Определено за пореден път се убеждавам, че тоя Монро вместо кълвач е цяла кукувица ;D
(какво прави кълвача е ключовия въпрос. А кукувицата?)
Нее, определено човек не трябва да си има вземане даване с тия същества

Аз веднъж си бях правил опит 2-3 дена да не пия вода, и то при интензивен спорт. Тогава сънувах такива лазурни морета и езера, не е истина!
Това може да се обясни и по друг начин. Просто астралното ти тяло се опитва да си набави необходимото макар и по по-фин начин. Същото се получава ако си легнеш гладен и може да сънуваш че ядеш и определено енергийния ти запас се балансира.
Забелязвам, че почти за всичко, почти винаги, човек може да намери поне 2 вида обяснения - конвенционално и духовно/мистично. А понякога и повече от 2 вида.
А каква е истината, кой знае. Може всичките да са верни.
В общи линии конвенционалното е, че тялото има токсични вещества, които е необходимо периодично да се изхвърлят. Чувал съм, че хора са си повреждали бъбреците, при гладуване + недостатъчно оводняване. Чувал съм и за хора, които могат изобщо да живеят без вода. Явно зависи от човека, неговите занимания(ниво), и от това какво яде.
Ако обаче физическото ти тяло има нужда от нещо, то само физически може да си я набавиш. (едене, пийне, тия 3 работи ..)
Именно и с физическото ползване на тялото стават най-големите трансформации, щото има най-много "зор" и "напън" инвестирани.
Много изкушения има, и именно като не се поддаваш каляваш душата. Иначе няма с какво да я калиш.
Именно свободният избор ...
Затова и тия духове се натискат да ни влязат в телата, че да се отдадат на благини. Това по същество са слаби духове, които са си пропиляли живота. А като са духове вече нямат нито изкушението, нито правото на избор, нито силата за да избират.
Те са като треперещ пияница, на който ако му дадеш 5лв, вместо хляб ще иде да си купи пиене.
Ако му дадеш тяло, ще бърза да го използва за глупости.
Въпроса е ние какво правим около такива твари!?