Случайно разбрах днес, че Стамен Стаменов (предс. на АСФЕН, автор на книгата "Събуди се човечество", човек с изключителен принос за развитието и съществуването на Уфологията в България) се развежда по искова молба на жена му, която иска да получи родителските права върху двете деца родени от брака им и го обвинява в лудост, в пиянство (само да отбележа, че откакто познавам този човек веднъж не съм го видял да пие или да е в нетрезво състояние), че е член на Муун, побойник (този човек на мравката път прави) и какви ли не още обидни твърдения, които въобще нямат нищо общо с реалността.
Иска ми се XNETBG да застане зад Стамен Стаменов в този процес като го подкрепим и оборим тези небивали обвинения. Всеки от нас знае какво е да те назоват " луд " само защото мислиш различно по дадени проблеми. Освен това, аз зная как Стамен заложи живота си за двете си деца! Той е готов на всичко за тях и в един момент някой иска да му ги отнеме. Историята е тъжна. Ако този човек загуби децата си, заминава за САЩ и може би никога повече няма да се върне в България. Нека не позволим това да се случи. Нека да не загубим човек като Стамен Стаменов. Той е нужен на страната ни! Моля всички, които посещавата форума ни да напишат по нещо в подкрепа.
Напишете по една хубава дума, едно мъдро изречение в подкрепа на Стамен и оборете тези ужасни обвинения. Съжалявам, че ви намесвам. Може на някои от вас да не им се хареса, но за мен е от важност. Моля ви не пишете глупости след този постинг, защото информацията от него ще участва в съдебния процес.
Благодаря на всички ви предварително!