои са те в действителност?

По думите на доктора по психология Дорин Верче (САЩ), лесно е да ги отличим от съучениците им. Това са деца, обладаващи творческа натура, висок интелект, решителен и настойчив характер. Те често виждат по-рационален начин как да извършат нещо, но обкръжаващите възприемат това като нарушение на правилата. Предишните начини на възпитание не действат върху такива деца - те съвършено не реагират на строгите възпитателни мерки, наказания, заплахи или унижение.

Децата индиго имат система от възгледи, която е невъзможно да се измени чрез влияние отвън. Опитът дори в малка степен да се въздейства на възгледите на такова дете води или до агресия или до заключване в себе си.

За разлика от обикновените деца, при тях не съществуват абсолютни авторитети; те не считат за нужно да обяснят постъпките си; признават свободата на волята. Заедно с това, те са способни да взимат правилни решения, полагайки се изцяло на интуицията си.

Освен това децата индиго:
Често изпитват привързаност към растенията или животните, те просто са влюбени в природата;
Имат много силно развита способност за съпреживяване;
Нуждаят се силно от безусловната любов на близките им, изискват голямо внимание към себе си, търсят истинска, крепка и искрена дружба;
Те са алтруистични, горят от желание да помогнат на света в някое велико дело.
Правят впечатление на необщителни, ако не се намират в компанията на подобни на себе си;
Склонни са към вредни навици;
Усещат себе си по-възрастни отколкото са в действителност (все едно че не е на 13 години, а вече на 43);
Отличават се с висока самооценка, те са много самоуверени, независими и горди, даже в унизителни за тях ситуации;
В юношеска възраст са склонни към депресивни състояния, дори чак до самоубийство;
Способни са на жестоки постъпки, ако се изправят пред непреодолима преграда от неразбиране и равнодушие;
Те са силно духовни, въпреки, че не приемат религиозните догми;
Не могат да търпят, когато ги карат да правят нещо, просто защото „така трябва” или „всички правят така”.„За различните” - особени условия

В много развити страни децата индиго се занимават на държавно ниво. И това не е празно пилеене на време и сили. Може би, именно това „различно” поколение в бъдеще ще спаси цивилизацията ни от нарастващата криза.От къде идват те?

Каквато и да е аурата на чедата ни, те действително въобще не са такива, като нас. Пред очите ни се появява поколението на бъдещето, за което трябва да създадем плодородна почва.

По рано потомството неуклонно е следвало стъпките на родителите: синът на занаятчията - занаятчия, синът на селянина - селянин, а синът на юриста - юрист. Но децата на новото време не приличат на предците си. Човечеството се движи напред, и всяко следващо поколение се оказва по-развито, обладаващо по-големи желания и стремежи, по-голям егоизъм от предшествениците му.

Днес за голямо число специалисти - от възпитатели в детските градини до професори в университетите - е много трудно обезпечат децата с информация, която им е нужна за да се устроят в живота. Това е естествен закон на развитие на човечеството, самата природа с всяко поколение ни тласка напред, увеличавайки егоизма ни, усъвършенствайки способностите ни.Как да ги възпитаваме?

Същността на възпитанието на детето се заключава не в това, да му „надуем” мозъка със знания, а в това, да го свържем с процеса, наречен живот, да му помогнем да намери отговори на въпросите: какъв е източника на живота? Защо всичко произхожда, както произхожда? За какво живеем? Къде се намира възможността за свободен избор на човека и какво изисква от нас тази Висша сила, силата на природата?

Много важен елемент във възпитанието на детето се явява примерът на възрастните. Само в случай, ако обучим децата ни на закона, според който действа природата, разясним им, накъде ни води тя и каква цел преследва, ще можем да дадем в ръцете им практически инструменти, които ще им позволят да се устроят в тази реалност, в която живеем.

