Jean-Luc Picard в тази връзка ми е много интересно как ще коментираш факта че филма със стъпването на Луната - който би следвало меко казано да бъде пазен с охрана дори като историческа стойност - МИСТЕРИОЗНО Е ИЗЧЕЗНАЛ и никой не знае къде е - да не говорим че и за виновни дори не се споменава. Е на това ако не кажеш че е конспирация незнам вече 
Ами веднага ми хрумва поне една правдоподобна теория защо е изчезнал. Да приемем, че наистина някой го е скрил с цел да не се видят неща на него. Но тези неща не е задължително да са сиви, зелени или в бонбонено розово извънземни, или пък техните китни вилни предградия, магистралки или езерца

) Нищо чудно американците да не искат да показват подробности от кацането на своите кораби, което би подсказало и показало някоя и друга технологична тайна на евентуални новоизлюпили се мераклии за кацане там горе. Питаш се кои са еветуалните мераклии - ами там малко на изток има една държава с доста народ, за която винаги съм смятал че не е нужно да развива каквато и да е космическа програма, а просто да направи вертикални колонки от достатъчно на брой качени един върху друг хора, които да строят в орбита каквото им душа пожелае

)