Американците са видели цял флот НЛО близо до Слънцето.Метеоролога от САЩ Скот Стивънс, същият, който след урагана Катрина обяви, че катаклизма е изпратен от Русия, сега е нападнал и своята страна. Той обвини НАСА в скриване от обществото материали, предадени на Земята от телескопа SOHO.
На снимката се виждат загадъчните обекти, които е открил SOHO близо до Слънцето. Досега са направени няколко десетки хиляди снимки на Слънцето, част от тях са качени на сайта на НАСА, но основния масив от снимки все още не е проучен от специалисти поради огромния им брой.
Слуховете за това, че в обективите на SOHO периодически попадат НЛО са доста отдавна, но НАСА или не коментират странните фотографии, или обясняват с грешки при предаването на цифровото изображение на Земята.
Стивънс е направил това, което досега никой не е правил, той твърди че е анализирал целия достъпен архив на снимки от слънчевият телескоп и е открил на снимки от различни години съвършено еднакви обекти, но както отбелязват изследователите на НЛО ако тези обекти са космически прах или остатъчна плазма от Слънцето, то те не биха били еднакви по форма и размер.
- Аз съм убеден – казва Стивънс – че близо до нашата звезда летят НЛО. Не само един кораб, а цяла флотилия. Мисля, че и НАСА и правителството на САЩ са осведомени за съществуването на цивилизации, владеещи удивителни технологии, позволяващи на техните кораби да издържат на много високи температури. Но властите се страхуват да признаят това.
Стивънс има още една теория според която извънземните провеждат свои експерименти на Слънцето, а променящята се слънчева активност е следствие от тези експерименти.Снимки от sohowww.nascom.nasa.gov
Мнение от скептиците:
Ст.н.с от Института по слънчево земна физика СО РАН, кандидат на физико-математическите науки Сергей Язев:
- Твърдението, че НЛО предизвикват избухвания на Слънцето е необосновано. Даже обратно, предполага се , че увеличаващият се поток високо енергетични частици преди избухване създават ефекти които ни се струват НЛО на снимките.
Със съкращения.
Източник:
www.ufolog.ru