Автор Тема: Убийте белите хора!  (Прочетена 79976 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Z-931

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 740
Re:Убийте белите хора!
« Отговор #150 -: Октомври 29, 2011, 19:12:43 pm »
Ето ги управниците на белите  "робски раси" и идват от Индия.

http://www.xnetbg.com/new/40/96/609

Да виждате някой бял?

Цитат
Разбира се, че не са виновни черните от Африка, а черните от Индийския и Арабския свят - пакистанци и андийци и смесени араби. Те са расистите и го виждам във всички Европейски държави и в повечето Африкански

« Последна редакция: Октомври 29, 2011, 20:04:35 pm от Z-931 »

Неактивен Magnolia

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 236
Re:Убийте белите хора!
« Отговор #151 -: Октомври 29, 2011, 23:56:05 pm »
Разбира се Магнолия, но не ние - Българите! Нали помниш българската история? "Който е стъпвал на тяхна земя, веднага е бил обявяван за свободен човек...Българите не са имали роби..."

Защо и ние да страдаме? Хайде момчето се е набутало в Белгия, но и аз изпитах омразата им на гърба си без да съм виновна...

О, чакай малко - а какво бях виновна през 1984, че турците в България ми викаха мръсна гяурка заради репресиите? Нима аз съм виновна? Турците не го ли виждат, черните и азиатците не го ли виждат, че нападат хора, които нямат нищо общо с робовладеческите фамилии от онова време? Или дай сега ние ДА ПРЕВЗЕМЕМ ТУРЦИЯ ДА СИ ОТМЪСТИМ ЗА 500-ТЕ ГОДИНИ?! Така ли смяташ?

Стига с това чувство за вина - не виждаш ли, че ни се насажда, за да им дадем всичко което имаме, защото на глобалните сили не им трябват образовани хора с чувство на идентичност, които все още са останали в древна Европа. На тях им трябва глобален режим като в Щатите.

А ти помниш ли каква си била във всичките си предишни животи? Защо го гледаш от перспективата само на сегашния си?  ;) :hi:

Сега ти чакай малко  :) :
Нали всички сме свързани? Нали градим сами реалността, в която сме? Забравихте ли?
И ако е така, защо сме на този хал?
Не става дума за чувство на вина, а за осъзнато поемане на отговорност за всички свои постъпки и МИСЛИ!

Тина, не е насочено към теб. Много те уважавам като човек и потребител на форума.
Просто използвам мнението ти, за да ви провокирам да мислите в друга посока.
И още нещо: Какво мислите за това, че онова, което ни дразни у околните, всъщност е нещо, което самите ние притежаваме? И изисква много вътрешна работа.
Колкото повече се наблюдавам, толкова повече се убеждавам, че е така.

Стана малко неконспиративно и ако продължавам така, ще закрия подфорума Конспирации  :P, :lol: но според мен нещата са навързани.

Може и да ме изтриете, нямам против, няма да се жалвам. :hi:
« Последна редакция: Октомври 30, 2011, 00:06:51 am от Magnolia »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 696
Re:Убийте белите хора!
« Отговор #152 -: Октомври 30, 2011, 04:25:23 am »
Само да посмее някои да изтрие нещо - нали си говорим... Аз ще се хвана за "какво ме дразни" в околните, че това е ключето, което създава емоциите и напрежението.

В ЦЕЛИЯ СВЯТ ме дразнят нашите цигани и индо-пакистанците няма значение къде са. Като цяло - като раса и като манталитет. (ЗНАМ, че има изключения - не говоря за тях, ати знаеш ли, че са най многобройни на Земята?). Знам каква съм била в някои предишни животи, ама там ги нямаше и нямам опит с тях. Защо ме дразнят? Заради прости морални и човешки правила - нещо което аз правя и бих искала да получа или да живея в общество, което ни осигурява това.

- МРЪСОТИЯТА! Не знам дали имам дисордер, ама ми се повръща като мина края циганско гето и ги видя как живеят в мръсотията като хлебарки. Гледам и снимки от Бангалоре и Мумбай и жалките опити на мисионерите да изчистят градовете по здравословни причини. В Азия не ме интересува, ама в България дето нашите родители не само си чистеха всеки ден къщите, ами ходеха и на излети да изчистят потоците, горите и ливадите от буклуци. Никой не ги караше! (Помниш ли "Сливи за смет?") Не знам дали знаеш, но поне в моя край всяка фамилия беше отговорна за един или повече извора в околността - да ги поддържа, да изгради чешма, да сложи канче за жадните...И пак всичко е било доброволно.

- МЪРЗЕЛА! - И аз мога на помощи нали, ама поколения наред съм научена, че да получа нещо, трябва да дам нещо. Защо те не искат да дадат нещо на това общество, а само да взимат? Изморена съм да съм им длъжна и да работя за тях... Отне ми дъги години да си планирам децата, че да мога да ги издържам и не не издържам повече да плащам данъци за техните безчислени изчадия, които или ще ме окрадат или ще ме напсуват или по-лошо.

- АГРЕСИВНОСТТА! - Да почнем от малкото - като мина край тях и "каката" не даде пари, ми се показва среден пръст и ме кълнат и да стигна до голямото - последните кървави събития в България.