Затова днес, когато между стените на училищата се говори за алтруистични ценности - човеколюбие и взаимна поддръжка, а извън пределите им детето вижда обратното - господство на личните, егоистичните интереси над общите, в детето се поражда вътрешен конфликт. За последствията от този конфликт можем да прочетем в статистическите сведения за престъпността и депресията сред учениците. По такъв начин, ние виждаме, че възпитанието е двустранен процес. Можем да възпитаме децата, ако се възпитаме самите себе си. Това е възможно, ако това, което предаваме на децата е толкова важно, както и за нас самите. Тоест, това трябва да са непреминаващи, вечни ценности.Как и на какво да ги обучаваме?

Процесите на обучение за малкият човек са подобни на необикновени приключения и пътешествия. Не трябва да мислим, че абстрактните и неясните за възрастните понятия се явяват такива и за децата. Ние виждаме, как децата ни прекрасно се справят с такива „сложни” прибори, като компютрите и мобилните телефони, в отличие от родителите си.

Главното в обучението се явява това, че в човека се строи правилно, истинско възприемане на реалността. Децата ни се отличават от нас в това, че те вече са готови да възприемат нашият материален свят, като свят на причините и следствията. По такъв начин, съвременното дете вижда, усеща цялото мироздание като една цяла картина. И това, естествено, се отразява на отношението му не само към своите учители и към своето най-близко обкръжение, но и въобще към целият свят.

Само чрез промяна на своите вътрешни свойства по подобие на свойствата на природата, - говори науката кабала, - човек ще успее да бъде в равновесие с нея, което означава, във състояние на безопасност и съвършенство. Освен това, детето в процеса на развитието си е длъжно да получи знания за природата на мирозданието, защото само по такъв начин то ще може да напълни своите вътрешни стремежи. Ненапълването на тази естествена потребност води до вътрешна криза, и като следствие, към пренебрежително отношение към учителите, безсмислена жестокост и употребата на „напълнения” от друг вид - наркотиците. Затова трябва да започнем с обучение по законите на природата от най-ранна възраст, понеже човек носи през целият си живот това което е усвоил в детството си.

Придобитите знания го правят интегрална част от природата, и затова, за да обезпечи собствената си безопасност, на него не му е нужно повече да изучава карате или джудо. А ако човек не е получил тези знания, тогава самата природа се надига против него, а не „злите врагове” и съдбата. Ако възпитаме подрастващото поколение на тези принципи, ние ще му дадем най-доброто, от всичко което родителите могат да дадат на децата си.

Неактивен rado89

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 224
Re:ИНДИГО ЛИЧНОСТИТЕ СЕ ОБЕДИНЯВАТ!
« Отговор #3 -: Юли 01, 2009, 11:57:57 am »
Според мен половината имащи се за Индиго са просто филмари.Чел съм характерните признаци и по тях аз съм си 100 процента индигo :D :D
A Coward Dies A Thousand Deaths! A Real Man Dies But Once!! 2PAC

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 828
Re:ИНДИГО ЛИЧНОСТИТЕ СЕ ОБЕДИНЯВАТ!
« Отговор #4 -: Юли 01, 2009, 12:14:00 pm »
И аз не вярвам на горния материал.
Всеки, който го прочете, би видял описано своето детство или това на децата му.
А и статията в по-голямата си част е противоречива.
Не ми се занимава сега да я анализирам в детайли.
Който я прочете по-задълбочено ще види...

Неактивен WhiteRider

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 521
 • *terrafim*
Re:ИНДИГО ЛИЧНОСТИТЕ СЕ ОБЕДИНЯВАТ!
« Отговор #5 -: Юли 01, 2009, 12:28:22 pm »
Да, "всички" са индиго. Две познати казваха за децата си "Те са индиго, ще се оправят и без учене и дисциплина". Гледам им децата, а те горките са толкова далече от индиговите, толкова са натоварени от миналото си, че почти нямат бъдеще. А на всичкото отгоре са ги оставили и на само-тек.

Неактивен Radiance Dawn

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 42
Re:ИНДИГО ЛИЧНОСТИТЕ СЕ ОБЕДИНЯВАТ!
« Отговор #6 -: Юли 01, 2009, 21:57:20 pm »
И още по темата...

Децата-индиго – какво не знаем за тях и как да им съдействаме правилно?

