Автор Тема: Сатанистки символи в днешната българска мултимедия  (Прочетена 18903 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен thesoapmaker

• Четящ
  • *
  • Публикации: 45
  • Lateral-Us
    • Tool Band Website
е какво толкова пък му има на това ?? Окото ли имаш предвид .. не ставай смешен  ;D
I embrace my desire to feel the rhythm, to feel connected enough to step aside and weep like a wi

Неактивен AU

• Пишещ
  • Публикации: 851
е какво толкова пък му има на това ?? Окото ли имаш предвид .. не ставай смешен  ;D
ще го имам в предвид:

http://forum.xnetbg.com/index.php?action=profile;u=3646;sa=showPosts

:-X
« Последна редакция: Юли 18, 2008, 19:41:05 pm от AU »

Неактивен AU

• Пишещ
 господин Соапмейкер, намирам поставания във вашия подпис сайт за повече от обезпокоителен, прекарах малко време да го прегледам и мога да ви кажа, че не ви е чиста работата, моля въздържайте се от вездесъщи коментари!

:-\ :-X ;)

ANKH (W)UD*A(T) SENEB
http://www.toolband.com/

съветвам потребителите на Xnet да прегледат добре сайта и най - вече биогарфиите, имената на артистите и флаерите за техни концерти, всичко и изписано на тях
  :D

« Последна редакция: Юли 19, 2008, 20:47:12 pm от AU »

Неактивен thesoapmaker

• Четящ
  • *
  • Lateral-Us
    • Tool Band Website
Относно: Сатанистки символи в днешната бъ
« Отговор #18 -: Юли 20, 2008, 00:48:08 am »
Да, да - предполагах, че така ще стане. Вие наистина ме изумявате. Намирам форума за изключително интересен и прочие, но приятелю - не можеш да ме убедиш, че Tool са сатанински, зли и тн и тн и тн - това би било смешно и унизително за теб. Моят съвет е да ПРОУЧИШ предварително, може и да чуеш (което е по-важното) и да разбереш. че това е единствената (или една от малкото) групи, които в момента се стремят да пресъздадат чрез музиката си отделен поглед към другата реалност, алтернативното възприятие и мога да твърдя, че ако не беше тяхната музика нямаше да се добера до изключително много информация, която повлия силно положително в духовното ми израстване. Моля те, не пускай празни приказки относно това без дори да си видял за какво става въпрос - наистина е изнервящо. Да не говорим, че коментираш колко чиста ми е работата и подобни простотии - звучи наивно и нелепо, особено когато не ме познаваш.

И така - виж това и тогава ще си говорим:

Ако искате можем да коментираме клипа, въпреки че това май не е правилната тема.. Както и да е.. - Според вас кои са малките създания, които влизат във в енергийното тяло на човека? Възможно ли е това да са така наречените неорганични създания, които функционират в друго измерение и са главният източник на злото. Моля ви, гледайте го и кажете своето мнение.

AU, С най-добри чувства те моля да се успокоиш и да мислиш преди да пишеш. Peace.
« Последна редакция: Юли 20, 2008, 00:54:31 am от thesoapmaker »
I embrace my desire to feel the rhythm, to feel connected enough to step aside and weep like a wi

Неактивен thesoapmaker

• Четящ
  • *
  • Lateral-Us
    • Tool Band Website
Ето ви и текста за гореспоменатото парче. Искам да подчертая, че при Tool музиката никога не е свързана със съответния клип - в смисъл, че това са си два съвсем отделни аспекта от самото творение. Чуйте, вижте и сами си правете изводи. От ясно по-ясно:

Eye on the TV
Cause tragedy thrills me
Whatever flavor
It happens to be

Like:
"Killed by the husband"
"Drowned by the ocean"
"Shot by his own son"
"She used a poison in his tea
and kissed him goodbye"
That's my kind of story.
It's no fun 'til someone dies

Don't look at me like
I am a monster
Frown out your one face
But with the other
Stare like a junkie
Into the TV
Stare like a zombie
While the mother holds her child,
Watches him die

Pleas to the sky crying,
"Why, oh why?!"

Cause I need to watch things die
From a distance
Vicariously, I
Live while the whole world dies
You all need it too - don't lie.

Why can't we just admit it?
Why can't we just admit,
We won't give pause until the blood is flowin'
Neither the brave nor bold
Will write us a story. So,
We won't give pause until the blood is flowin'

I need to watch things die
From a good safe distance
Vicariously, I
You all feel the same so
Why can't we

Just admit it

Blood like rain, come down
Drum on grave and ground

Part vampire
Part warrior
Carnivore and voyeur
Still have the transmittal
Synch to the death rattle...

