Автор Тема: Еленко Ангелов - Лека нощ Нещастие - Част 3; Добро Утро Щастие - Част 1  (Прочетена 1169872 пъти)

0 Потребители и 7 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен lightworker

• Четящ
  • *
  • Публикации: 155
Цитат
Аз лично за себе си съм предприел един набор от мерки, с които бойкотирам системата. Време е да се оттърсим от това овчедушие.
sidewinder какви мерки си предприел? Сподели!

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
Всеки трябва да реши сам за себе си какви мерки да вземе.

Аз например спрях да блъскам за системата със следните мерки:

1. Може да се каже, че почти не съм ползвал GSM.
2. Не гледам телевизия.
3. Не симпатизирам на никакви политически формирования, защото те са само камофлаш.
4. Не се обвързвам с никакви институции и не робувам на нищо, което прилича на абонамент от страна на системата.
5. Не пазарувам от молове, супермаркети, а само от малки частни магазини, собственици, на които са дребни предприемачи.
6. Не консумирам месо, захарни изделия, напитки тип химически бъркоч, не пуша, ходя повече пеша и избягвам градската навалица и транспорт.
7. Когато има български качествени продукти, предпочитам от тях пред чуждите.
8. Никога през живота си не съм чел вестници.
9. Свел съм до минимум паразитните дейности в ежедневието: суеверия, плюене по улиците, спорене с хората.
10. Намалил съм, доколкото е възможно потреблението на ток (засега не мога да си позволя независимост от него).
11. Нямам кола. Може би няма и да имам, ако ще трябва да робувам на няколко застраховки, данъци, такси и петролните компании.

Има и още, но не се сещам сега.
« Последна редакция: Февруари 13, 2010, 16:20:29 pm от Mirotvorec »

Max

• Гост
Следвам абсолютно същото поведение.
Обмислям варианти за пълна независимост от парите.
А ако се наложи и излизане от обществото. Впрочем, за неприемащите чиповете последното е просто неизбежно.
« Последна редакция: Февруари 12, 2010, 18:19:29 pm от Max »

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
Ако не сме умни консуматори, ние даваме зелена светлина на индустриите да продължават да ни заливат с боклук. Което се прави по най-неморалния начин. Ако не спрем да купуваме безцелно, ще бъдем отговорни за последствията върху човека. По този начин ние споделяме престъплението с истинските престъпници.

Неактивен moridin

• Четящ
  • *
  • Публикации: 69

Какво знаете за черния турмални? Тука попаднах на статия където пише че насочвал "злите" сили към притежателя:  http://209.85.135.132/search?q=cache:ttdXEQId3xkJ:www.donna.bg/news_n.php%3Fid%3D137+%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD+%D1%82%D1%83%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD&cd=21&hl=bg&ct=clnk&gl=bg

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Публикации: 812
  • Всъщност
    • www.thespiritofoknele.org
moridin това не е "статия", а писания да си запълнят Интернет магазин за модерната жена! Магазинът на Донна.БГ, който се намира... ви съветва какво не трябва да носите:

Черен турмалин - "Камъкът на вещиците". Насочва към притежателя си злите сили.
Аметист - “камъкът на вдовиците”. Предвещава самота на жените...

Престижен сайт, престижен автор и статия...

Не откри ли нещо друго в списание "Коса"?

Аз знам, че откакто имам черен турмалин(моите са от Шри Ланка) правя всичко възможно да е на мен(в джоб отляво, чанта). Описах по-назад темата за камъка(когато го махнах в "Шоуто на Азис", че по-скоро ми се зачервява мястото около щитовидната жлеза когато го махна и съм на обществено място...

Аз понеже съм вещ/вещица/вещер ще продължа да нося и двата си черни турмалина.
« Последна редакция: Февруари 12, 2010, 21:21:02 pm от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
sidewinder поздрав за теб - http://www.vbox7.com/play:2a4d1465 - Soundgarden - Black Hole Sun

Рядка версия на песента написана от вокала Крис(Chris Cornell) за 15 минутен миг на гениалност. В текстът и клипа са разкрити Змията - рептилите със змийски езици(02:54) и органичните портали/психични вампири, за които се моли в песента черната дупка да ги изсмуче от Земята и да си отдъхнем :)

Скоро трудолюбивия Fi Tanis ще сложи субтитри на тази версия, но ето за тези тук, които не шпрехат инглишоамерикнския клипа с бг суб където е цензурирана мацката рептилка със змийския език на басейна - http://vbox7.com/play:71a19fd2

Само чуйте текста..

В моите очи зло настроено и добре маскирано за да не го познае никой, се крие лицето - лежи Змията...

