Автор Тема: Исус Христос е от...български произход  (Прочетена 11913 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

firma

  • Гост
Отг: Исус Христос е от...български произход
« Отговор #15 -: Април 22, 2006, 17:04:47 pm »
Все пак всеки човек си вярва в нещо независимо какво е. :D

Неактивен SiriusAngel

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 170
  • Преди да поискаш, помисли какво си дал.
Re:Исус Христос е от...български произход
« Отговор #16 -: Октомври 28, 2009, 09:34:47 am »
"Две изречения на Исус Христос"

Автор :
Йордан Вълчев

Накратко :
Ще говорим за двете изречения, които Исус Христос произнася на неизвестен език в мъчителни за него мигове. И щом става дума за изречения, и то на неизвестен език, а пък искаме да си ги изясним, ще се наложи да правим много исторически и езикови справки, ще се обръщаме към различни автори и техни трудове. Тази книга е малка и благосклонният читател може би ще я намери четивна и лесна за разбиране. около деветия час Иисус извика с висок глас: Или'! Или'! лама' савахтани'? сиреч, Боже Мой, Боже Мой! Защо си Ме оставил? матей
А на деветия час Иисус извика с висок глас: Елои', Елои', лама' савахтани'? което значи: Боже Мой, Боже Мой, защо си Ме оставил?  преводи из Библията,но неточни и невярни.

Доста вече нещата се свързват с древната тракийска църква.
Аз подкрепям,че Исус Христос е бил роден в българските земи.


Толкова много неща са скрити и унищожени в миналото че ние може само да гадаем до този момент. Радваме факта че е дошло времето да се търси истината(а истината е първична и е любов) която ще докаже,че България наистина е свята земя но ние все още не можем да го рабереме. Аз съм убедена че е въпрос може би на много много кратък период от време за да излезе на яве. И неща които мислим за фантастични един ден ще се окажат истина с факти, (пред фактите и Боговете мълчат, а истината е някъде там и тя чака да бъде намерена, може би все още не сме готови да я приемем(за голямо съжаление).(Мисля си колко още ще бъдем на това ниско ниво на ниски вибраци и кога ще излезем и освободим от тази илуминатна матрица?) Вярвам във всичко което е Истинско защото само то е вечно , и затова колкото и да са се опитвали да унищожат и потулят всичко те никога няма да успеят. " Нищо не изчезва без следи" (Nothing vanish without a trace) Колкото и да им се иска на Тъмните сили да продължават тeхният рай тук на Земята , който са направили искуствено ще труабва да се прuмерят че те губат контрола си и времетио идва те да си заминат. Cветлината винаги ще съществува и винаги ще бъде над тъмнината.

Както Стамен Стаменов казваше "Събодете се Хора (Българи)" той беше един от първите в България да се събуди и затова всички го мислеха за откачен,(защото той беше прав).Той рискува всичко за да събуди теб и мен и всички нас които сега го търсим а него го няма. Точно тук говоря за времето когато фантастичните неща за които той говореше тогава, сега е нещо нормално и истинско което обсъжадаме тук и сега във този фором.
Смятам че ако нямахме реална фантазия нямаше сега да сме на това ниво.Със реалните мечти за утре идва днешият ден защото ние подготвяме утрешният ден днес."Не оставяй днешната си работа за утре".Ние трябва да продължаваме да търсим, само така ще бъдем истински освободени.
Надявам се Стаменов да се завърне скоро при нас, за което ме съмнява?


Това, което не може да ме убие, ще ме направи по-силен. Ницше  4. Самите Богове не могат да се пребор

Неактивен H.

  • Много Писал
  • *****
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
Re:Исус Христос е от...български произход
« Отговор #17 -: Октомври 28, 2009, 22:34:42 pm »
Интересно ми е какви аргументи биха имали религиозните срещу това? :)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27