 

Интервю с д-р Алексей Шадрин

 

 

Кратка справка за д-р Алексей Шадрин: световно известен учен и терапевт, д-р по психология, един от водещите специалисти в света по регресивна терапия и в изучаването на преражданията, основател на Руската Школа по Регресивна Терапия, автор на десетки новаторски методики в психотерапията. Автор на учебник и на трилогията „Лечение с миналото”, водещ Майсторски класове -1,2,3 в Русия, САЩ, Швеция, Норвегия, Финландия, Унгария и др. Майсторският му клас „Тъмната стая – преодоляване на детските страхове” е призната от съвременните американски специалисти за революция в детската психотерапия. Самият д-р Шадрин е от малцината, дошли на този свят с паметта за предишните си въплъщения. От 1991 г.насам той е преминал всички нива на обучения при Тибетските и египетски „пазители на знанието” (т.нар.върховни жреци) и е получил право да преподава тези сакрални науки.

През м.август 2008 г. в Бургас се проведе първият семинар на д-р Шадрин в България.

 

Въпрос: Д-р Шадрин, в последно време все повече се говори за децата-индиго, които се раждат все по-често. Какво е добре да знаем по този въпрос и как да помогнем, при това без да навредим на тези деца?

 

Първо трябва да имате разбирането за това, че децата по принцип имат различна чувствителност от тази на възрастните. А още повече – децата-индиго. За тях са необходими специални учебни часове (от рода на факултатив), по време на които да се развиват уникалните техните способности. Обучаващите ги възрастни също трябва да бъдат хора-индиго.

Много е важно възрастният ясно да разбира, че пред него стои дете-индиго, а не дете с психични отклонения. За да се отвори пък, детето-индиго трябва да разбира, че пред него стои човек-индиго, подобен на него.

Детето-индиго, освен обикновените дадености, които са общи за всички деца, има и специфично „тяло-индиго”, което трябва да се развива правилно (в противен случай се създават условия за психични заболявания). Децата-индиго имат много висока чувствителност, те са много раними. При тях случаите на самоубийство са повече, т.к.те мислят, че светът не ги разбира. Тези деца първо трябва да се научат да живеят в този свят, който виждат по друг начин, а не както го виждат обикновените хора. В това е и ключовата дилема на тези деца: хората не ги разбират, не разбират техните възможности.

Първата характеристика на детето-индиго е, че то помни своите минали животи много по-ярко от другите хора. Обикновено възрастните считат това за фантазьорство, а това кара децата да се затварят в себе си, да се капсулират от околния свят. Те повече вярват на своите усещания от другите, а след като на тях не им вярват, а още по-лошо – присмиват им се, те могат да развият сериозна психическа травма, не можейки да разберат защо другите не вярват на такива очевидни неща. В това е и главният проблем на децата-индиго – тяхното различие от другите! Децата-индиго имат по-фини тела от останалите хора и имат съответно способността да се ползват от по-фините енергии на Вселената.

 

Въпрос: Как може да разпознаем децата-индиго? Дали по виолетовата аура?

 

Първоначалната аура на децата-индиго не е виолетова, т.к. тялото им още не е активно, а е в спящо състояние, дотогава те са в скрит вид. Тялото-индиго на тези деца започва да се проявява по-късно, средно на около 3-годишна възраст. До 2-годишна възраст те не се отличават от обикновените деца. Едва след 3-тата им година техните аури стават видими за определени хора, имащи такава способност. А докато се намират в скрит вид, можем да ги разпознаем едва след специален разговор с тях.

 

Препоръка: Желателно е за децата-индиго да има специални курсове, на които да се работи за развитие на тялото-индиго. А т.к.към децата-индиго е желателно да се култивира специално отношение от страна на възрастните, се препоръчват курсове за деца и родители. Тогава децата-индиго ще бъдат в подходящата им среда от възрастни-индиго, което е най-доброто за тяхното развитие.