Когато гостувах на Светьо Хиподилов в шоуто му "Точно Така" по ПРО БГ и ме питаше за 2012 г. аз му казах, че дори точно сега искам оповете/тези психични вампири да изчезнат и точно си го представях и продължавам да визуализирам в медитации тези сцени от клипа Black Hole Sun на супер готините Soundgarden. Погледнете тези гротестни хора! Нима не са наши съседи приятели от детинство, колеги?

О Черна дупко в Слънцето няма ли да дойдеш по-скоро от 2012 и да изсмучеш само тези "Роби на вярата"(вижте плаката от клипа Slave/Save faith) и да настъпва галактическото утро описано/предсказано от Маите - Добро Утро Щастие...
« Последна редакция: Февруари 13, 2010, 00:05:05 am от oknele »
http://www.thespiritofoknele.org/ Всъщност единственият истински закон е този, който води към моята

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
Благодаря за поздрава, Еленко. Страхотно звучи. Този вариант не го бях чувал. :hi:

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
"Ум царува, ум робува, Ум белия делфин..."

казваше често Кембълът(вечна памет, приятелю ти винаги ще бъдеш с пълен член)

Ума - визуализацията с ума, проумял, че щом си дошъл тук на тази планета, родил си се, живееш тук като човешко същество, то ти имаш пълното право да поискаш помощ за истинска промяна за лично и общо щастие от духовните си/космически събратя(които буквално чакат в орбита и явно не се намесват по галактическия закон за ненамеса) и Свръх Аз за да може на тази Земя двукраките мислещи същества да са в хармония като тази на Пандора преди да дойдат пришълците(филма Аватар). Помощ за това, тази планета да не е вече рептилска колония на мрака...

"Господи отпрати ада далеч, никой не пее вече като теб..."

Soundgarden - Black Hole Sun

Трябва да се проумее, че ако някой прилича на човек(да точно тези до вас) това не го прави задължително духовна същност с човешко преживяване.

Дресирани агнета и опове вече се прескачат с възгордяли се самочувствено с духовно развитие и знания хора в плен на фалшиво его. Почти няма разлика...
« Последна редакция: Февруари 13, 2010, 00:31:00 am от oknele »

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
Сега чух финалните думи на една серия от "До краен предел"(The Outer Limits) по AXN:

"Всеки трябва да се срещне с чудовището в себе си, за да намери истинск покой."

Неактивен sedere

• (sedere)
  • Пишещ
  • Публикации: 606
Не разбрах едно нещо за опове,че те отхвърлят духовното ли?Ако да значи лесно може да се познаят по това нещо дори по други неща да не се различават много с хората.Също и като погледна в очите някои хора ми става неприятно това значи ли,че са опове?Или както един от моят клас в едно междучасие както седяхме на една пейка в даскалото и наблюдавахме хората и другите ученици каза съвсем случайно "ебати ботовете са повечето".
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен Empty

• Четящ
  • *
  • Публикации: 115
Едно време в Индиго, по време на ЛСД оргиите, всички изглеждаха като Ууди Харълсън от тея снимки  :bad: Не знам дали трагедията там беше случайна ...

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
sedere точно така - "ебати ботовете са повечето"

Ботовете=Опове

Кой командва бота в компютЪрната игра и кой командва героя ти?

Понякога ти, понякога "матрицата"(съм тайм люн, съм тайм уин)... Но ти имаш свободна воля(ти си Свръх Аза на героя ти/аватара в компютЪрната игра)да си индивидуален и да го правиш по твой си начин, а не като Оповете да си толкова еднакъв в стремежа си да бъдеш различен...

Това е разликата. Аналогията с ботовете е много точна. Само се загледай - има по две три матрици(калъп на поведение) за педали, катаджии, мутри, съседи, лелки на гишета, минетмайстори по офисите, фолк певачки, фенове от агитки по мачове...

Много трудно се различават от истински хора "хакнати" или доброволно влезли в матрицата на даден Егрегор(на Секса, Парите, Модата, Общоприетото), който изстисква психичните им сили и индивидуалност...

Empty имаш ли снимки от тези ЛСД оргии?
« Последна редакция: Февруари 13, 2010, 11:37:26 am от oknele »

Неактивен oknele

• Moderator
  • Пишещ
  • Всъщност
http://www.vbox7.com/play:2a4d1465 Soundgarden - Black Hole Sun

Благодарение на Fi Tanis! Благодаря ти от сърце(и от черния си дроб) за готиния превод   :drinks:

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
Разсъждавайки си мисля, че ОП-те могат лесно да се познаят по това, когато им споделиш знанието за рептили, илюминати, масони, как работи ФЕД, банките и в тоя ред на мисли и те се опитат да те убедят, че си на грешен път и това са глупости.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27