Вече съм убеден, че водата става сладка, ако се развъртява достатъчно дълго време.
Също така ми се струва, че сладката вода първо се събира към дъното и "овкусяването" се покачва нагоре по водния обем, колкото по-дълго се развъртява с топчето.
А за рани, да, и аз имах възможността да го пробвам. Сериозно нещо беше, полях го с такава вода и за първите десет минути раната вече се беше затворила (не зараснала, но затворила).
И наблюдавах следното.
Понеже цялото ми стъпало беше в кръв, първата ми реакция беше да го сложа под мивката, понеже с толкова кръв ще изцапам сумати чехли и килими и тн.
Измих го веднъж, мивката стана розова. Докато си го сваля на пода и си измия ръцете, пак цялото ми стъпало се покри с кръв, пак го измих, мивката пак стана розова.
Кръвта не спираше и докато си развъртя една чаша такава вода, пак всичко стана в кръв.
В момента, в който си полях раната с такава вода, кръвта стана като плазма. Тук мъжете знаят... стана като семенна течност по-скоро, стана лигава, започна да се влачи.
Потърсих къде да си оставя чашата, понеже бях в банята, и докато я подпра на нехлъзгаво място, кръвта по крака ми беше станала на сополи. Беше като силикон и като се опитвах да я махна от кожата на крака си, тя се залепяше за пръстите ми, точно като сополи.
Измих си крака на мивката отново и кръвта падаше на силиконови парцали във водата и отиде в канала на консистентни бучки без никаква разтворимост.
Така че останах с впечатлението, че намагнитената по този начин вода влияе на кръвта мигновенно, съсирвайки я или помагайки на съсирването.
П.П.
El Freegano, благодаря ти за наблюденията! При мен също има изкъркорване и оригване веднага след първата чаша. Не го смята хза наблюдение, но щом е общо, значи си е част от ефектите =)