Ами какво да ти кажа - и е така и не е.
Първо - абсолютно всеки лектор ще ти кажа, че илюминати и рептилии не са виновни за нашият хал. Виновни сме си само ние. Ние просто позволяваме да ни се качват на главата. Не забравяй, че това е зона на Свободна Воля! Тук всичко е позволено! Твореца така е решил. Именно за това е толкова голяма мъдростта и любовта Му - позволил е на творенията Си да имат избор и дори да се възпротивят срешу Него - еволюирайки по този начин.
Второ - да не забравяме, че илюминатите и рептилиите и цялата Тъмна страна също е творение на Бога - те са същества в развитие - те имат право на грешки като нас. Всичко следва някакъв план. Те имат право да са това, което са. Друг е въпроса, че после ще заплащат заради избора си. Но тук избора - не трябва да се забравя - не е автономен. Те са решили така, но ние също сме решили да сме овци - информацията и фактите ги има - защо не правим нищо?! Опитват се шепа хора като нас - край - дотук! Другите блеят в хипермаркетите и казват: "Искам още, искам още!!!". Това е истината според мен. Пък и на илюминати не трябва да се гледа с омраза, а с безкрайна любов. Знам колко неосъществимо звучи... Аз също не мога да го постигна, само си ги говоря. Но така трябва да е. И Айк го казва. Всеки, който знае за какво става дума, казва - "Обесете ги, обесете ги!" - Глупости! Не се прави така. Това са същества в своята еволюция. Трябва да им се прощава. Ако не си прощаваме и обичаме, светът щеше да е една постоянна война на отмъщение. Каквото е в момента...