Автор Тема: Небесната конница!  (Прочетена 73284 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 242
Re:Небесната конница!
« Отговор #150 -: Май 14, 2009, 22:07:58 pm »
Една от целите на енергиината промяна на Земята е наистина възстановяване пълния обем на днк.

Така ли? И защо?

Неактивен ketix

• Четящ
  • *
  • Публикации: 84
« Отговор #151 -: Май 14, 2009, 22:11:53 pm »
Цитат
Айде сега свободни съчинения, омеша все живо, като се почне от "разумните енергии", което е неточно,въплъщава се част от Божественната същност /а и искаш да кажеш, че сега се въплъщават неразумни енергии ли, или че Божествената същност е "неразумна"?/ се мине през енергиините промени на Земята, днк и върха  на пирамидата - прабългарите.
Една от целите на енергиината промяна на Земята е наистина възстановяване пълния обем на днк. А духовната промяна е свързана с поддържането на постоянна настройка към променящите се вибрации на планетата, а не просто да си в крак с модните течения. И според мен мъдростта и съзнанието трябва да надраснат стария мисловен модел. :)

не омесвам, всичко е взаимосвързано, има и въплащения на демонични енергии в човешки тела, преди слизане в човешка форма имаме енергийно тяло и разум, физическата форма се образува около него-енергийнот тяло, божествени части нямат директен контакт с физическа материя, не знам за никакви модни течения.
« Последна редакция: Май 14, 2009, 22:21:08 pm от H. »

Неактивен ketix

• Четящ
  • *
« Отговор #152 -: Май 14, 2009, 22:17:56 pm »
браво, националистите сега са почнали да четат книги и за енергийните промени на земята и кашата в разбиранията им е станала още по-голяма. аз призовавам всички участници във форумите да спрат да обръщат внимание на ketix, защото лично на мен ми става много тъмно, когато попадам на нейни/негови писания. ще се разровя в настройките, дано администраторите да са се сетили да поставят опция за игнориране на мненията на избран потребител.

не съм националист, призовавай, каквото искаш, кашата при теб идва от това, че аватар ти е чист грей и си напълно дезориентиран.

Неактивен ketix

• Четящ
  • *
« Отговор #153 -: Май 14, 2009, 22:20:32 pm »
Понеже в темата за Атлантида ми каза, че понеже не съм бил там и не съм знаел нищо, ти кога точно беше в Древна България и се запозна подробно с ДНК=то на нашите предци?

въпроса е ирелевантен, няма начин да ти кажа и да ме разбереш.

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
« Отговор #154 -: Май 14, 2009, 22:26:58 pm »
Е добре - от последните страници разбрах, че теорията за небесната конница е теория на Българи-националисти и шовинисти, които също искат да прокарат теорията че нашето ДНК е различно (а и забравих - че сме прародителите на половината земно кълбо).  ::) Така ли да го разбирам?  :(

Мога ли да ви полея със студен душ като ви кажа, че никъде не бях чела тези теории - Български или анти-Български, когато се яви това "познание" и тези "същества" се идентифицираха като "Българи" от "Небесната конница".

Друг е въпроса, че някой друг Българин или Българка, па макар и шовинисти и националисти са имали същите преживявания - та за това имало теории, които аз не бях срещала... Това търсех между другото и много се радвам, че досега дадохте доста солидни доказателства за съществуването на тази конница по простата причина, че някой друг я знае!

Каква е разликата между шовинист и националист? Така и така сте извадили пищовите - стреляйте!  ;)

cdms

• Гост
« Отговор #155 -: Май 14, 2009, 22:48:19 pm »
Каква е разликата между нацист и националсоциалист ???
Доказано е, че от Балканите са люлка на европейската цивилизация. ОТ друга страна. Патриотизмът го има при всеки човек с национално самосъзнание към дадена общност. Шовинизмът е характерен за хора, като македонците(заблудени българи), че от тях произлиза светът. Прабългарите колко са повлияли на света не е доказано може да е само на нас си, а може наистина да са 3,5 млрд. души.

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
« Отговор #156 -: Май 14, 2009, 22:56:00 pm »
Знаете ли, че Хнет наиситна май ще се окаже форумът с най-голяма свобода на поустовете?

Абсурдът е тооооолкова голям, че дори двама конника да ме извадят от тялото ми по време на сън и да ми бият два шамара, пак ще се напикая от смях  :)
Само аз ли съм на това мнение!?
Тоест, питам има ли други, освен Gil-Galadh!?

