Автор Тема: Египетски хороскоп  (Прочетена 35090 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Morrigan

• Гост
Re: Египетски хороскоп
« Отговор #45 -: Ноември 12, 2005, 00:26:32 am »
Мммм дааа и аз съм Водолей:))))  Явно тази зодия е склонна към задълбочени мисли.

Неактивен Cenestelle

• Пишещ
  • Публикации: 585
  • stargazer
« Отговор #46 -: Ноември 12, 2005, 12:06:02 pm »
и аз имам такива впечатления:)
sing what you can't say, forget what you can't play, hasten to drown into beautiful eyes....

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #47 -: Ноември 12, 2005, 17:54:37 pm »
Оберон - водач - загубени сме - хахахахаха :P :P ;)

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
« Отговор #48 -: Ноември 15, 2005, 22:40:13 pm »
Хахаха! The Dark Side.....
Но сега ми дойде друга идея - не бяха ли атлантите, управлявали в началото Египет хуманоидоподобни? Със синя кожа, високи и така нататък? Какво са правили малките сиви тогава?
Преди време четох, че българския корен идвал от средата на атлантската епоха. От тогава идвали, или по-скоро се осъзнали и евреите. Но и те, и ние сме се отделили, вероятно преди падението на по-късните атланти. Но евреите са залитнали по златния Мамон  ;), докато ние сме се постарали да позапазим това-онова.
Атлантите някои ги описват и като "земноводни", поне в началните си времена. Буда имал същите белези - ципи между пръстите си. Но той имал 22 белега, които го отличавали от "нормалните" хора?
Ламите в Тибет разправят, че небето при атлантите имало червеникав отенък. И затова, онзи които отишъл при волжките българи не успял да свикне с обстановката, а и с агресивноста на дребните хорица. Бил е доста голям, ако се вярва на арабина направил описанието му, и е дошъл по вода?
А може всичко това да се окажат само измислици или стъкмистики?
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Eon

• Гост
« Отговор #49 -: Ноември 16, 2005, 10:59:06 am »
Цитат
А може всичко това да се окажат само измислици или стъкмистики?
мен ако питаш е това

Morrigan

• Гост
« Отговор #50 -: Ноември 16, 2005, 15:12:11 pm »
Съгласна съм с Eon.
А и последния път, когато се гледах в огледалото - преди 3 минути - нямах ципи между пръстите:)))

Oberon

• Гост
« Отговор #51 -: Ноември 16, 2005, 15:21:30 pm »
Мориган, щото си мутантка :))) Аз имам:)

Morrigan

• Гост
« Отговор #52 -: Ноември 16, 2005, 15:22:44 pm »
Е това ме уби.:))))))

Неактивен zaio

• Четящ
  • *
  • Публикации: 127
« Отговор #53 -: Ноември 16, 2005, 15:28:45 pm »
Майтап майтап, но на брат ми двата пръста на крака са слепени, но само до някъде и изглеждат точно като ципа, а в последствие и синът му има същото нещо. ???
Най-добрата рецепта за щастие е- да използваш парите си не за да трупаш вещи, а преживявания!

Неактивен Cenestelle

• Пишещ
  • Публикации: 585
  • stargazer
« Отговор #54 -: Ноември 16, 2005, 15:32:07 pm »
е мааалка ципичка;)
sing what you can't say, forget what you can't play, hasten to drown into beautiful eyes....

Неактивен zaio

• Четящ
  • *
  • Публикации: 127
« Отговор #55 -: Ноември 16, 2005, 15:42:49 pm »
Явно е далечен потомък на Буда  ;)
Най-добрата рецепта за щастие е- да използваш парите си не за да трупаш вещи, а преживявания!

Oberon

• Гост
« Отговор #56 -: Ноември 16, 2005, 15:51:57 pm »
Morrigan, не искам да убивам това прекрасно създание от снимката, недей сега:))))
Поразучи ако имаш време за 5-те слънца на маите:) И ако ти попадне Попол Вух, там пише за хората с ципи:))

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #57 -: Ноември 16, 2005, 17:54:34 pm »
Абе, Оберончо защо си мислиш че атлантите са били позитивно настроени и добри?
Доколкото знам тъкмо от тях идва цялата традиция на манипулиране на човешката раса от сивите..
Технологиите, които са получили от тях съвсем не са направили живота на хората по-весел, а тъкмо обратно.
В момента в който някаква си група реши че висшите знания са за избрани, и >> забранени за плебса, информацията отива на кино, и поражда повече вредни ефекти..Според мен египтяните  са знаели за този проблем, и са се стремили да го преодоляват.. Някои фараонови династии дори са се опитали да започнат всичко наново - столици, храмове, къщи..., но тайното братство винаги е следяло просперитета на цивилизацията да не отива в "погрешна посока"...;)
musica universalis

Oberon

• Гост
« Отговор #58 -: Ноември 16, 2005, 17:58:21 pm »
Футурчо, знам че си ми ядосан за онзи път ама...как пък го реши това:))? Че си мисля само хубави неща за Атлантите? Аз имам повърхностни данни за Атлантите - къде , кога, как и тн. Нищо не знам за устройство, бит култура, технологии и тн. А то едва ли някой знае, обаче има много "знаещи" :)))

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #59 -: Ноември 16, 2005, 18:56:27 pm »
опала,,,, въобще не съм ти ядосан - няма за какво ??
...а за атлантите верно май всеки се прави на знаещ, но знаещите истината за съжаление са малко;;))
Незнам...според мен просто египтяните са искали да оставят някаква следа - нещо като предупреждение към земляните, които идват след тях > ние > относно развитието на идеите, и склонността към манипулация във всяка земна власт: (нещо като : )
"внимавайте - не тръгвайте по този път, защото той води до ето това !!! :"
имам предвид най - вече Тарото, с което жреците са успели да съхранят познанието, и да го предадат напред.
Защото ако става въпрос за хорускопа на египтяните - то това е именно системата ТАРО
 ::) ;D ::) ;D ::) ;D ::) >:( ;D ::) ;D ::) ;D ::) :P ;D ::) ;D ::)
musica universalis

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27