Статията е от СВРЪХестественото
http://www.supernatural-bg.hit.bg/Fenomen19.htmФеноменът от 19 януари
На 19 януари всяка година водата от някои източници на открито придобива изумителни свойства. Някои свещеници го знаят и лекуват с вода, взета от открит водоизточник в нощта на 19 януари. Има случаи, когато се лекува рак в последен стадии, СПИН и какво ли не. Пациентите пият по няколко глътки дневно или лежат в топла вана, в която е поставена по лъжича от тази вода. След минута кожата пламва и по тялото се усещат пробождания сякаш от огнени иглици.
Водата от 19 януари не се разваля с години, не потъмнява, не придобива мирис, може да се пие. Понятието “светена” вода е известно от много отдавна, когато свещениците не са я създавали с църковни аксесоари и не е имало нито сребърни кръстове, нито разпятия. Кръстът, както е известно, е бил направен от дърво.
Някои любопитни физици наскоро направиха експеримент. На 19 януари пробили леда на замръзнало езеро в Русия и след това изследвали налятата в пластмасови бутилки вода. Те са открили, че от много години в този времеви период са регистрирани интензивни космически неутронни изригвания, превишаващи фоновото ниво 100-200 пъти. Максимумът на неутронното излъчване е започвал на 17 и е приключвал на 19 януари. Тази цикличност е странна. Периодичните космични цикли се изучават отдавна. Известно, е че потокът от електрони стерилизира. Вероятно някои свещеници са го знаели и са използвали именно поради тази причина облъчената вода за лечение.
Защо лекува водата от открити водоеми? Проникващата способност на неутронния поток не е така силна, че да навлиза и под земята и в тръбопроводите. Самото въздействие е кратковременно и ако водата не бъде поставена в отделни съдове в нея отново се образуват микроорганизми.
Експериментът с лъжичката вода от 19 януари в топлата, пълна с обикновена вода вана, говори, че става дума за информационен ефект. Знае се, че водата има памет, помни и проявява въздействията от различни енергийни облъчвания. Пример за това е хомеопатичното лечение.
Библията описва ритуалът с кръщението така: в този ден в река Йордан Христос влиза в нея и освещава цялата вода в целия свят. Оттогава осветяването се извършва в навечерието на Йорданов ден в храмовете, а където е възможно и на реките.
В онези времена са вярвали, че през нощта на Йордановден водата се освещава сама.
В хода на съвременните експерименти беше доказано, че светената вода от църквите, приготвена по традиционния начин, има далеч по-ниско излъчване от водата, взета на 19 януари. Такова излъчване напълно отсъства от вода, донесена от река Йордан и от извор в Мека. Изглежда, че потокът неутрони от космоса е максимален в северните ширини и там неговото въздействие върху водата е най-силно. Той отслабва колкото повече отива на юг и при екватора въздействието му е нулево.
СВРЪХЕСТЕСТВЕНОТО
-----------------------
А знаете ли кое ми е ентересно?
Аз съм роден на 19 януари.
Дали съм мутирал или съм приел от тази информация?