Хахаха, flyDragon, избрал си много добри техники - трябва и тук да ги прилагаш 
Аз например, ако усетя, че срещу мен има такъв вампир, първо се опитвам да повиша собствените си вибрации, да повдигна Духа си в по-висока степен - казано по-просто да се зарадвам. И тогава се усеща как в организма идва прилив на сили, воля. Тогава и ситуацията се променя. И ти се променяш мигновенно. От потърпевш в ситуацията, започваш да балансираш нещата. Но най-важното в такива случай е да не се поддава човека на влиянието на вампира и да не му отвръща така, както той цели !
Скръстените ръце (на езика на тялото) говорят за дискомфорт, т.е. показваш на вампира,че постига целта си.
Те получават пълно удоволствие само,ако видят резултата от усилията си.Ако доста време не виждат нагледно какво причиняват ,въпреки че все пак смучат енергия, остават незадоволени и в крайна сметка почват да търсят нова жертва.
Например , (въпреки,че предизвиках) ,когато видях,че поредната тема в която пиша е изтрита , първо се ядосах , а сега ми малко сънливо.И това приположение,че съм си легнал в 4 сутринта и съм спал до 3 следобед, което ясно говори за някакви други процеси.Но вампира не ме вижда ядосан и със сигурност е останал разочарован.
Много пъти са ми трили мнения,защото по другите форуми пиша много вулгарно, но никога не ми е било сънливо след това.