 

Специална препоръка за родителите:

Не бързайте да обвинявате децата си в лъжа или фантазьорство, когато те ви разказват за явления, противоречащи на здравия ви разум. Може би вашите деца са способни да виждат и усещат по различен начин от вас, от възрастните. Затова си заслужава да се обръща най-сериозно внимание на това от какво се страхува детето, да се научим да разбираме неговите страхове и да му помогнем да се избави от тях. На всеки от нас е нужно да преодолее страховете си, но само децата не могат да направят това без наша помощ.

Болшинството от нашите психически проблеми и неудачи в живота ни на възрастни е свързано точно с тези детски страхове, които сме успели да забравим, превръщайки се във възрастни.

Вие сте в състояние да помогнете на вашите деца да избегнат подобни проблеми, единствено като не позволявате те да възникват.


               

                   Интервюто взе П.Барозова, по заявка на сп."Слънчоглед"
Когато казваш какво мислиш, мисли какво говориш!

Неактивен WhiteRider

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 521
 • *terrafim*
Re:ИНДИГО ЛИЧНОСТИТЕ СЕ ОБЕДИНЯВАТ!
« Отговор #7 -: Юли 02, 2009, 17:01:54 pm »
Шадрин нищо не разбира от деца индиго. Това е един от най-лошите източници на информация. Мнението не е само мое. Имам близки познати, за които зная, че прехвърчат от система на система и разбират доста повърхностно тези теми, които са били при него на семинар и казаха, че е било много зле, както и чух от други хора, които са ми направили впечатление с по-дълбокото си разбиране и споделят същата гледна точка. Всички около него е в сферата на приказките, които накрая свършват с темата за парите и как ще ви "направи" деца индиго, за да "преживеете 2012г."...

Неактивен Radiance Dawn

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 42
Re:ИНДИГО ЛИЧНОСТИТЕ СЕ ОБЕДИНЯВАТ!
« Отговор #8 -: Юли 02, 2009, 17:14:28 pm »
Е, за другите или добро или нищо  ;) благодаря все пак за информацията, не съм запозната с неговото учение, просто статията ми харесва  :)
Когато казваш какво мислиш, мисли какво говориш!

Неактивен 11WOLF11

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 4
Re:ИНДИГО ЛИЧНОСТИТЕ СЕ ОБЕДИНЯВАТ!
« Отговор #9 -: Юли 03, 2009, 00:31:24 am »
Това твърдение наистина е вярно, той се доближава доста до шарлатанин. Запознавал съм се подробно с програмата му и мога да Ви кажа, че когато звъннах на една от асистенките му се наслушах колко било нормално да взимаш пари за да станеш индиго. А да не Ви казвам как се гипсира и започна да заеква когато и казах че съм индиго и сформираме в момента индиго общност и бихме желали да се видим с него да му зададем няколко въпроса относно програмата му. Например как и от къде е разбрал как индигото прави секс и защо е нужно да преподава на някой да прави секс, като индиго.
« Последна редакция: Юли 03, 2009, 00:33:03 am от 11WOLF11 »

Неактивен negative

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 78
Re:ИНДИГО ЛИЧНОСТИТЕ СЕ ОБЕДИНЯВАТ!
« Отговор #10 -: Юли 16, 2010, 15:29:16 pm »
Личност, индивидуалност, самостоятелност - от една страна;
и
масов човек, групово мислене, конформизъм, обединяване - от друга.
Личност да се обединява не е ли оксиморон?
Принципно.  :boredom:

Неактивен Visitor

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 350
Re:Индиго личностите се обединяват
« Отговор #11 -: Юли 25, 2010, 00:28:31 am »
Да, "всички" са индиго.

Не, има и още по-специални след индиго - кристални ;D Ego Trip  :blum2:
« Последна редакция: Юли 25, 2010, 00:30:36 am от Invisible World »

Неактивен Elen

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 78
Re:Индиго личностите се обединяват
« Отговор #12 -: Юли 25, 2010, 19:58:55 pm »
WhiteRider написа

Цитат
Две познати казваха за децата си "Те са индиго, ще се оправят и без учене и дисциплина".

Означава ли това че и аз съм индиго,при положение че втори и трети клас ги преминах със по три изпита ;D ;D ;D
Колкото повече разбирам хората,толкова повече ми се живее със животните

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27