Автор Тема: Независимо потвърждение на историята на норвежкия политик  (Прочетена 11743 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен rado89

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 225
абе я да разнищим въпроса за наличието или неналичието на такива бази на терирорията на БГ-то
A Coward Dies A Thousand Deaths! A Real Man Dies But Once!! 2PAC

Неактивен defyl

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 33
По-последни данни голяма част от територията на Норвегия,планинската част ще се запази след топенето на ледниците и разместването на полюсите на 24 дек. 2012
Благодарение на това,че навлизаме в четвъртото измерение,много хора дори да се намират на застрашено място,ще "бъдат" преместени на безопастно място.


Това за четвъртото измерение е така, повишава/т се вибрацията/иите на земята.
Но както бях писал вече някъде, това няма да стане нито на 21 нито на 23 или 24 12.2012  :)
Още по-малко пък ще стане бързо.

Древните календари са си ок за циклите, но в последните години д0ста промени са настъпили и просто смяната на полюсите и всичко покрай това събитие, ще се случва бавно, нещо повече то вече се случва от едно известно време. Някой го знат, други го усещат, все тая :)

Процеса колко време ще трае не знам, но съм сигурен че ще е доста и причината е много проста. Да не се издухат всички души пребиваващи на Земята, както би станало ако промяната стане както е нормално за няколко дни.

Така че, както казва flyDragon, нека си строят бази и да се погребат там.
Промяната ще е духовна не физическа, а физическите последствия ще са второстепенни.

Ако все пак се случи някакъв друг катаклизъм, то той няма да е свързан с промяната на съзнанието. Все пак всеки си е избрал да бъде тук точно в този момент, и всеки ще си преживее това за което е дошъл. Вече не сме единно съзнание за да мислим как глобално да се реши проблема, надявам се наистина да се случи катаклизъм, за да може непорастналите души най-накрая да прогледнат и да се започне с преминаване съм единно съзнание.

Ами само си представете щяха ли да съществуват всички малоумни проблеми на тази планета, ако човечеството имаше единно съзнание и информацията не се криеше. Отговора е НЕ.
Който иска да крие информация, както е казал поета то е все едно едно малко дете да пишка зад врата и да си мисли, че никой не го вижда  :D

Информацията е просто тип вибрация, който може я улавя, не може да се скрие.

И колкото по-бързо всеки от нас се настрои на финните и високочестотни вибраци толкова по-бързо ще се свърши цялата тази кретения с конспирации и дезинформация :)

Малко се отклоних от конкретната тема, но тук ми дойде муза да ги напиша тези неща.

В този ред на мисли, разбулването на конспирации е по скоро от чисто любопитство.

И ако тези които "управляват" си мислят че с техните дребни души могат да направят нещо, ами да си вярват, няма лошо.

А тези, които наистина нещо вършат, остават незабелязани  ;)
I Came Out From The Deep To Help And Understand But Not To Kill.

Неактивен teni

  • Пишещ
  • ***
  • Публикации: 719
За базите в Норвегия вече се пише и се показват снимки в медиите- Телевизия БТВ, вестник "Стандарт". Е там обяснението е, че строят складове, в които ще  се съхраняват семена, за  да се запазят при евентуален катаклизъм. Това беше официалното обяснение. А избрали Норвегия, защото излизало по-евтино-поради ниските температури нямало нужда от храдилници. Норвежкият политик изобщо не си е измислял нищо. Но истината е тази-ще оцелеят духовно извисените. Нека другите да се крият като мишки под земята.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27