Това не е единствен случай, като по-млад, и по-малък, също съм виждал, а за конкретният случай, гледах я през лозата, но по това време нямаше листа, а пък и аз си затварях очите, и се местих, общото във всички случаи беше, че не обръщах за дълго време внимание, защото ми беше много трудно, да не кажа невъзможно да я видя, все едно е пред мен, и не мога да фокусирам, ама въобще..
Но сега ще питам друго, по принцип съм чувал от хората че са виждали чинии, ама като не съм видял, как да си го представя за достоверно, та един път бяхме вечерта на тъмно и високо, малко пусто място, и видяхме за секунда много бърз сноп, който беше зелен на цвят и заемаше 1/3 от разстоянието от небето до земята, ускори за милисекунди, като направи "пробив", в своята посока, изразяващ се в ускорение с истъняване, и последвал 'чадър', от лекото спиране, последва второ движение, про което си пролича уголемие/приближаване към земята на 3/3.5км, след което изчезна като предположих, че е падннало на 5 километра северо-изток, от нас..
..помислих, че е комета...