Автор Тема: Астрален бой  (Прочетена 54339 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Nikola_Davidov

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 310
 • Dukkham c'eva paññapemi Dukkhassaca nirodhaṃ
Re:Астрален бой
« Отговор #195 -: Август 12, 2010, 12:40:44 pm »
Имам един въпрос- в Астрала има ли рептили или няма? Чел съм, че има. Ако е така, защо бойците не ги избият? А ако няма, още по-добре.
Най-лошото, което може да ти се случи в този живот, е да се вземеш насериозно.

Неактивен eses

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 898
Re:Астрален бой
« Отговор #196 -: Август 12, 2010, 13:08:15 pm »
 ;D ;D ;D
Има сякакви,каквито най вече си повчрвал че има.Аз гледах няколко филма за хора с способности и те на гониха ме едни такива гадове.

Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 244
Re:Астрален бой
« Отговор #197 -: Август 12, 2010, 13:39:27 pm »
Подобни разкази отразяват висока степен на загуба на рационална мисъл. Бил съм в такова състояние и това много често е резултат от авторитетен образ, който е успял да убеди дадения човек да го допусне зад филтъра на разума си.

Фантазиорството се счита за сериозно психологическо състояние и е една от причините на лицата да се отказва издаване на лично оръжие (просто за информация).


Не е задължително това състояние да се счита за клинично, но трябва да се има в предвид, че в повечето случаи това състояние е прелюдие към замесването в секта или подобни занимания.
Възможно е човек сам да възстанови филтрите си, но тъй като това може да се счита за подобие на хипнотично състояние, намесата на външни хора е крайно желателна, преди лицето да започне да съсипва живота си по един или друг начин.

Говоря от опит първо лице, тъй като съм бил въвличан в опит за създаване на секта и състоянието, в което бях, ми е добре познато.

eses, разказът ти за твоята позната повтаря модела на общуване, който аз имах с авторитета, който беше прескочил моите филтри преди време. Не е задължително влиянието да е целенасочено, тъй като психопатогените се разпространяват точно както се разпространяват познатите ни биологични вируси.

Хубаво е, че имаш рационална преценка за това от сегашната си позиция.

Неактивен Blue|_Star

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 639
Re:Отг: Астрален бой
« Отговор #198 -: Август 16, 2010, 18:15:39 pm »
Да,спомена,че разруши ли се тялото ни в астрала-доста кофти става за човека,докато му се възстанови,а и дори да му се-той вече е малко по-различен.
Трудно се възстановяват,но при някои наистина отнема дни,а някои деца-дори часове,което е супер странно.

Можеш ли да поясниш малко какво означава "доста кофти" и "по-различен".
Можеш ли да поясниш също кой е правил подобни изследвания и какъв метод за събиране на наблюдения е използвал и също към какво виждане се придържа, докато ги тълкува?
Спорт-Здраве4,съжалявам,но си нямам идея дали някой е правил такива изследвания и прочие,но предполагам,че има такива хора.Това,което написах-извинявам се и ако модераторите решат могат да го изтрият.
Съгласна съм с eses и за материализирането,но затова,че няма как да ни навредят в астрала-айде,бе.Но наистина понеже няма нужда да се плашат хората,както и да плашим нас самите-дай да си мислиме,че "морето е до коленете" ни.Защото наистина,ако човек знае,че сънува и е наясно кое може,и кое не-ок,може да се справи с всичко.Но какво правим,ако просто си "сънува" човека?!Аз и затова попитах защо в определени дни съм забелязала,че хората масово се чувстват зле,и дали Тъмните имат право да влияят масово на "неосъзнати" хора?!Инак за битките-ако някой ми каже колко от всички сънища си спомня,но с точност до секунди-може и да повярвам,че никога не е водил битки...Но,ако липсва дори 1 минута време-тогава си струва човек да се замисли.Защото някои индивиди са доста на сметка хората да нямат спомени затова,което са правели през нощта(е,някои хора и те самите си избират това,но въпрос на избор,и други неща).Тъй де,докато си мислим,че нещо (не)реално то ще си е точно такова. ;)
« Последна редакция: Август 16, 2010, 23:30:29 pm от Blue|_Star »
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27