Автор Тема: Всичко за ЛУНАТА - снимки, мисии, хипотези, конспирации!  (Прочетена 435224 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Rammon

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 41
Хора,купете си днешния брой на вестник "Стандарт" (15 ноември) . Има интересна статия за нвбостъргачи и сгради на луната. За съжаление нямам скенер ,за да го сканирам и да публикувам тук.

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Сонда засне загадъчни обекти на Селена
Луната задръстена от небостъргачи
US учен ги откри на фотографии, изпратени от "Клемънтайн"

Оригиналните фотоленти със загадъчни обекти на Луната, заснети при първото посещение на земни хора на сателита, са укрити, съобщи преди десетина дни бившият ръководител на фотослужбата на НАСА Кен Джонстън. Някои специалисти нарекоха разкритията на ексшефа мошеничество. Други обявиха Джонстън за психичноболен. Трети обаче потвърдиха изнесените факти. Сред тях е американският учен проф. Джоузеф Скипър, който заяви, че на снимки, направени с апаратурата на сондата "Клемънтайн", доста ясно се виждат мистериозни изкуствени обекти.


Преди три месеца специален екип, включващ астрофизици, историци и космонавти ветерани, започва да изучава архивите на НАСА. Оригиналните ленти, запечатали разходката на Нийл Армстронг и Едуин Олдрин, първите земни хора, стъпили на сателита (20.07.1969 г.), още преди 18 години са предадени в Националния архив на САЩ. В даден момент НАСА ги иска за съхранение в центъра за космически полети "Годард" и ги получава. Изборът пада на "Годард", понеже само там има апаратура, позволяваща да се гледат и анализират "пенсионираните" 16-милиметрови ленти.
Колко време е продължило това разглеждане никой не знае. Факт е, че лентите изчезват именно от центъра "Годард".
Да обърнем мислено стрелата на времето. На 16 юли 1969 година от космическия център "Кенеди" е изстрелян корабът "Аполо 11", на чийто борд са астронавтите Нийл Армстронг, Майкъл Колинс и Едуин Олдрин. Целта е екипажът на всяка цена да достигне Луната, да кацне на повърхността й, да я фотографира, да събере и достави на Земята образци от местния грунт, да осъществи директна телевизионна връзка с Центъра за управление, да инсталира научна апаратура, която да предава информация на Земята, и да се върне.
За разлика от предишни американски мисии
със същите задачи, приключили повече или по-малко трагично, тази протича като по мед и масло. На 19.07.1969 г. "Аполо 11" се установява на окололунна орбита. На следващия ден спускаемият модул "Ийгъл", където са Армстронг и Олдрин, се отделя от него и се насочва към повърхността на сателита. Точно в 20 ч 17 мин 42 сек по Гринуич "Ийгъл" каца на предварително набелязаното място в Морето на спокойствието. Външната му камера показва на човечеството първата крачка на Нийл Армстронг на Луната. Веднага след това астронавтът произнася знаменитата фраза "една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството". Петнайсет минути по-късно от модула излиза и Олдрин, който също
"прави тегели" по повърхността на спътника
Тримата астронавти се връщат триумфално на Земята на 24.07.1969 г. след 195-часов престой в Космоса, изпълнили всички поставени им задачи. Това е официалната версия за мисията "Аполо 11".
Обаче има и неофициална версия, която е доста шокираща. Според нея, след като "Аполо 11" се установява на окололунна орбита, екипажът пита Центъра за управление на полета: "Къде се намира сега третата степен на ракетата "Сатурн", с която ни изстреляхте?" Отговорът е: "На 11 000 километра от вас. Защо?" "Господи, те ни наблюдават!", възкликват Армстронг, Олдрин и Колинс. "За кои "те" говорите?", интересуват се от Земята. "Щом онова, което виждаме в илюминатора, не е третата степен на ракетата, значи е кораб на извънземни обясняват астронавтите.
След завръщането си Нийл, Едуин и Майкъл разказват на ръководителите на полета, че през илюминатора видели чудновато тяло с кълбовидна форма, което се движи на зигзаг. Армстронг споделя, че стъпвайки на Луната, забелязал силна светлина, излъчвана от разположен наблизо кратер. "Надали ще повярвате, но освен нас там имаше и други посетители - космическите им кораби се бяха наредили по ръба на кратера", допълва той.
Специалисти твърдят, че на част от оригиналните фотоленти се виждат
предмети с необикновена форма два гигантски паралелепипеда, три-четири кули от прозрачно стъклоподобно вещество с височина няколко километра, фосфорес-циращи цилиндрични небостъргачи и др.
Фотографиите, на които ясно личат странни изкуствени обекти, са любима тема и на Кен Джонстън. Той смята, че "неудобните" снимки са скрити по нареждане на началници от НАСА - за да не всяват смут и паника след населението.
Тези дни проф. Джоузеф Скипър, астрофизик от чикагския институт за космически изследвания, заяви, че Джонстън не е мошеник, а съобщеното от него не е плод на болен мозък. "Внимателно проучих стотици от 1 800 000-те фотографии, направени с апаратурата на сондата "Клемънтайн", която от 26 февруари до 22 април 1994 година изследва и заснема естествения спътник на Земята", казва ученият. Според него повърхността на Селена буквално е задръстена от кули, загадъчни постройки като пресечени конуси
кубове, паралелепипеди и пирамиди и всичко това е с изкуствен произход. "Тези снимки не са бракувани, всеки, който иска, може да ги види и да се убеди в качеството им", обяснява професорът. Е, да, всеки може да ги види, ако са на мястото си. Защото вероятността да бъдат скрити е доста голяма.
 

