Здравейте ,днес попаднах на тази новина :
http://dartsnews.bg/News/9816Досега бях доста скептично настроен за извънземните и наблюдаваните летящи чинии и кораби . По принцип съм голям фен на фантастичните филми и сериали , и честно казано за пръв път виждам някаква логика в това тази новина да е реалистична ...И логиката се крие в мащаба (320 км диаметър на кораба) , което води до две мои предположения : 1.Извънземните са със съвсем различни физически мащаби в сравнение с нашите (в което има логика , тъй като е много вероятно да идват от среда със съвсем различни параметри - гравитация , въздух и т.нат)
2.Корабът идва от много далеко , и за такъв дълъг преход трябва да е достатъчно голям и надежден (ако щете , това може да е цял летящ град с изградена инфраструктура и т.на) . А извънземните разполагат с технологии с които е възможно да се изгради нещо наистина толкова голямо и при това да лети ...
Незнам съфорумци ...наистина за пръв път съм много озадачен и съм склонен да си мисля че може да има нещо верно в новината..А по принцип изобщо не съм настроен и вдъхновен , защото смятам ЧЕ АКО наистина идват - НЕ идват с ДОБРО