Автор Тема: Пътят към депрограмиране от външните изкуствени програми!  (Прочетена 4699 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Ще покажем на човека как го манипулират, Mайката Земя е съгласна с разкриване тайните на нейните механизми. Отдавна тези механизми се използват в услуга на егрегора на парите.
Проституцията и луксозните проститутки ще се превърнат в ретро в момента, в който се покаже тяхната финна механика скрита под лицемерието и жаждата за пари, скрити зад кухи фрази на козметични зомбита.
Необходимо е Пълно разкриване механизмите на програмирането и въздействието върху човека.
Придружено с Демонстрация на ниските честоти в условията на социума.
Демонстрация на никому ненужните уж “природни” уловки, с които жените си служат, за да бъдат харесвани. Програма “да бъда харесвана”. Програма “да бъда забелязвана”. Програма “да бъда гей и известен”. Програма да бъда “търсена и ухажвана бизнес дама, шефка на модна агенция.”
Цялото програмиране, което сега се извършва в името на лова на човешките души, скоро ще бъде разкрито. Прозрачният му механизъм може да накара хората да се подсмиват на своята наивност.

Как да се депрограмират обаче създадените програми, които възпрепятстват развитието на новото. Най-трудният въпрос!

Ето вижте и мислете!

Целия живот на хората преминава в борба със закостенели разбирания, програми, монтирани от някого в тяхното съзнание. Не става въпрос за традициите, а за онези разбирания, които възпрепятстват изслушването и подлагането на кое да нещо на внимателен нецензурирана думаиз. Повечето хора са предубедени и въобще не чуват онова, което им се говори. Те просто знаят, те влизат в контакт с предварително очакване. Те са направлявани и контролирани в тези моменти, когато не искат да чуят и видят очевидното. Те са програмирани.

Такива хора са водени от съответния егрегор, от съответното същество на нисшия астрал, казваме за това, че такива хора са зомбирани. Всъщност съществува пълно и частично зомбиране.

Програмирането е процес, който представлява прикрепване на програма в съзнанието на човека, с помощта на която, той бива воден за носа, чрез образи и припомняния на определени случаи. Медиите са специален обект на де-програмиране, тъй като те са средството за тотално зомбиране на населението. Изцяло трябва да се преустроят. В тях няма нищо за запазване, освен техниката. Човешкият състав, който работи в тях е изцяло програмиран за нуждите на глобализацията. Програмите за педофилия и лесбийство, програмите за бисексуален модел на поведение, програмите за елитарно поведение, прикриващо същността с маски. Все програми от арсенала на глобализацията! Дали ще се състои обаче?
Ами, ето, имаме следните наличности, с които тя наистина може да не се състои.

Депрограмиране чрез емоционални вектори, чрез купол, чрез отсичане на паразитите, чрез изтриване на намерението. Да продължаваме ли още?

Механизмите на програмирането:

Избира се едно предаване като Елит, или като Шоуто на Слави, или като Всяка Неделя и в него се проектират модели, които трябва да послужат като мостра, примери или модели за подражание. Или пък, защо не и като пример за назидание:

Например: манекенката Соня си играе със своята секс играчка-вибратор. Или: блондинката Мики със своето гадже посетиха Канарските острови, като взеха със себе си своя елитарен котарак Чочо.

Папагалът Кики и рок певецът Мики се показаха в поредното бар вариете в атлазени костюми.

Групата Шаро и Уикеда събират подписи за защита на животните.

И така до безкрайност: Хората от народа имат нужда от модели, и когато тези модели не се създават от качествената интелигенция, защото такава ако има, тя е обездвижена с меки кадифени ръкавици, тогава се създават медийните подражателни модели в стил – кики, мики, руши, лили, мими, чочо, все с по четири букви. Защо! Любимият модел на българският нисш астрал. Куку бенд.


