Gabaro, какво си въобразяваш, че с това грубо отношение ще потвърдиш някаква теза ли? Ние просто казваме какво видяхме на концерта и други като нас са ги видяли тея неща! Аз бях хваната за оградата най-отпред, така че не се изказвай неподготвен, защото аз мейдън съм слушала от както бях пети-шести клас, но това не ми пречи да видя това, което видях на концерта!!! В момента "разговаряш" с хора, които са закърмени с рока, метъла и алтернативната музиката, но пак продължаваш да се изказваш неподготвен изказвайки неадекватни квалификации!!!
Аз също познавам хора, които се пишеха големи рокаджии и преминаха на чалга...
Това, че имаш пристрастия не ти дава правото да нагрубяваш някой друг и това, че не си видял чемтрейловете може само да ми говори колко си бил зомбиран, защото, както казах, не ги видях само аз и бяха десетки, показах ги и на приятли, които дори не знаят какво са чемтрейлове и те останаха озадачени от множеството следи, защото беше повече от фрапиращо!!!
Смяташ ли, че щяхме да отидем на концерта, ако сме били предубедени? Аз лично не бях, но това не ми попречи да се огледам наоколо, защото реакциите не са ми идолопоклоннически и първосигнални като на някои други хора - очевидно!!! Може би не е лошо да се замислиш!!!