Здравейте люде на "забранените" мисли, преди доста време се регистрирах тук, но поради различни причини съм форумен "трол" или не пишещ, а дори и дълго време не бях влизал и в сайта.. сега се завръщам с пълни сили.
Поради тези причини казвам отново - Здравейте всички!
През изминалите няколко седмици прочетох всички теми, които ми грабнаха интереса и които бях пропуснал.
Измина доста време от първата ни среща.
Започвам тази тема, не случайно (не вярвам в случайностите), искрено ме интересува нашата връзка, която сътворява това интернет пространство колкото и егрегорно да е то.. винаги съм имал въпроси, винаги съм търсил, отговори някои, от които намерих тук, за което съм Ви благодарен. Чувствам и искам да кажа - благодаря ви хора, че ви има, благодаря ви хора, че мислите различно толкова съм щастлив, че ви има!
Много от Вас работят на същата честота като моята, много от Вас са доста по - напред с "материала",
, но въпреки всичко каузата, за която сме тук, е една и съща - търсене на отговорите, прозрение, просветление.
Интересно ми е как се почувствахте за първи път когато станахте "различни" (или може би по - правилно е да се каже здраво-мислещи?) и как точно се случи? Как преценихте, че всичко свързано с Езотериката е точно това което Ви вълнува? Някой просто ви запали или сами намрихте пътя? Въпроси въпроси и само въпроси, поне за мен винаги е било така.
Моят път:Преди доста години, мой приятел ми отвори очите и тогава за първи път се срещнах с творчеството на Карлос Кастанеда. Бяхме деца, четяхме с любопитство книгите на последният ученик на последният мексикански черен магьосник... всичко започна на шега.
Интересно е как практикувахме стъпка по стъпка оскъдната информация за изместване на събирателната точка на човешкото същество. И наистина имаше ефект, който остави дълбоки следи в моето съзнание и до ден днешен. Какво точно сме правили и как сме го прявили не е достояние за обществен форум, но предполагам, че запознатите се досещат.
Тогава преди повече от десет години не бяха формулирани по "съвременият начин" повечето наименования като "астрал", "егрегори", "астрални създания" и прочее... да кажем, че всичко бе много по трудно откъм достъп на информация и прочее. Въпреки всичко, всеки един от нас търсеше истината за себе си, както е и до ден днешен. Не мога да отговоря на въпроса кой какво е намерил, но мога да кажа, че някои хора, не успяха да се измъкант от магията на астралният свят и дори до ден днешен са под влиянието на "лошите".
Около 4-5 години активно се занимивахме с Кастанеда. Резултатите бяха потресаващи. Променящи. Незабравими. Последваха фатални изходи за някои от участниците, след което последва период на мрак и преустановяване на заниманията ни.
Дълго време чувствах страх от всичко, което бях видял и разбрал.. реално ли бе то ? Луди ли бяхме ние? Какво се случваше всъщност? Кои сме ние? и така серията от въпроси не секваше. Минаха години, чувствата не избледняваха, а на против започваха да се доказват, чрез "реалният" свят, според постъки, действия и мисли.. и всичко това продължи до скоро в момента, в който не прескочих бариерата и да кажем, че отново съм в играта. Готов съм да видя, да разбера, да довърша своето започнато и изоставено дело!
Ще се радвам да разбера как Вие стъпихте на тази вълшебна пътека