НАПРЕЧЕН РАЗРЕЗ НА БЪЛГАРСКИЯ НИСШ АСТРАЛ ЧРЕЗ КОНКРЕТНИ ПРИМЕРИ:

1. Егрегориален слой: състои се от енергийноинформационни образования, които се създават от самите хора като мисли, емоционални нагласи, и са резултат на създадените условия в тримерното пространство над България.

2. Нисш астрален слой от живи същества, които пребивават над България в ниската част на Четвъртото измерение и се намират в т.нар. пласт – чистилище. Понякога те помагат на хората от физическия план и в този смисъл не един екстрасенс дължи своите качества на тяхната помощ. Но понякога те се шегуват с наивността и тщеславието на отделния човек и заблуждавайки го, го водят направо за носа. Вземайки отделни маски, те влизат в ролята на най-различни водачи и авторитети от историята и така, подопечния им българин се намира леко под техен контрол, естествено със собствената си наивност и съгласие. Явлението екстрасенси, на тази основа разцъфтява в страна като България.

Само там където нисшият астрал се намира в пряка връзка с Висшия астрал, тези сили се намират в съзидателното поле на работа. Като цяло нисшият астрал на България действува разрушително върху страната и нейното население. Затова и работите на населението на България не вървят, докато не се поправи отношението в този нисш астрален пласт.

Как? – С помощта на програми за включване към Високия астрал.

При това “под-включване” към по-мощната мрежа отгоре, се обезсилват всичките отрицателни програми на нисшия астрал. Това е възможно при създаването на купола върху, който и да е град или селище.
Много хора мислят, че има случайни събития, случайни явления, така например някой си е в живота хомосексуалист. Но, приятели, нека да видим, как се е родил този човек. В само 0.99 части от процента има вероятност да се получи въплъщаване по определени обстоятелства главно наследственост, на съответната душа в съответното тяло от другия пол. И тогава човекът – мъж или жена, се изживяват като другия пол. В остнецензурирана думаите случаи появата на хомосексуалист, гей, лесбийка, всичко това е резултат на предварително влизане в дадена схема от обстоятелства, при което и съответния продукт рано или късно се появява. Социумът играе изцяло своята роля във формирането на сегашния огромен слой от хомосексуални същества. Зад този брой хомосексуални същества – мъжки и съответно женски, стоят строги планове и схеми, разработвани по определен образец в нечии експериментални лаборатории. Създателят на човешкия род никога не е създавал подобни хибриди, които не са нито мъж, нино жена. Откъде се е появила тогава съответната хибридна формация претендираща за човек?

Много ясно, че от болното въображение на някой от експериментаторите, влезнали в ролята на богове. Какви са били разработките на някои от институтите, като този на Тависток в Лондон, и някои от тези, занимаващи се с продукция на филми в бихейвиористката наука и защо точно тази наука се е разраснала през 20 век, вместо да се изясни главния въпрос на човека – как той чувствува и усеща явленията около себе.
Защото ако човекът се беше задълбочил в своите нецензурирана думаизи, в своите изследвания върху чувствата и емоциите, усещанията включително, той не би бил воден лесно като куклата “Барби” за носа в следващите години. Каква ирония само, самата кукла Барби е била обект на изследване, Барби се е назовавал самия проект по създаването на хора-кукли. И така, хората рано или късно ще узнаят тези информации. Те ще разберат, че преди “Биг брадър”, тоест “Големият брат” като предаване да се появи по телевизиите, имало е план в който Биг брадър, тоест наистина Големият брат е трябвало да влезе в съзнанието на обикновения човек и да му създаде чувството за постоянно наблюдеиие и контролируемост, нещо като постоянен Паноптикум - за справка виж Мишел Фуко. А ако искате проверете и вижте многото други книги, стил “1984”, стил “Рей Бредбъри”, които вече не могат да бъдат скрити. Ето един пример от самия живот.

