Лично аз не бих се вързал на горецитираната екстрасенска
,имал съм два контакта с нея-първия път ни навика,че шумно било в чакалнята,сигурно е имало смущение на сигналите отгоре
,и то с такъв тон,че просто станах,и си тръгнах,втория успях да седна срещу нея,абсолютни глупости,но се разделих с парите,които носех-такса,плюс-"Ето,това е новата ми книга,купете си я,ще намерите много отговори"...- Едва достигнах края,но нищо не научих...Подобно на това горе-тия неща се знаят дори от политиците ;D Извинявам се,че като клюкарка се обаждам,коментирайки личност,неприсъстваща тук,но ми свиди мястото,заето с подобни глупости...Нейната хипотеза,послание,прочетено в кръговете съм го чел преди 7-8 г,а и на мен самия са ми хрумвали подобни неща,защо не и по-смели...Всъщност нищо ново не се казва...също като гадаенето й.../не знам как се слага ударение/
дА, и Аз съм бил при Нея, преди 5-6 години някъде...при Руски паметник и е къщата близко... вътре обстановката е като Театър... едни завески, перденца.. всичко стар стил... няма лошо - атмосферата е точно за тези неща! ;-) Ама първите И думи бяха дали съм чел книгите И, а Аз казвам, че не изцяло, а Тя: "Обезателно да си ги купите всичките до една, задължително!" ;-) и т.н... баща ми ме прати тогава, просто да видим какво ще ни каже... нищо особено.. (последната И книга !ЦЕЛИ 20 ЛЕВА! прочетох за 1-2 часа(баща ми дава последните си пари за всевъзможни подобни книги, без да ги избира(поне според мен... А аз и без това му печатам най-важните неща от интернет всеки ден), докато 4 часа чаках в спешното, да дойде Невролог за баща ми(2 седмици след това един приятел също е чакал 4 часа за Невролог!... ми той докато дойде, ако има нещо ще е късно бе хора коравосърдечни), та да ви кажа... доста такива съм посетил в София - едната срещу М-тел в Младост 2(май беше), другата на следващата спирка след Плиска в посока Студ.град, а първата мисля, че беше преди 15 години в квартал "Хладилника" преди битпазарчето... и 1 във Варна, дето 3 пъти взимах нощен влак в едно и също лято за да мина процедурите И... леле, само като се сетя по какъв акъл съм се водил... какво ли не съм правил... е, човек минава през тези неща.. трябва да се видят! ;-)
п.с. Значи, Убеден Съм, че Има Хора Способни и Силни, но някак си не съм попаднал на такъв... ако някой знае, поне един Истински есктрасенс, отдал се на Доброто, то нека сподели! Но тъй като знам, че ДС(сега ДАНС) ги издирва и вербува/контролира, то нека е на лична, че да не злепоставим някого. Благодаря Ви.