Автор Тема: Монахиня бе разпъната на кръст и оставена да умре заради зли духове  (Прочетена 2970 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

firma

  • Гост
Монахиня бе разпъната на кръст и оставена да умре заради зли духове

Румънска монахиня почина, след като бе вързана към кръст със запушена уста и оставена сама в продължение на три дни, в студена стая в манастира, съобщи ВВС, цитирайки румънската полиция.
Обитателите на манастира в северозападната част на страната твърдят, че Мария Ирина Корничи е била обладана от духове и разпъването на кръста е част от екзорсистки ритуал /за прогонване на зли духове/.
Корничи бе открита мъртва на кръста в сряда, след като другите монахини извикали Бърза помощ. Девет сестри и един свещеник са обвинени в похищение, довело до смърт.
Според полицията 23-годишната монахиня, която не е получавала храна и вода по време на цялото мъчение, е била окована към кръста, а в устата й била затъкната кърпа, за да заглушава виковете й.
Предстои да бъде извършена аутопсия, въпреки че според първоначалната информация Корничи е починала от задушаване. Местните медии обявиха, че младата жена е пристигнала в отдалечения манастир преди три месеца, за да посети приятел, но след това решила да остане. Тя е израснала в сиропиталище в град Арад, в западната част на страната.
Агенция Медиафакс съобщи, че монахинята е страдала от шизофрения и симптомите на заболяването й са накарала свещеника и сестрите да повярват, че жената е обладана от дявола.
Отец Даниел, който е обвинен в организиране на престъплението, все още не се е покаял за стореното. „Господ направи чудо за нея, най-накрая Ирина е освободена от злото“, е заявил той.
„Не мога да разбера защо журналистите вдигат такъв шум около това. Екзорсизмът е разпространена практика в румънската православна църква и моите методи не са неизвестни за останалите свещеници“, допълнил той.
Ако бъде признат за виновен за убийството на Корничи, отец Даниел и монахините могат да получат присъда от 20 години затвор.


www.dnes.bg

Дъвиан

  • Гост
Чака го присъда от Горния свят него...

Неактивен Gil-Galadh

  • Много Писал
  • *****
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
тва е доста старо.
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27