Въобще вникваш ли в това, което пиша, или си цъкаш за тренинг на пръстите и просто да си ми "контра" и мерудия на манджата?

Айде ти вземи почети малко, за да схванеш и развиеш собствена логика и тогава ми коментирай мненията и ми "помагай" и изкривявай какво съм искала да кажа.
Виж си само това твърдение:
Разбира се, че много голяма част от кръговете са дело на високоразвита цивилизация, не нашата.
От къде се разбира? Видял ли си ги точно как правят кръговете, тия с надпис на гърба "Високо-развита цивилизация"(ВРЦ) докато ги правят, че да се разбира.
Що пък да си нямам някаква готина модифицирана комбайн/а , която да си лети и като печат да си правя различни формички.
Даже си мисля, че може това да е от разходките на детската извънземна градина и малките извънземнички да си играят и да си правят фигурки... ама като го заснема ще твърдя със сигурност. Даже приятелски ще ги питам на колко години са и как се казват, от коя планета или Галактика идват, без да искам да се здрависвам, че от един виц знам, че този израстък не винаги е ръка

Отклоних вниманието от несъщественото коментиране за мравките, толкова ли е трудно за разбиране?