- ЛИПСАТА НА ЖЕЛАНИЕ ЗА РАЗВИТИЕ! - Кой от тях се интересува от училище - само крадене, проституция и просене. ТОВА ЛИ Е НАШИЯ ИДЕАЛ ЗА ЖИВОТ В НАШАТА СТРАНА МАГНОЛИЯ?!

И нека да сравня с другата толкова спорна раса - черните: Техните колиби са безумно чисти - всяка сутрин преди слънце се измиват и измитат. Те си изкарват хляба, а не висят на помощи и ако увиснат, ги отлъчват от клана им, защото са некадърни. (Както между другото е била традицията в България - виж малко история и притчи.) Черните имат морал, въпреки, че ги мързи (изключвам ЧЕРНИТЕ ПОЛИТИЦИ, които са корумпирани като ВСИЧКИ политици - без значение от раса и етническа група).

Единствената прилика между цигани, пакита и черните е, че за тях човешкия живот няма особено голяма стойност - ако трябва да убият някого, ще го убият. Тези наклонности са ограничени в Европа и Америка, но си се проявяват в техните континенти. Черните в Африка обаче немогат точно толкова да ги понасят както и аз по същите причини.

И последно - защо сме на този "хал". Осъзнаваш, че има проблем нали? НО ТЕ НЕ! ТЕ НЯМАТ ПРОБЛЕМ! Това е тяхното житие-битие и те така искат да живеят.

Моето песимистично мнение: Както в древните Балкани, където не сме имали роби или както в древна Персия, или Египет или Ренесанса, сега умират идеите за демокрация в "напредналия свят" и както след Златните векове сме били хвърлени в мрачното средновековие, така ще бъдем и сега!

И оптимистичното: Те запълват празнота в обществото и ни показват проблемите, които заедно със войните трябва да разрешим, но помощите и дискриминацията срещу нас няма да помогнат. Аз по-скоро си мисля, че това идва да ни покаже, че трябва да хванем и меча и перото, ако искаме да оцелеем. Все пак сме дуалистичен свят - на интелекта, чувствата и грубата физическа сила. Аз мисля, че сме станали мекотели. Какво значение имат нашите идеи или драсканиците в този форум, ако не мога да си позволя да бия един шамар на циганин, които ми дръпне и открадне жицата за интернета....
« Последна редакция: Октомври 30, 2011, 08:32:52 am от Mirotvorec »

Неактивен Dominanta

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 45
Re:Убийте белите хора!
« Отговор #153 -: Октомври 30, 2011, 13:25:31 pm »
Аз се чудя дали не можем да осъдим Хелзинкския комитет за това, че покровителства циганите като източник за масова зараза. Всъщност можем ли да свържем чумата от преди няколко века с мангалите и самодоволната им мизерия?  8)

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 828
Re: Убийте белите хора!
« Отговор #154 -: Юли 27, 2012, 21:35:15 pm »
Нямам думи...  :mad:

"Крадци сварили 12-годишно момче, изнасилили майка му и убили родителите му"12-годишно момче е било удавено във вана с вряла вода от крадци, които изнасилили майка му преди да убият двамата му родители по време на жесток грабеж на техния дом. Тримата изверги влезли с взлом в дома на семейството в Уолкървил, Йоханесбург, където те застреляли 53-годишният Тони Виана, жестоко изнасилили и убили жена му Джералдин.
След това те завързали и запушили устата на момчето Амаро и го хвърлили го във ваната с вряла вода, за да го удавят, “защото то могло да ги разпознае”.

Градинарят на семейството 24-годишният Патрик Петрус, синът на домашния иконом, 21-годишния Сифо Мбеле се признаха за виновни в убийството и изнасилването, съобщава Sowetan Live.

20-годишният Дейвид Мотаунг призна вината си само за обира, извършен през октомври миналата година.

Тримцата изверги също убили кучето на семейството, като му разпорили корема.

Адвокатът на изродите заяви пред районния съд в Вереенигинг в четвъртък, че те са проникнали в къщата, за да крадат и за да си отмъстят за начина, по който 42-годишната госпожа Виана се държала с тях. Съдът чу също как господин Виана се е прибрал вкъщи и бил атакувана със стик за голф и голям нож, след което му било казано да отвори семейния сейф.

Той бил завързан в отделни стаи заедно със съпругата си и сина си, които пристигнали малко по-късно.

След това Мбеле изнасили госпожа Виана, докато Радебе я държал, седейки на лицето й. После той също я изнасилил. Нападателите я застреляли със пистолета на съпруга й, след което го гръмнали и него в главата, съобщава praag.org.

Извършвайки потресаващите убийства, те осъзнали, че синът на семейството може да ги разпознае.

В техните показания се казва: “Отидохме в банята и пуснахме водата. Отидохме при Амано, запушихме му устата, защото той ревеше. Насила му напъхахме главата във ваната, знаейки, че той ще се удави”.

Съдебни медицински доказателства доказаха в съда, че главата на момчето е държана във вряла вода. Ръцете и краката на момчето са били вързани. Все още не е обявена официалната причина за смъртта му.

Убийците ще бъдат осъдени на 6 септември.

БЛИЦ

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27