Днеска сензитивни, утре I am българче, а в други ден химна ще е O say can you see by the dawn's .....
Има такава тенденция езика да се универсализира. Поне така казват. Не виждам какво му е универсалното българските думи да се заместват от английски >
Истината не е в книгите, които четете, нито във филмите, които гледате. Тя е отвън погледнете през прозореца за миг и ще я видите. Всичко, което се иска е да погледнете през прозореца (Не windows IE). Не ви харесва това, което виждате ли? Мислите си, че сте много повече от това, което виждате в огледалото. Като си легнете сънувате как управлявате материята с ума си или как изграждате психологически щитове срещу позитронни оръжия. Илюминатите и "елита" не се опитват да ви накарат да повярвате, че извънземни не съществуват, ами точно обратното. Защото който гледа към звездуте не вижда какво става на земята. Знам, че истината не ви харесва. Точно затова се опитвате да избягате от нея. Mind over matter е стара концепция. Вярвам, че е възможна, вероятна и е в естественият ход на нещата да се случи, но осъзнавате ли колко сме далеч от нея? Делят ни хиляди години еволюция. Сетих се и за "Холографската вселена". Тази идея е толкова смешна и абсурдна, колкото и личността, която я е "изплюла" на бял свят. Чел съм я и на запознатите мога да кажа само, че за мен тя е една мноооого лоша и изкривена интерпретация на част от идеите на д-р Хоукинс, който между другото след повече от 30 години спорове сам доказа, че теорията му е грешна.
Ако някой се е почувствал обиден или засегнат, моля да ми обясни с какво този, които вярва в извънземни (имам предвид такива в Земната орбита

) е по-различен от този, който вярва в Исус Христос или Аллах например.
Колкото до предишните ми коментари в темата признавам, че бях по-остър и скептичен отколкото съм в действителност. Просто когато твърдиш нещо трябва да си подкрепен с доказателствен актив. Поне едно измерване да беше направил или каквото и да било друго освен "Стана ми лошо, заначи има нещо..."