И така, един ден, съответният тийнейджър/тийнейджърка, бива повикан/а, за малко от нечий приятел в дадена луксозна кола, и там им демонстрират поредица от действия, които имат задачата да ги отворят за нечуваното удоволствие, наречено орален секс, или пък нецензурирана думаен секс. В резултат на двата модела, при жените се получава залитане в лесбийство, а при мъжете – хомосексуалност или нецензурирана думаия. Оралният секс води до бъдещо лесбийство у жените, а нецензурирана думаният то е ясно, че създава гейове, бъдещи хомосексуалисти и педофили.

Защо оралният секс е най-разпространения модел в сегашното наше общество? Това е един въпрос на място, който за съжаление, никой от сексолозите не се сеща да зададе. Защо никой не задава този въпрос! За да си отговорим и на двата въпроса, ще се наложи да видим крайната цел на един от манипулаторите-конструктори на подобни макро програми. Да, на подобни програми, това са поведенчески програми, които никога не са били предвиждани от Създателя на човешкия род, тогава кой ги е създал в човека?

И така, за да се държи под контрол събуждащото се по Божия план човечество, то е трябвало да се постави в условията на ниските честоти, а те са тези на ниските чакри, муладхара, свадхистана и манипура. За да се държи човека в тези чакри, в неговото съзнание трябва да има постоянен страх, стрес и желание за секс, тоест програмите за оцеляване при трудни условия, себеобезпечаване – нужда от подслон и енергиен резерв – манипура. Когато енергията на човека е натрупана в тези чакри, той излъчва в спектъра на ниските честоти и представлява много удобна мишена за контрол и манипулация.

И така, човекът е бил поставен в ситуация на контрол, семейството обаче, което е градивната единица на социума, е най-важната мишена, а за да се удари по това семейство, тук в случая е нужна специална програма. Да се разруши единството, което по природна линия е заложено в човешката двойка “мъж-жена”. Очевидно трябва да си много голям майстор, за да се справиш с тази неделима сплав, каквато е дипола “мъж-жена”. Двата полюса се разрушават само при определени условия. Когато на единия полюс създаваш привличане от страна на външен фактор, и когато на другия полюс въздействуваш с подобни мерки. Когато в едно семейство се появи стремеж у единия член към съответния пол, другият член на семейството в началото е учуден, той не вярва. Как е възможно? Старият модел е отдавна свръхупотребен, когато се появява привлекателна цел от страна на противоположния пол, е да, това е неизбежно, любовница, гадже, наложница, метреса. И съответно за жените - любовник, приятел и пр. Ревността е била обиграна все пак от множество жени и мъже. Сега обаче в случая имаме работа с едноименния пол, когато другият партньор си има цел в лицето на неговия пол. Каква по-мощна атака от тази за семейните устои. Тази програма се опитва да навлезе в повече от 50-60 процента от сегашните семейства и понякога дава резултат. Дали е така затова ще кажат самите семейства. Но фактите показват, че разводите не стават само по икономически причини, защото европейското общество не е никак бедно и неговият стандарт съвсем не е нисък. Просто разпадът се дължи на мощни дестабилизиращи фактори, действуващи върху полярността на семейната единица.

Следващото закономерно отклонение в полето на сексуалността, освен хомосексуалното, това е залитането по т.нар. млади девойчета -“лолити” и деца. От къде идва това изкривяване! Ще каже някой, как така се пораждат тези изверги, които гледат порно сайтовете с деца? Ами много просто, това е също програма, за дестабилизация, която се е прицелила този път в детския фонд. И даже и да изтриете всичките порносайтове, тази програма ще продължи да действува, защото тя е на равнище подсъзнание. Как е създадена програмата и как е вмъкната в употреба? Ето, това е вече въпрос!

