Автор Тема: Философски филми  (Прочетена 180131 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен paci1

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 121
Re: Философски филми
« Отговор #480 -: Февруари 17, 2020, 11:57:08 am »
 :D
Цитат
    Вярно, че недостига до дъното на играта и не обяснява, от къде идва " Империята на Злото",     
Кучетата си лаят, кервана си върви. Чай да ти покажа твоя "любимец" какви ги разправя:

/>

Даже докато го гледах, ми светна що се напъват за ТСВ. Интересно нещо е Света,(белият) никога не знаеш от чия уста ще чуеш това, което си търсил да разбереш. :flag_of_truce:
Антисемитизмът според Лайтман бил природен закон, повеляващ "повдигането" на цялата природа до нивото на Твореца. Защото в Природата съществували две сили, положителна в лицето на Твореца, и отрицателна в лицето на минералите, растенията, животните и човека. Всичките в един кюп. Такова версия чувам за първи път. Направо нямам думи.
Струва ми се, че колената силно се надяват на правилото Чупи - Купи, белким им се размине апокалипсиса като едно време. Обаче май ходжите са бая на ясно с поговорката, (пък и не само те), и едва ли ще им се вържат на акъла. :-X   Нищо че имат причина и бая неспазени обещания. За некви девици май беше. :unknown:
И все пак като се сетя, как исляма ги подпира изодзадзе, ма напушва на смях. :lol:
То тяхното не се губи. После "там" на черното ше си ги опнат по правилата. :-X
Чи даже и ний може да се позавъртим тъдява, тъй де, хем да погледаме сеир, хем и да раздадем и по някой друг Оскар за актьорско майсторство.
 :hi:« Последна редакция: Февруари 17, 2020, 12:17:50 pm от paci1 »

Неактивен Noris

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 73
Re: Философски филми
« Отговор #481 -: Вчера в 17:28:10 »
Ще ти отговоря на теб и Лайтман с цитат от Нов Завет :

Ефисяни
4:1-6

Затoва аз, затворник  заради Господаря, ви умолявам да живеете достойно за призоваването, с което бяхте призовани,   с пълно смирение и мекота, с дълготърпение, като проявявате търпимост един към друг в любов, като усърдно се стремите да пазите единството на духа в обединяващата връзка на мира. Има едно тяло и един дух, както е и една надеждата, за която сте призовани,   един Господар, една вяра, едно покръстване, един Бог и Баща на всички, който е над всички и чрез всички, и във всички.

*******************
И

Това:

Ефисяни 4:7

7  А на всекиго от нас беше дадена незаслужена милост според това как Христос премери този дар.  Затова е казано: „ Когато той се възкачи нависоко, взе пленници и даде дарове във вид на хора.


 Ефисяни 4:10

Онзи, който слезе, е същият, който се възкачи  далеч над всички небеса, за да изпълни всичко докрай.
 И той даде някои като апостоли, някои като пророци, някои като проповедници на добрата новина, някои като пастири и учители,  за да поправят светите личности, да служат на другите и да изграждат Христовото тяло какво друго означава изразът „той се възкачи“  освен това, че той също и слезе в по–ниските области, тоест на земята?


*****

Е, тази информация, която не е Ню Ейдж, съвпада напълно с ( Ню Ейдж) " клъстерите и дроздовете " за Висшия Аз, които попадат в капани на плътностите!

Истината е Една, че има само един Бог, и развитието на "клъстерите" и гроздовете на Висшите Азове, както и на клановете  и на Егото се регулира, относително и само според плана на Твореца.

« Последна редакция: Вчера в 17:43:41 от Noris »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27