ARRI виж този откъс от предстоящата "Добър Ден Всичко" -
Когато в началото на клипа Майкъп пее – „Пребий ме, мрази ме, никога няма да можеш да ме счупиш, закови ме, разтрепери ме, никога няма да можеш да ме убиеш... всичко, което искам да кажа е, че на тях не им пука за нас!” той посочва, кои са Те с тяхното „Всевиждащото око”, нарисувано на стената на мизерните улички. Това е окото на „Големият Брат” - окото от върха на масонската пирамида на „Новия Световен Ред”. То ни е познато до болка от най-известния и тиражиран американски долар.
SMSI-H почти прегледах историята на Ариана Хава - Инуаки, рептилия во мне. Необыкновенные открытия о прошлом, настоящем и будущем Земли. Авторката е румънка и явно не случайно Давид/рептила инуак и разкрива, че именно Румъния има главна роля в историята на Земята и прехода сега, както и някакъв специален румънец с мисия... Типично балкански комплекс за световна мисия...

Определено има много върху какво да се замисли човек на отговорите на Давид, но все пак четох коментари и повечето хора го приемат за история тип "АВАТАР"
Това, за което претендирам, е че в "Лека нощ Нещастие" - Част 3 и "Добро Утро Щастие" - Част 1 съм предоставил, показал, интерпретирал, открил и сглобил пъзела за РЕПТИЛИТЕ на Земята с много повече видими факти и доказателства и по-малко теории на конспирацията. Факти и артефакти, които могат да се видят от всички "Търсачи на Истината". Разбира се трилогията "Най-голямата Истина" е моята най-голяма Истина за ситуацията и
ИЗХОД от нея...