Автор Тема: За Царичина  (Прочетена 220264 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен 3SSS

• Четящ
  • *
  • Публикации: 46
Re:За Царичина
« Отговор #225 -: Октомври 31, 2009, 22:17:25 pm »
старото име на Сталинград е Царицин /до 1225г./
http://bg.wikipedia.org/wiki/Волгоград
Само да те поправя казвал се е Царицин до 1925 да не изпадаме в подробности .  :-XНякои знаели как Немците са разбрали за Царичина . И тели са използвали екстрасенси или нещо друго?

Да,точно така.

Неактивен BAYO

• Четящ
  • *
  • Публикации: 231
« Отговор #226 -: Ноември 01, 2009, 03:37:41 am »
Вече го има в Замунда от вчера: Горещо - Проект "Тайните на Царичина" (31.10.2009)
## Гост:  Ели Логинова - екстрасенс
Let your fears go, you might find that you’re not lost!

Неактивен 3SSS

• Четящ
  • *
  • Публикации: 46
« Отговор #227 -: Ноември 01, 2009, 10:52:48 am »
Не каза нищо по-различно от материала който се върти из нета.Жал ми стана в един момент-нима наистина е вярвала,че може да си получи записките обратно!?

Неактивен Manve

• Четящ
  • *
  • Публикации: 126
« Отговор #228 -: Ноември 02, 2009, 12:22:46 pm »
Областта около градовете Драгоман,Годеч и Димитровград от много години е характерна с високата интензивност на НЛО.
Разговарял съм с местни хора и там редовно наблюдават НЛО а понякога и житни кръгове.

Местните хора на Царичина казват понякога ЦАРчина /ударението е на А /.

За съжаление не съм чувал легенди за името на селото,както и за нещо по необичайно в метността.

Най много НЛО се наблюдавали в една местност след село Туден характерна с високите си скали.Там са построени много параклиси и на различните християнски празници се правят курбани.

Моята работна хипотеза относно тунела в Царичина е следната:
-Там е имало нещо скрито с висока стойност както за нас така и за извънземните.
-Все още го има и целта му е да остане скрито по ред различни причини.
-Ние - съвременните хора не можем да го използваме а и нямаме достъп до него.
-Тези,който са го поставили на това място ще разрешат работа в обекта само ако им се налага или имат интерес.
-Без тяхното знание и разрешение ние хората нищш повече не можем да направим.

"Бъди възторжен идеалист - смел до безумство,влюбен в България до фанатизъм,честен до самопожертвува

Неактивен Dominanta

• Четящ
  • *
  • Публикации: 45
« Отговор #229 -: Ноември 02, 2009, 13:31:16 pm »
Гледах предаването и на мен ми направи впечатление, че Е Логинова се придържаше стриктно към официалната версия. Не каза нищо по-различно. А в полицията знаят, че с времето всеки очевидец може да даде дори различни показания щот в процеса на осмисляне на случката човек участва с 5-6 сетива и всяко сетиво си има етап на осъзнаване. Та тя можеше от екстрасензорната си позиция да добави някви лични нейни усещания, а не да дава за пример - сгушените кучета. Шме извинява. И как така на международно равнище - ще има макар и неофициална версия, че в БГ има извънземни, пък няма да пратят експерти на разузнаване?! Онзи Сираков като е имал сведение, че ще търсят някво съкровище от какъв зор му е трябвала Е. Логинова? Що сам не си е започнал и завършил проекта, а е трябвало някой да му върши работата? Прекалено странна е цялата версия. Нито я потвърждават, нито я отричат. Записките на Логинова естествено не са в БГ... Много тъпо ...

И все си мисля, че ако военните искат да направят няква тайна операция ще го направят тихомълком, а не така помпозно. И друго, Ванга каза, че уважавала войничетата и военните  :-X ...

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
« Отговор #230 -: Ноември 02, 2009, 14:09:20 pm »
dominanta..няма как да е станела тихомълком работата много е близо до населеното мястото, а и с толкова много участници и "техника"а и организацията е накуцвала. И пак са дълбали максимално скришом.
А щом са слизали долу пришелците възможно е да са тарашили наред и сега там да няма нищо или да са сложили някво менте. И като доиде денят да кажат е видите ли това е пришълец а не двуполов човек. А златото ако изобщо са откили такава скулптура.
Баба Ванга какво странно има в това, че се е кефила на войничетата.
г-жа Логинова като пише... ми да пробва да напише същите записки.  Те нали ги бяха разчели донякъде...или да напише други отива там и получава ченълинг какво толкова. Тогава е станало а сега неможе аи стига.
И аз пиша странни знаци ама няма кои да ми разчете. :)