Повече няма да пиша по темата, обещавам.Просто искам да знам само аз ли смятам, че това е глупост.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #157 -: Май 14, 2009, 23:00:31 pm »
Знаете ли, че Хнет наиситна май ще се окаже форумът с най-голяма свобода на поустовете?

Абсурдът е тооооолкова голям, че дори двама конника да ме извадят от тялото ми по време на сън и да ми бият два шамара, пак ще се напикая от смях  :)
Само аз ли съм на това мнение!?
Тоест, питам има ли други, освен Gil-Galadh!?

Повече няма да пиша по темата, обещавам.Просто искам да знам само аз ли смятам, че това е глупост.

Спорт, поглени от гледна точка на това че нещата за които предполагаемо се говори в случая на "небесната конница" не касаят директно физическия свят, а и както съм писал и по-напред в темата  дори и Дънов говори за нещо подобно.Така че нещата са по сложни и трябва да се свържат с начина по който е устроен "света".

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
« Отговор #158 -: Май 14, 2009, 23:07:10 pm »
Аз не оспорвам това.Естествено че може да има някакви такива енергийни построения.

Просто се питам - защо именно кон, та и конница.
За бога - защо именно някакви военни титли.
Еднорози и приказки и прочие.

Това се вижда отдалеко, че е религиозна мешавица тип Хинду-циганина.

Предразсъдчни, майнд-патернови, символно-кодирани тълкувания!

И съм убеден, че французите наричат тая конница "френска" !

Убеден съм, че тук има достатъчно потребители, които са способни да извадят някакво по-сурово и по-изначално езотерично обяснение, вместо да обличаме фината наука в такива тежки символи.

Неактивен ketix

• Четящ
  • *
« Отговор #159 -: Май 14, 2009, 23:38:59 pm »
Аз не оспорвам това.Естествено че може да има някакви такива енергийни построения.

Просто се питам - защо именно кон, та и конница.
За бога - защо именно някакви военни титли.
Еднорози и приказки и прочие.

Това се вижда отдалеко, че е религиозна мешавица тип Хинду-циганина.

Предразсъдчни, майнд-патернови, символно-кодирани тълкувания!

И съм убеден, че французите наричат тая конница "френска" !

Убеден съм, че тук има достатъчно потребители, които са способни да извадят някакво по-сурово и по-изначално езотерично обяснение, вместо да обличаме фината наука в такива тежки символи.

тези писания не са мои, аз казах нещо съвесем просто.

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
« Отговор #160 -: Май 15, 2009, 00:32:44 am »
Небесна - защото се чувстват в небето (между облаците и прочие...)! Конница, защото имат невидима мисловна форма на същества на коне. Конете са в различен цвят - не знам дали е важно! Българи, защото като ги усетиш в съзнанието си, ти се набива и мисълта "Българската небесна конница"!

А! И както писах като се появи тази мисловна форма или форми се появяват и интересни ситуации и животни!
« Последна редакция: Май 15, 2009, 00:33:41 am от Tina »

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #161 -: Май 15, 2009, 01:03:17 am »
Част от интервю на художника Александър Лудколев:

- Конете са често срещани в картините ви, какво символизират?
- Все още за древната българска бойна слава се пише малко. За обикновения читател остава неясно защо придворните хронисти са наричали хуно-българите “Наказание божие” и “Бичът на Европа”. Уникални със своята гениална простота, българските бойни тактики и стратегии са били един от кошмарите за своето време. “Отварянето на центъра” е използвано още от кан Тервел при битката с арабите при Цариград, а също и при Клокотница от Иван Асен... Днес никой не говори за “мнимото отстъпление с обезкървяване на противника” въз основа на виртуозната езда и далекобойните лъкове на българските бойци. Неясен остава и произходът на “Небесните коне”, които се появяват мистериозно в Тракия...

- Какво крият легендите за “музикалните коне” на прабългарите?
- За тях днес се говори само под сурдинка. Примерно, че било забранено да се яздят в мирно време под страх от смъртно наказание. Но защо? Говорят се и небивалици, че българите побеждавали с магиите на своите шамани. Никаква магия няма в случая, а тънко владеене на военната психология и перфектно проведена тактика и стратегия.

