Не съм съгласна с много неща.
1. Бяха изтрити преди време снимки, постнати от мен (не оспорени), защото модератора решил, че са фалшиви. Не смятам, че това е "хладна рептилска преценка". Това си е чисто лично, твърде субективно при това мнение. Т.е. нвкой решава, че това не е истина или не му харесва и го трие. (забравила съм за случая, но просто го използвам за пример)
2. Само със местенето няколко пъти на различни места на едни и същи мои постове, сами доказвате, че този, който го прави не е много наясно какво точно прави. При това положение, смятам, че нещата би трябвало да си бъдат оставени както са си.
3. Благодаря за инспирираната от мен тема. Все пак надявам се да е нещо полезно за всички.
4. Много е трудно да се прецени кое е дезинформация и кое - не. Освен това, като човек изучавал основно тези въпроси, твърдя, че тя също има своето място в процесите.
5. Който и както и да се опитва да оценява дадена информация като "правилна" или не, като "истина" или не, като "заблуда" или не, при всички положения ще сбърка. Затова мисля, не това е целта и работата на управляващите този форум.
6. По никакъв начин не се слагам в числото на извършващите или участвашите в спекулации в този форум. Но мога да се сложа в числото на провокиращите размисъл, поради болезнена искреност. Което е твърде относително, защото в края на краищата не можеш да провокираш някой, който не е отворен за темата. Така, че в крайна сметка се оказва, че човек сам себе си провокира... но това е друга тема.
7. Не псувам, не обиждам. Старая се да зачитам всяко мнение и да проявявам уважение към всеки (без разлика на пол, възраст, брой мнения или форумски ранг). Надявам се тази част за псуването, и особено за неразбирането на тематиката на форума не се отнася до мен.
8. Какво правя тук ли? Изразявам себе си и чета другите.
9. Какво съм направила? Нищо особено. Не твърдя, че знам коя съм, още по-малко дали си стоя на мястото... По-скоро постоянно съм в движение. Препоръчвам го на всички, по-полезно е от стоенето на едно място, не се закостенява...