Неактивен Dominanta

• Четящ
  • *
  • Публикации: 45
« Отговор #231 -: Ноември 02, 2009, 14:39:14 pm »
fishbone Много е странно всичко. Аз вече поставям под съмнение способностите на Логинова и Ванга. Ванга ще я връща да и донесе пръст от мястото за да и кажела до кой метър са стигнали.  8) Все едно не е можела да влезе в контакт с нейните си връзки и да разбере на момента.  8) Логинова пък не може да пренапише записките си.  8) Питам защо са потрошили толкова държавни пари при положение, че щом двете упоменати горе не вършат работа и при наличието на феномена Слава Севрюкова, която е трябвало само със силата на погледа и съзнанието си да им каже от раз кво толко има долу - те са си играли да копаят с допотопна техника и оборудване. То е смешно вече. Та даже го правят на мистерия.  8) Колкото до войничетата - не е странно. Странно е как ясновидка, която е запозната как военните мачкат хора и налагат абсурден комунистически строй ще им симпатизира?!  ;)

Неактивен fishbone

• Доста Писал
« Отговор #232 -: Ноември 02, 2009, 14:59:45 pm »
  Виждам работата на основа личнии интереси и прищевки с цел да си понаппълним джобките покрай работата, и да напишем някоя друга книжка покрай сензацията освен всичко останало.(все пак вярвам донякъде, че там е имало нещо).
Ванга редовно ги е карала да си носят бучка захар и ли просто захар ...<кристал трабва да има> за по ясна връзка..та за пръстта е нормално да поиска.
Под съмнение е цялата работа наистина ...все пак по важното е, че през последните месеци пак се повдига въпроса <защо>.? :)

Неактивен vinar

• Четящ
  • *
  • Публикации: 1
« Отговор #233 -: Ноември 03, 2009, 15:18:44 pm »
 С интерес прочетох три годишната биография на форума за "дупката". Признавам си, филмите не съм гледал. Като цяло има доста странни работи в историята. От една страна:
 1 - Къде са отишли толкова много пари като се е копало основно на ръка, а и не са били използувани никакви укрепващи конструкции? Това командировъчните на тия 13 (накрая 7) човека ли са или какво?
 2 - Ентусиазъм и вълнение ама как е възможно да не са водени никакви отчетни документи?
 От другата страна са многобройни хипотези тук там навързани с бели конци:
 3 - Радиоактивни или някакви други отпадъци закопани от военните. Версията не издържа т.к. цялата организация е много тъпа за такова нещо, а и мястото е крайно неподходящо - практически в населено място и недалеч от столицата.
 4 - Иманярската версия. Солидно подкрепена от "достоверни" историйки носени от народната мълва и древни семейни предания. Да не забравим и вещите сънища. Тая хипотеза върви единствено ако си представим българския Генщаб като свърталище на шайка алкохолизирани или дрогирани иманяри. Все пак преди да се копае може да се използува и съответната техника(като се започне от металотърсачи и се стигне до сателитни снимки), която е по силите на МО.
 И все пак:
 5 - Тази теза е възможна единствено при варианта на тотално зомбиране на Генщаба т.е. съдейки по реалното протичане на събитията, варианта за психотропната атака не е за подценяване. Въпрос - руска, американска, ...  :bomb: извънземна?
 Кой е главният заподорзрян?
 Началото на 90-те, бившите верни съюзници и сателити се отцепват, берлинската стена е разрушена, у нас на власт идва пронатовски ориентирана партия, на народа му е втръснало от лицемерния комунизъм и братската любов към (СССР) Русия. Бъдещето е неясно и не се очаква нищо приятно.
 Много вероятно е руските да имат нещо за вземане или по скоро да има нещо, за което знаят и което не им се оставя в чужди ръце...
 Основният въпрос е какво е НЕЩОТО ...
 А предпоставки да го вземат си създават сами. Поставят под контрол двама, трима контактьори(както се вижда по-късно остава само Ели) и няколко, както на няколко места се посочва-лесно податливи генерали. Остава само в подходящия момент , с подходящите илюминации(под формата на извънземни) да се появяват и си прибират НЕЩОТО (припомнете си - никой не ги вижда, нито пък кораба,който се движи в много удобно появил се облак или дим, само светлини някакви)
 Малко е неприятно, че ние сме в ролята на аборигени и вършим черната работа...
 Но най-интересото е какво са взели, те ли са го оставили там по-рано, в годините на братска любов или действително е артефакт, как са разбрали за него ...
 ...или не е имало НИЩО (както по-късно и учените твърдят) , а просто урок в стил "ние винаги сме ви водили за носа и можем да продължаваме да го правим ... не го забравяйте !"  ;D

Неактивен karamundi

• Четящ
  • *
  • Публикации: 13
« Отговор #234 -: Ноември 07, 2009, 17:45:26 pm »
Нека се направи референдум за отваряне на дупката и ще видите, че 90 процента от хората са "за".
« Последна редакция: Ноември 07, 2009, 23:53:53 pm от Mirotvorec »

Неактивен airdata

• Четящ
  • *
  • Публикации: 7
« Отговор #235 -: Януари 25, 2010, 03:23:36 am »
Нека се направи референдум за отваряне на дупката и ще видите, че 90 процента от хората са "за".