Създадена от същия този експериментатор или група от подобни, които са създавали в определен период от време филми с предмет на съдържанието си - отношението например към една червена обувка. Да, за някои, това е абсурд, но отдолу под това се крие един експеримент с човешкото съзнание, по-скоро подсъзнание и изборът е бил защо не – “една червена обувка”. А я да попитаме, откъде идва всъщност т.нар. фетишизъм? Може би от облаците! Ей така, появил се! Много е наивно виждането на някои сексолози, което наподобява това на някои психиатри, всичките до един обслужващи армията на старата матрица и система. Всички тези експерименти, които са се провеждали, са били обект на не малко психиатри, психолози, сексолози и последните знаят добре за какво става дума. Професионално обаче те мълчат, защото се страхуват. Един гинеколог знае много добре анатомията на жената, а да се говори, че тя се възбужда от съответния предмет, това е меко казано – нелепост. Всичко е програмиране! Но време е за изясняване до къде е стигнало програмирането!

Може би луксозните проститутки знаят най-добре какви са желанията на техните клиенти и биха ни помогнали в нашия нецензурирана думаиз – докъде е стигнало програмирането. Защото един човек, който има нужда да бъде травестит и да бъде воден за врата със синджир, ако този човек е действуващ политик, то горко на парламента, в който той заседава. И така, основният въпрос, докъде е стигнала жаждата да бъде поставено човечеството под тотален контрол чрез политицити, журналистите, шоумените, шутовете на това общество! Очевидно има още мегдан! Стадото продължава да блее. Човешкият род все още не може да премине в поредната си еволюционната фаза заради апетитите на този или онзи манипулатор. Тогава къде е Божият план? Може би в това, човекът да поеме съдбата в своите ръце! Но как! Като хватката е желязна и неумолима! След гей-движението и битките за толерантност и уважение към тези “фини и интелигентни същества”, след движенията за еманципация и феминизъм, породени от бизнес дами безчет, след отношението на толерантност към бисексуалния модел – пример с българския абсурден гей Азис, който е впрочем нещастна жертва на тези планове, след примерите с лесбийството, което очевидно не може да поникне в страна като България, след случаите на педофилия от американски представител, кое ли ще е следващото! По плана разбира се! Да, по Плана!!!!

Може да прогнозираме или да изкараме самия план наяве. Готови ли сте за новините! Да изкараме ли Плана НАЯВЕ!

Поредните новини, в които поредния Кеворкян работи с устрем за нуждите на социума и разбива тягостните му проблеми като кани именити явления от този социум – нещастни бивши болшевики от Червената армия, цигани, неуравновесени учителки и прочие, само не и някой от жонгльорите. Защото ако ги покани тях, жонгльорите, това ще означава край и на предаването. Да похлупва общественото мнение само и само обществото да може да се държи в състояние на постоянен контрол, това е предаването на г-н Кеворкян. В старите бардаци, когато служителите остареят, ги изхвърлят на улицата. Това е за него достатъчно. Поредната изява на медиите обаче ще я има и тя ще бъде далеч по-привлекателна от Биг брадър, Шоуто на Слави, Всяка неделя и прочие. В момента се режисира, пише се сценария. Но едно не се има в предвид. Намесата на външни източници. В плана на “политкомисаря”, който пише сегашния сценарий, уравненията са линейни, те не дават възможност за изява от нетрадиционен източник и обикновено такива пиеси по никакъв начин не влизат в сценария. Но все пак има начин и да се вмъкне в общественото мнение дадено съобщение и пример за това бе известния филм Матрицата. Там посланието в него бе ясно и недвусмислено:

“Ще се върна!” Ясно е, че високите честоти не са за машините! На човекът му е даден дух, който рано или късно ще бъде освободен. Ако трябва и с тези честоти! Скоро този дух ще овладее и двата вида енергия – и паричната и сексуалната енергия, с които сега се управлява човека, и тогава в тази България няма да минават евтините игри на латиноамерикански сериали. За съжаление нисшият астрал в България не помага на представителите на Високия астрал, в повечето случаи той им противостои. Врачки, гадателки - вижте ги кого обслужват и на кого помагат.