вестник "Стандарт"
« Последна редакция: Ноември 15, 2007, 15:23:00 pm от Guderian »

Неактивен Oberon

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 092
То всичко е ок, само че може би говорят, че бъка от такива конструкции на обратната страна. Ако беше от видимата, отдавна да сме ги разконспирирали:)))
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Ако беше от видимата, отдавна да сме ги разконспирирали:)))
В региона Синус Меди(видимата страна) се намира онзи 14 километров замък, можеш да го видиш в Google ;)

Неактивен Oberon

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 092
На некадърни фейкове съм се нагледал:)))
Ако на видимата страна има 14 км замък, не мислиш ли че отдавна щяхме да сме го заснели?

По добре виж това:

http://video.google.com/videoplay?docid=3560383906333774023&q=Moon&total=162517&start=30&num=10&so=0&type=search&plindex=5

Човека от Дискавъри си го казва 1:1 "Хюстън, извънземен космически кораб дясно на борд". Диктора казва, че бил объркан канала за връзка с Хюстън и това било чуто в ефира.

Вижте това. Става въпрос за Аполо 8, който е обиколил Луната около 10 пъти. Става въпрос за 2-3 секундно клипче от височина 100-110 км. В кръгчето се вижда нещо като висока кула, която в един момент силно бълва димообразно вещество...

http://video.google.com/videoplay?docid=3560383906333774023&q=Moon&total=162517&start=30&num=10&so=0&type=search&plindex=5
« Последна редакция: Ноември 15, 2007, 16:57:46 pm от Handle »
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Хендъл, да нямаш грешка с представянето на клиповете? Не са това за което говориш в поста си.

Неактивен Oberon

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 092
Да бе, съжалявам, май съм постнал линка към оная боза. Ама много чудно как е станало...
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
http://video.google.com/videoplay?docid=8287873083926860811

     Този филм търсачката не го намира във форума.Голямо поле за размисъл. Ама най-накрая, направо си го казват, че преди двайсетина години сме ИЗГОНЕНИ ОТ ЛУНАТА. Нужен е коментара на Алиен за този филм...
« Последна редакция: Ноември 15, 2007, 23:20:11 pm от SMSI-H »

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Това нямам възможност да го гледам щото е дългичко може ли да го разкажеш ?

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
     Абе то и аз нямам време, щото в момента превеждам, но...
     Общо взето нещата тръгват още от Потсдамската конференция, когато Сталин е поискал още тогава Луната да бъде разпределена. Още тогава... Следват множество изказвания, на Алексей Леонов /песимистично/, Владимир Ажажа /чинийката, ха-ха какъв прякор/, физици, астрономи и въобще хора, знаещи.
      Говори се за изказвания на Олдрин /който споменава, че на Луната има цивилизации с мощ, която надхвърля многократно нашата/, Фернер фон Браун и други космонавти, които не са споменавани досега и поне аз не знам за тези техни изказвания. Показват се много видеоматериали и снимки от Луната, които не съм ги виждал в Гугъл или Ютуб.  Много и изключително интересни неща... На този адрес филмът е целия, докато съм го срещал и в отделни фрагменти на други места.
     В крайна сметка не се намеква, НАПРАВО СЕ ПОКАЗВА, че Луната е населена от други извънземни цивилизации /неслучайно се споменава името на академик Н. Козирев/, че старателно са укрити снимките и видеоматериалите, които наброяват 3 000 000 броя заедно при хамериканците и руснаците /както се оказа в последните седмици от пресконференциите в САЩ, че това е истина/, и се задават множество въпроси.
     Защо е спряна експанзията, когато вече е имало инфраструктура, техника, лаборатории, обучени космонавти и желание за експанзия от двете страни на желязната завеса? Защо на руснаците не им се удава да осъществят проекта "Н1"? Защо на секретно заседание на сената на САЩ / за това говори Владимир Ажажа/е взето фаталното решение да се спре експанзията на Луната, след като БАЗАТА ЗА ТОВА Е НАПЪЛНО ЗАВЪРШЕНА, под въздействието на  СТРАХА ОТ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ КОНСТРУКЦИИ НА ЛУНАТА?
     Не изпускайте филма! Ще отървете много! В момента не мога да кажа повече, че бързам...
« Последна редакция: Ноември 15, 2007, 22:00:24 pm от SMSI-H »

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Извънземните да се махат от там, че да не ги махнем ние!

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Извънземните да се махат от там, че да не ги махнем ние!
По-тихо, че големият брат слуша и вижда! :o :o :o :'( :'( :'(

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Извънземните да се махат от там, че да не ги махнем ние!
По-тихо, че големият брат слуша и вижда! :o :o :o :'( :'( :'(
Те не могат да спрат амбициозни хора да ходят и да копаят минерали, не могат!!!

Неактивен 1989

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 41
http://video.google.com/videoplay?docid=8287873083926860811

     Този филм търсачката не го намира във форума.Голямо поле за размисъл. Ама най-накрая, направо си го казват, че преди двайсетина години сме ИЗГОНЕНИ ОТ ЛУНАТА. Нужен е коментара на Алиен за този филм...
има ли субтритри някъде ???
« Последна редакция: Ноември 15, 2007, 23:50:10 pm от 1989 »

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
http://video.google.com/videoplay?docid=8287873083926860811

     Този филм търсачката не го намира във форума.Голямо поле за размисъл. Ама най-накрая, направо си го казват, че преди двайсетина години сме ИЗГОНЕНИ ОТ ЛУНАТА. Нужен е коментара на Алиен за този филм...
има ли субтритри някъде ???
И аз това се питам :-\

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27