Много се радвам, че някой отвори темата

.
Голям фен съм на Манчестър от години. Пък откакто и Бербо беше купен да не говорим

. Та седнах да го гледам този финал с такова желание. Бях се нагласил за голям спектакъл. Започна предаването на БТВ и започнаха и въпросите:
1. Алекс Фергюсъм беше подредил някаква невероятна тактика, която откакто съм фен на Манчестър не съм виждал да играят. Отбора беше тотално разместен. Ключовите играчи бяха сложени на невероятни постове. Ама нали сър Алекс си е сър Алекс и се е доказал в множестов битки си казах че и тоя път ще мине както не веднъж досега се е случвало.
2. Мача започна, ентусиазма ми премина и под знака на абсолютно бездушната игра на любимия ми отбор ненадейно в главата ми изникна един спомен за един също така необясним и неочакван развой на нещата в голям финален мач когато отборът сочен за фаворит играе абсолютно бездушно, прави грешки в ключови моменти от мача и представянето на един от отборите е неадекватно слабо - говоря за финала на Световното първенство във Франция през 1998 година когато след две детски грешки на централния защитник на бразилците и неадекватно слаба игра Франция водеше с 2:0 на полувремето след 2 !!! гола с глава на Зидан

. Още тогава в мене се породиха суъмнения за търговия ама главата ми не го побираше как може да се уреди финал на световно първенство. Само да посоча, че и тогава един от основните организатори и лица на световното беше Мишел Платини - сегашниет президент на УЕФА

.
3. После се сетих за един откъс от някаква книга където се обясняваше, че всеки мач в англия може да се уреди - имало определени хора, които поддържали контакти с определени играчи от отборите и в зависимост от желаният знак на тотото нещата ставали. Тогава нещата ми изглеждаха смешни

. Ама след тоя финал не беше точно така.
4. Когато мача свърши с заслужена победа на Барса, която направи смешни едни от най - силните играчи в Европа, с носителя на златната топка и т.н. и г-н Алекс тръгна с усмивка да поздравява Гуардиола и да му честити все едно са загубили мач от азиатското турне, и нереза Рууни който си духаше носа, здрависа се с двама трима играчи и все едно не беше загубил финала на КЕШ а в очите му се виждаше желание да гаврътне две три бири в някой пъб, и г-н Роналдо на който пък грам не му дремеше и само го беше яд че не вкара гол та да му се вдигне цената за предстоящия трансфер в Реал Мадрид и да не збравяме Гигс на който камерата не му показа лицето цял мач - нещо което не съм виждал да се случва и който и една атака не направи по крилата, като добавин Андерсон, Парк и т.н. за мене нещата почнаха някак си да се нареждат.
Само дано да са спазарили добре мача....
Всичко е един театър за зрителите - феновете на Барселона са доволни, Лапорта също, Платини също - неговият любимец Тиери най - накрая взе липсващата купа. Повечето от играчите на манчестър също са доволни с мултимилионни договори и осигурено бъдеще.
Както имаше една приказка -Блаженни са вярващите!! Пък дали е уреден или не мача - на кой му пука ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА !!!!