“Музикалните коне” са обучени да препускат в “раван” при строго определен неравноделен такт. Нещо наистина невероятно трудно, но не и невъзможно за българската конница. Българската конница била единствената армия, която е предвождана лично от царя-жрец, който владеел такта на победата. Той дава основния ритъм, а хилядното множество е владеело майсторството да влезе в него с пълен синхрон. Страшният грохот на хиляди препускащи коне в един неравноделен такт създава невероятен резонанс, който възбужда страх у противника. Крайният резултат е паника, която действа вцепеняващо и паралитично...
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #162 -: Май 15, 2009, 01:12:40 am »
И още един откъс от "Чудото с конете на бай Янко":

“Така веднъж, ние музикантите свирихме в кръга. След като свърши Паневритмията, някой ме бутна и каза: “- Виж натам онази картина!” Поглеждам натам и какво да видя. В една редица на 30 метра от кръга се бяха наредили в права линия 50-60 коня. Това бяха онези коне, с които конярят Янко превозваше багажа и продуктите от село Говедарци до Седемте езера. След като разтоварваха багажа, пускаха конете свободно по езерата. По вратовете им бяха закачени различни по големина звънци и така брат Янко се ориентираше къде се намира конското стадо.
Но сега, когато дойдохме за Паневритмията, поляната беше пуста и нямаше никакъв кон. Те бяха чули оркестъра и музиката на Учителя и тихо се бяха приближили към нас, но кой беше този незнаен техен водител и ръководител, който ги нареди един до друг – на два метра разстояние от кон до кон, по права линия от около сто метра? Стоят и ни наблюдават. Никой не шава. Само от време на време се вижда как се махат опашките им във въздуха. Значи те ни бяха наблюдавали през време на Паневритмията и бяха слушали музиката на Учителя.

Аз стоя със зяпнала уста и целият захласнат в тази картина. Какъв беше този парад на това Небесно Войнство? Къде бяха техните ездачи и войни? Вероятно Небесните войни бяха ги яхнали и те стояха на парад пред Главнокомандващия. А кой беше този Главнокомандващ? С тези мисли се приближавам към Учителя, целувам му ръка и казвам: “Вижте, Учителю, онези коне, които са се наредили на парад и гледат нашата Паневритмия.”
Учителят се обърна, погледна ги, усмихна се и каза: “Вие сте свободни!” И конете тутакси се размърдаха, обърнаха се като че ли по команда и започнаха бавно да се отдалечават. Аз съм изумен! “Учителю, какво означава това?” “Това означава Небесен парад на Небесното Войнство, което управлява сега света. Те дойдоха да засвидетелстват пред Великия Учител мощта и силата на своя меч. А за това, че тези коне бяха послушни през цялото това време, като награда, в следващия живот тези същества ще се родят не като коне, а като човеци.”
Стоя и гледам ту Учителя, ту отдалечаващите се коне. Опитвам се да запомня всичко това. В момента не мога да го проумея – това ще го проумявам след години.”
Всички участници в Паневритмията и музикантите са имали честта да присъстват на едно от чудесата на света – Небесен парад на Небесни конници – войни със земни коне. Мария Тодорова изказва вълнението от името на присъстващите: “ Оглеждаме се и се питаме, та ние ли бяхме тези, които видяхме, които чухме и трябваше да засвидетелстваме всичко това за следващите поколения? Като страница от историята на Бялото Братство, когато пребиваваше между българите.”

http://www.big.bg/modules/news02/article.php?storyid=22402
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
« Отговор #163 -: Май 16, 2009, 13:42:50 pm »
Миротворец, прощавай друже, ама това са пълни глупости.

По въпроса за "музикалните коне", не ми се вярва да е било така но дори да е било(което не е толкова невероятно) - каква за бога е връзката на резонанса и на звука, използван в битка навсякъде по света, с темата !

По въпроса за "Небесното войнство" - това очевидно е литературен похват за бога.И това, което този бай Янко казва(измислен или не), е за да митологизира и да мистифицира ситуацията! За да й придаде тежест и да се запомни, точно както разказват старите хора от село!

Може би се прави превъплъщавне в животни от Аза, може би не.И ако се прави, то в това няма нищо толкова особено.

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #164 -: Май 16, 2009, 19:16:39 pm »
Миротворец, по принцип препускаща срещу теб конница има доста деморализиращ ефект, не и трябват неравноделни тактове и други подобни. И ако това с еправеше щеше да е описано в източниците. Примерно в "Стратегикон" на Псевдомавриции няма нищо подобно.

А тоя художник явно е минал покрай историята мноого далече
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27