Автор Тема: Многоизмерни или паралелни преживявания  (Прочетена 141340 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

ssi

• Гост
Отг: Сън
« Отговор #90 -: Февруари 18, 2006, 19:00:44 pm »
Чел съм ги ,но не мога да ги твърдя. Може би въпроса трябва да е насочен към ToShKaTa?
Аз дадох най възможното за мен обяснение. Както казах по-горе ще си променя теорията веднага щом имам достатъчно основания (поне един път да вляза съзнателно в астрала).

Дъвиан

• Гост
Отг: Многоизмерни или паралелни преживявания
« Отговор #91 -: Февруари 19, 2006, 12:59:30 pm »
Сутринта сънувах много интересен сън, но почти не помня нищо - спомням си, че с огромна бързина прелитах през някакви много красиви местности - и все напред, все напред, като в Междузвездни войни в каньона. После виждам как някакъв камион спира и оттам слизат някакви екипирани войници и тръгват да търсят нещо - говориха нещо и си спомням, че единият каза нещо от рода: "Не, оранжеви са!" - търсиха нещо в някаква старинна сграда. И се събудих. Много ме е яд! Някой да знае нещо.

Eon

• Гост
« Отговор #92 -: Февруари 19, 2006, 13:31:58 pm »
ORANGE, THE

Тези същества са главно съсредоточени по Южна Невада, северно Ню Мексико и вероятно Юта. Някои източници ги отнасят към [1] "човешка раса с руса, червена или оранжева коса, други към [2] генетично променен, хуманоидно-рептилиански клон или хибрид. Те често са описвани като имащи хуманоидна форма въпреки явните рептилиански генетични черти. Говори се също, че те притежават подобни на човешки репродуктивни органи, и вероятно (или не) човешка "матрична-душа", и следователно са далечен клон на човешката раса, или рептилианска раса клоняща към съответния тип Orange. Докато някои съобщения предполагат, че също може да съществуват [3] оранжево-оцветени рептилианци, които не притежават "матрична-душа". Някои от Оранжевите според твърденията имат връзки в Звездата на Барнард.

Дъвиан

• Гост
« Отговор #93 -: Февруари 19, 2006, 13:38:57 pm »
Ммм, а добри ли са или не?

Eon

• Гост
« Отговор #94 -: Февруари 19, 2006, 13:41:19 pm »
hehe
откъде да знам...

Дъвиан

• Гост
« Отговор #95 -: Февруари 19, 2006, 13:44:01 pm »
Може би пише там откъдето видя!  :D
« Последна редакция: Февруари 19, 2006, 14:51:01 pm от Дъвиан »

Eon

• Гост
« Отговор #96 -: Февруари 19, 2006, 13:57:26 pm »
Това е всичко...

Дъвиан

• Гост
« Отговор #97 -: Февруари 19, 2006, 14:01:57 pm »
Добре - ще чакам нов сън  :D

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
« Отговор #98 -: Февруари 19, 2006, 14:50:22 pm »

Намерете си малини и се насочете за свързване със Сириус.
Не се шегувам - вижте какво става между Слънце и Уран!
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Eon

• Гост
« Отговор #99 -: Февруари 19, 2006, 15:24:18 pm »
Флай Драгън,

опитай се да говориш малко по-смислено...
Няма нужда от гатанки...

Ако ще казваш нещо, ще те помоля да кажеш ясно какво имаш предвид...

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
« Отговор #100 -: Февруари 19, 2006, 16:09:30 pm »

Отваря се тези дни един пряк канал към Сириус, под въздействието на съвпада между Уран и Слънце. Препоръчва се да приемате сок от малини и с концентрацията върху този вкус да заспивате тези дни... Сънищата могат да станат много ярки.

Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Eon

• Гост
« Отговор #101 -: Февруари 19, 2006, 16:13:21 pm »
ok
сега разбрах :D

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #102 -: Февруари 19, 2006, 20:10:16 pm »
Много начесто взеха да се отварят канали от Сириус, преди това беше на 12 декември, та държа влага до преди 2 седмици.
Сега ще става интересно, щом Уран е намесен в схемата, би трябвало да се случат някакви нестандартни и извън всяка човешка логика неща. Ха да видим  :D
Не мисли като човек!-Крион

AIA22

• Гост
« Отговор #103 -: Май 28, 2006, 02:23:29 am »
Да се включа и аз в тази тема ... (между другото, астроложката ми каза че имам много ярки сънища и да ги записвам, защото имали звачение не само за мен... та какво по-добро място от това тук).
Да спомена първо, че го сънувах отдавна.
 Действието се развиваше доста назад във времето (ще разберете кога точно). Бях в някакво подземие, нещо като тъмница.Там гледах как двама или повече  войници (или по-скоро главорези) удължават вратовете на трупове и после отсичат главата.Единия труп знаех, че е на Исус.Cлед като го обезглавиха аз взех плата, с който бе увито тялото му и си казах, че тряба да го скрия някъде където ще се запази до наши дни.
Да взема да си направя регресивна терапия ли   ;D току виж съм открила нещо  :P
 И още нещо да спомена .. някой ако ще пътува със самолет да си помисли, че снощи пак сънувах падащ самолет (споменах някъде, че имам пророчески сънища обикновено се сбъдват до ден-два, макар че  понякога чак след година, така че поне следващите дни избягвайте самолетите). Надявам се все пак да не се сбъдне.

Неактивен Cenestelle

• Пишещ
  • Публикации: 585
  • stargazer
« Отговор #104 -: Май 28, 2006, 08:54:05 am »
Сутринта сънувах много интересен сън, но почти не помня нищо - спомням си, че с огромна бързина прелитах през някакви много красиви местности - и все напред, все напред, като в Междузвездни войни в каньона. После виждам как някакъв камион спира и оттам слизат някакви екипирани войници и тръгват да търсят нещо - говориха нещо и си спомням, че единият каза нещо от рода: "Не, оранжеви са!" - търсиха нещо в някаква старинна сграда. И се събудих. Много ме е яд! Някой да знае нещо.
честно казано 'оранжеви са' ми напомня за съобщенията относно 'черните кутии' на самолетите, за които редовно ни поясняват, че всъщност са ярко оранжеви, за да могат лесно да се намират - има логика хората да са ги търсили :)
sing what you can't say, forget what you can't play, hasten to drown into beautiful eyes....

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27