Автор Тема: Всичко за ЛУНАТА - снимки, мисии, хипотези, конспирации!  (Прочетена 594378 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен veselqk-U

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 255
Стига бе,може ли да го дръпна от някъде.

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
Някъде из ФЪн, май беше. Мисля, че имаше и тема.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Eon

• Гост
Ъ-ъ-ъ-ъ,а този вятър от къде е,нали няма атмосфера? :-\

Къде видя вятър бе колега  :P :P :P :P

Ще ме убиете

Неактивен Rapsio

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 399
Нали ужким турили летва отгоре на флага за да е изпънат и го бутнали за да изглежда че се вее. Това минава за снимка, ама ми е чудно как на видео архивите се вижда как си се вее без да го докосват.

Eon

• Гост
Ми летвата е достатъчна...

За какво му е някой да го бута...

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
Според мен има филмче от Луната, но на него са се записали твърде неудобни факти от скриваната реалност на Космоса. За нуждите на масовото забавление на Земята е било изфабрикувано набързо второ филмче, което да даде отговор на жадните за сензация зрители. На това филмче знамето ведро се вее (виждал съм го с очите си) по начин, който не е възможен нито при безатмосферните и безветрени условия на Луната (А ДАЛИ НАИСТИНА ЛУНАТА НЯМА АТМОСФЕРА ? СПОРЕД НЯКОИ ИМА, НО Я ПРИКРИВАТ), нито при условие, че някой клати пилона на знамето (кой астронавт ще се занимава с такава глупост?!). Помня кадъра с веещото се знаме на лунния хоризонт и изгряващата отсреща Земя. Пропагандният елемент трябва да се мисли в системата на Студената война, защото надпреварата с СССР е била по това време изключително важна; Москва успява да изпрати първия човек отвъд земната гравитация, а американският флаг се развява над изгряващата Земя. Това обяснява защо са бързали толкова много да имат филм, който да бъде излъчен масово. А за лудата грешка не бива да се учудваме непримиримо - тогава лъжата наистина, ама наистина не е била толкова обиграна, колкото днес... Това го казвам в смисъл, че мога да допусна една цяла колегия от измамници да е допуснала по онова време тъпата грешка да развее US-флага патриотичния "лунен вятър"...

« Последна редакция: Август 15, 2006, 13:50:42 pm от flyDragon »
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Rapsio

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 399
Eon - за да се получат гънките характерни за веенето :) Само дето на видео файла то си се вее свободно и без да го докосват.

Antonium

• Гост
Да бе, вее се. Това е спор, за кокошката и яйцето. Дрън Дрън :P :P :P
По скоро в оригиналния филм има нещо, което е по-удобно да изчезне.

Неактивен Gabo

• Стопанин на XNETBG.NET
  • Много Писал
  • Публикации: 6 668
  • Бивш Black Adder
Доколкото си спомням, една от целите на Smart-1 - програмата на Европейската космическа агенция за изследване на Луната е било да провери какво е оцеляло от оставеното от Американците, 30 години след кацането им.
И странно защо, преди няколко месеца тази част от програмата била прекратена, а снимките - свалени от сайта на ESA, като се намекваше, че били 'помолени' от американците. :---
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

Неактивен ----------

• Доста Писал
Може би лунната история е съвсем друга... Може би разказът за едно почти безцелно скачане като кенгури около луноходната машина е съвсем наивна сапунена опера с веещ се патриотичен флаг на титрите в последната серия... ;D
Цитат

Неактивен Jean-Luc Picard

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 351
  • Starfleet Captain
Може би лунната история е съвсем друга... Може би разказът за едно почти безцелно скачане като кенгури около луноходната машина е съвсем наивна сапунена опера с веещ се патриотичен флаг на титрите в последната серия... ;D

Ами да. Ужасната истина е че като са кацнали на Луната и са установили че тя е от сирене/кашкавал. Но било толкова хубаво и вкусно, че не искали да го делят с никого и затова го крият.

"Безцелно скачане като кенгури" ... баси ...

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
 Jean-Luc Picard  в тази връзка ми е много интересно как ще коментираш факта че филма със стъпването на Луната - който би следвало меко казано да бъде пазен с охрана дори като историческа стойност - МИСТЕРИОЗНО Е ИЗЧЕЗНАЛ  и никой  не знае къде е - да не говорим че и за виновни дори не се споменава. Е на това ако не кажеш че е конспирация незнам вече  ;)

Неактивен ----------

• Доста Писал
А може би сиренцето и кашкавалът са plutonium?
Днес всички грешки стават безследно...
Цитат

Неактивен Jean-Luc Picard

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 351
  • Starfleet Captain
Jean-Luc Picard  в тази връзка ми е много интересно как ще коментираш факта че филма със стъпването на Луната - който би следвало меко казано да бъде пазен с охрана дори като историческа стойност - МИСТЕРИОЗНО Е ИЗЧЕЗНАЛ  и никой  не знае къде е - да не говорим че и за виновни дори не се споменава. Е на това ако не кажеш че е конспирация незнам вече  ;)

Ами веднага ми хрумва поне една правдоподобна теория защо е изчезнал. Да приемем, че наистина някой го е скрил с цел да не се видят неща на него. Но тези неща не е задължително да са сиви, зелени или в бонбонено розово извънземни, или пък техните китни вилни предградия, магистралки или езерца :)) Нищо чудно американците да не искат да показват подробности от кацането на своите кораби, което би подсказало и показало някоя и друга технологична тайна на евентуални новоизлюпили се мераклии за кацане там горе. Питаш се кои са еветуалните мераклии - ами там малко на изток има една държава с доста народ, за която винаги съм смятал че не е нужно да развива каквато и да е космическа програма, а просто да направи вертикални колонки от достатъчно на брой качени един върху друг хора, които да строят в орбита каквото им душа пожелае :))

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
Капитане,те там технологията си я имат.Май "Шахаб" и беше последния ъпгрейд.
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27