Естествено е, че хората трябва сами да си поемат съдбата в ръцете. Но как да стане това, когато примката е между чалга, фолк, латино от една страна и няколкото жадни за власт и богатства кланове, които се опитват да разграбят страната с помощта на чужди капитали. И клановете, и нисшият астрал, стоящ под тях обаче знаят едно - че скоро, много скоро ги чака гибел. И в тези последни дни те се опитват да се задържат на власт с евтини молитви пред Бога, който отдавна вече ги е видял що за стока са. Време за промени! Съдбата трябва да се вземе в своите ръце, да не се чака на някой отгоре или отвън да идва на освобождение. Българите трябва да се вземат в своите ръце! Целият невидим Висш свят ще им помага за това.
Егрегориалният пласт над България е изключително изтънял, битката за енергии става все по-жестока. Егрегорът на кокаина и егрегорът на марихуаната, егрегорът на алкохола и водката флирт и поредната пещерска ракия, и егрегора на лекарствата. Егрегорите се борят за енергия. Силните егрегори унищожават слабите. Коннецензурирана думаенцията е жестока. Битка не за плът и души, а за енергии. Открай време егрегориалният слой е разцепен. Егрегорът на парите е подчинил всички на себе си, без да се интересува, че Майката Земя има своя избор. Егрегорът на сексуалността е поробил най-изначалното действие в лицето на секса и счита, че той трябва да управлява сексуалната енергия. Да, но тази енергия е на Майката Земя, не е притежание на умствените и банкови операции. Спинът като бич се появи, за да покаже нещо все пак! Така ли е? Цунами вълните и потопът в малки мащаби искаха да покажат някои неща, макар и само на Изток. Земетръсите в малък мащаб също показаха някои неща. Кой да чуе всичко това от цялата тази машинария, наречена “егрегори”? Та те са слепи в своята битка за енергиен ресурс. Егрегориалният пласт като механика се е пропукал и изцяло разцепил от противоречия помежду си. Самите политици не знаят накъде се движим – към каква глобализация. А самият егрегор на глобализацията по време на световните икономически форуми е като едно мишле, на което му се иска скоро да стане тигър. Човекът, който може да наблюдава и нецензурирана думаизира цялото това егерегориално състояние, разбира за какво става дума - Безизходица, породена от механичната природа на поробителя! Няма ли и друг начин за отстраняване на този проблем. - Човекът да престане да за

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Добре,добре...Аз вдъхновен от статията ще ви се похваля с мойта приятелка.Тя не се влече от конспиративните идеи и именно за това вчера ме хвърли в тъча,казвайки ми "БИг Брадър не е за хората в къщата,а за тези отвън!".Как да не се гордее човек с такова момиче,а?  :D
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
...мда, порно филмите, рекламите и холивудските бози също са за тези "отвън"...
musica universalis

firma

 • Гост
Horus ,много хубава статия! :D

firma

 • Гост

Ако 2012 година това не се осъществи от страна на човечеството и множеството помощници, които сега за щастие все още го побутват, тогава ще се случат и някои неизбежни крайни събития, за които древните книги са предупредили човека. Има шанс за това човечество да продължи напред и той се състои в това, всеки да поеме съдбата в ръцете си. Да не вярва на никакви екстрасенси, водачи и религиозни авторитети, а да вярва на своя вътрешен глас и усещане, интуиция. Да вземе съдбата в ръцете си и да стане силен човек!


От издателство "Хелиопол"

За момент няма резултати,броя на гледачките се увеличава драстично,за сектите също.
Средният брой земетресения за година също се увеличава.
Древните маи са ни предупредили,кой да чуе.Проблема е в това ,че на никой не му се вярва че може нещо да се случи внезапно.

Неактивен A познай кой

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 385
Дам вече си пиша надгробната плоча ,защото почти нищо няма да се промени.Както казваше агент Смит:"Неизбежно е!"

П.П:Имам идея -да постройм майка-кораб само за хората от XNETBG и да се чупим.
...и нека Силата бъде с теб. Аз ще се завърна ;) Дано през 2012 всички умрем.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27