Писах....писах и стана нещо и ми прецака текста....се тая.
с 2 думи:

Преди няколко години гледах по бтв онава предаване за Царичина и 1 месец след това бях доста пламнал по темата сега пак ми се мерна някъде и реших да вида някое о.з. полковник да не е пил 2 ракии и да е отишъл в някоя медия да сподели нещо ново(макар,че едва ли биха го допуснали в ефир).
Тогава мнението ми клонеше към офицялната версия.

Ако някоя медия от класата на канал1,бтв,нова само мъцне,че някой си(те ще си намерят кой)иска преразглеждане на случая и пак отваряне на дупката.То тогава минималното последствие ще е появата на референдумджии на площад във всеки град.
А какво правят медийте....-задават отговорените въпроси(нормално)

Сега мисля или,че им е писнало да копаят или абсолютно нищо не са намерили или,че са намерили нещо голямо,извън радара на човешкият разум.

Неактивен itsalv

• Четящ
  • *
  • Публикации: 73
  • Брашното което скача за да порастне.
« Отговор #236 -: Януари 25, 2010, 11:21:39 am »
fishbone, не си запознат с медиумите и начина им на работа. В крайна сметка това е автоматично писане, при това на непознат език(йероглифи).. в такова състояние, медиумът не знае КАКВО пише, знае само ЧЕ пише. Има нещо там, но още не му е дошло времето. Поживём — увидим. А колкото до медиите - не сте ли забелязали, че когато хората не разбират нещо, те или го игнорират, или се присмиват? Айдата, не забравяй, че медийте си имат шефове, които си имат шефове, които си имат шеф.
« Последна редакция: Януари 25, 2010, 11:25:11 am от itsalv »
Кой каквото сам си направи - никой друг не може да му го направи!

Неактивен Manve

• Четящ
  • *
  • Публикации: 126
« Отговор #237 -: Януари 25, 2010, 12:08:09 pm »
Съществува теория,че е осъществен контакт със съществата "консервирани" във въпросната зала-камера на края на прословутия тунел.
 След като група от ръководителите на операцията е влязла във въпросната зала са видяли апаратура и уреди с неясно за тях предназначение поддържащи няколко стъклени съркофага с живи тела в летаргия.
 Комуникирали са по телепатичен път.Можем да гадаем дали и каква информация е получена от съществата но главната идея е била ясна - Нямате работа тук.
 Веднага след това,за броени дни,всичко приклчва запечатано с много бетон в прекият и в преносният смисъл на думата.
"Бъди възторжен идеалист - смел до безумство,влюбен в България до фанатизъм,честен до самопожертвува

Неактивен fishbone

• Доста Писал
« Отговор #238 -: Януари 25, 2010, 13:45:05 pm »
fishbone, не си запознат с медиумите и начина им на работа. В крайна сметка това е автоматично писане, при това на непознат език(йероглифи).. в такова състояние, медиумът не знае КАКВО пише, знае само ЧЕ пише. Има нещо там, но още не му е дошло времето. Поживём — увидим. А колкото до медиите - не сте ли забелязали, че когато хората не разбират нещо, те или го игнорират, или се присмиват? Айдата, не забравяй, че медийте си имат шефове, които си имат шефове, които си имат шеф.
      Здравей itsalv. Да съм запознат не означава, че трабва да им вярвам. Това се отнася за други явления. Ако някой имаше да казва нещо на някой то едва ли би го направил чрез т.н автомтично писане на неразбираем за него език. Не виждам логика, която трябва да има от страна на източника. Иначе в случая се явяваш подлога не нечие нечисто начинание обикновенно.
 Да ти кажа честно, ако шеш вярвай и аз бая старници съм изписал ама няма кой да ги разчете :D. Ей така почти сама ми се движи ръката и стават от хубави по хубави на Логинова са каде каде по грозни. Остава само да си измисля история че, ей там на онзи баир има заровена капсула с един от съзвездие Х, който ми диктува или пък нещо по фантастично. Мисълта ми е, че човек лесно може да бъде изгърбен.
 Иначе вярвам,а не знам защото има разлика, че в Царичина има нещо голямо, но не вярвам в повечето щуротии изписани за там.

Неактивен Gabo

• Стопанин на XNETBG.NET
  • Много Писал
  • Публикации: 6 668
  • Бивш Black Adder
« Отговор #239 -: Януари 25, 2010, 15:13:10 pm »
Ако някоя медия от класата на канал1,бтв,нова само мъцне,
Още ли не си разбрал, че тези т.нар. "Медии" имат за цел не да информират и търсят истината, а точно обратното. И раздухват новини, само ако в тях има грабежи, убийства, насилие.
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27