Май трябва да отворя нова тема. Но определено не ми се занимава с псувните, защото никой от "приятелите" не иска да е опитно зайче. Cheesy
Искат или не искат, те широкоспектърните опити върху "приятелите" спряли ли са? ;D
Обичам когато Тина ме разсмива ;D
Показателно е! че жените в този форум (и не само те) избягват да пишат в темата, въпреки видимия интерес, което за мен е разбираемо

, но едва ли за някой с небалансирани енергии
А най- интересното е, че точно израза "бахти майката" все повече се използва - най-вече жаргонно като "положителен". Пример - този такъв як гол вкара "бахти майката". На същия принцип както и думи с определено отрицателно значение като "жестоко" , "страшно" и т.н вече широко се употребяват с двойно значение. И от тази гледна точка наистина най-важното е какво се влага когато се произнася каквото и да е, а не с какви думи ще бъде украсено.
Наистина, най-важното е какво се влага в това, което се произнася, но също толкова важно е, че всяка дума сама по себе си носи своя специфична вибрация. Да не говорим за словосъчетания. Произхода на думите не е случаен.
А пък най-интересното е, че се опитват
чувствителността към точно това да ви отнемат. Явно никой не е достатъчно съзнателен, какво и защо изговаря. Как иначе би могъл израз като "бахти майката" да бъде толкова популярен и все повече да се използва? Използва се от КОГО?
Няма да коментирам като цяло това уникално проучване, защото не си заслужава. Заглавието само по себе си е достатъчно показателно. Хубавата новина е, че благословиите, свещените изрази за сега са само два!
Искам само да допълня, колкото и да ми е противна тази тема, че "бахти майката" се използва само в определени райони на страната. По-често срещания израз е
"е*а-си майката" или
"баси майката". Какво ще каже по въпроса господина, направил си труда да проучи този тъй дълбок проблем?
И от тази гледна точка наистина най-важното е какво се влага когато се произнася каквото и да е, а не с какви думи ще бъде украсено.
Искрено се надявам когато си изписал това, да си бил в хармония със себе си

Твърдението ти лесно може да се провери в действие
Замислих се...какво ли прави тази тема в "Българската Цивилизация"?
Има ли причини да не я преместите в " Български Конспирации"?