La, la, la, la, la, la,la-lie (x4)

Credulous at best your desire to believe in
Angels in the hearts of men
Pull your head on out
You Hippies and give a listen
Shouldn't have to say it all again

The universe is hostile
So impersonal
Devour to survive
So it is, so it's always been ...

We all feed on tragedy
It's like blood to a vampire

Vicariously, I
Much better you than I.

Или с други думи един от най-големите проблеми в нашето време или въобще откакто човечеството съществува - нуждата на хората да наблюдават трагедията (отдалече), да се хранят с нея и да живеят чрез нещастието на другите. Съвременен вампиризъм - чрез телевизора. Елитът твърде отдавна е осъзнал това и сега го използва срещу нас. Особено сила има в последните редове - "Всички ние се храним с трагедия, като кръв за вампир е/ Косвено аз живея докато целия свят умира/ доста по-добре (точно) ти, отколкото аз."
Забележете как в целия текст се говори в първо лице - това е силно показателно за нивото, до което тези хора са достигнали.

Айде стига съм плямпал, че май прекалих  :)

Неактивен AU

• Пишещ
   няма да коментирам,само ще кажа ,че не съм заинтересован, прочетох достъчно в сайта, не ми се занимава да вадя флаери и текстове от там  ;)Направи си тема и пиши за тази група, не съм ги чувал тези Туул, но пък знам Лъстморд, всъщност знам, слушам и т.н. доста електронна музика. На текста не му обърнах внимание, ама това което видях беше, полу войник полу вампир, ами не не ме инетересуват вампирите!

Part vampire
Part warrior
Carnivore and voyeur
Still have the transmittal
Synch to the death rattle...

:-X

« Последна редакция: Юли 20, 2008, 01:43:24 am от AU »

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
AU човека може би иска да каже че чрез подобна музика се изобличават различни тайни проекти или поне се дава информация за тях - кой как ще я приеме е друг въпрос и в много от случаите може да има и лош ефект върху психиката, но всеки сам си преценява.

Неактивен AU

• Пишещ
« Отговор #22 -: Юли 20, 2008, 13:26:25 pm »

Те всички просвещават, освобождават, правят революция. На всички ни е ясно, че смутът става все по - голям и по - голям от цялата работа. Аз примерно на парти с такъв флаер няма да отида, защото по принцип гурута всякакви, ама дали са истински, или само поредната инсинуация. Много групи и имена от световната сцена правят същото, информират, а накрая какво, само повече омраза и чувство за безпомощност: Всичко е по план, а заблудени и търсещи много!

« Последна редакция: Юли 21, 2008, 15:54:40 pm от H. »

Неактивен thesoapmaker

• Четящ
  • *
  • Lateral-Us
    • Tool Band Website
« Отговор #23 -: Юли 21, 2008, 10:01:04 am »
 ;D ;D ;D

Съгласен съм, че има много такива "групи", само че точно за тази грешиш.
Защо не поразгледаш произведенията на тези артисти от флайера ?
Алекс Грей е просто ... нямам думи да опиша това, което прави той. НАПРАВО НЕРЕАЛНО. Няма да повярвате с каква точност той изобразява енергийните тела на човека и въобще енергията. Даже може би ще пусна друга тема, в която да се събират точно такива художници, музиканти и тн, които биха ни помогнали в нашето развитие.

Артисти като него могат само да ни отворят очите, за да достигнем до доста "чиста" информация и точно това би ни помогнало. Е, ти си знаеш твоето и повече няма да се опитвам да те убеждавам в нищо. Конят с капаци си е кон с капаци.
Всички искат да ни прецакат, всички искат да ни пропагандират, ама разбира се - флайерите го показват!  :o
« Последна редакция: Юли 21, 2008, 10:12:04 am от thesoapmaker »

Неактивен AU

• Пишещ
 не беше нужно да си махаш аватара с клоуна, нито да сменяш написаното под него  ;). Гледах видеото което си поствал и не съм очарован, намери си другиго да агитираш за тази група  :-X. Алиен написа нещо много вярно и ти предлагам да се замислиш върху това. :D Мога направо да те затрупам с линкове, а ти идваш с една група и то с членове наследствени масони и окултисти :-X
« Последна редакция: Юли 21, 2008, 19:54:56 pm от AU »

Неактивен thesoapmaker

• Четящ
  • *
  • Lateral-Us
    • Tool Band Website
Масони ?! Ти нещо съвсем си се объркал.
Както и да е, спирам да пиша по тая тема, няма смисъл.
Айде със здраве, всичко хубаво на форума.  :-X

пс: Затрупай ме с линкове, моля те.
Със сигурност ще съм по-толерантен  :P
« Последна редакция: Юли 22, 2008, 08:56:38 am от thesoapmaker »

Неактивен AU

• Пишещ
Масони ?! Ти нещо съвсем си се объркал.

пс: Затрупай ме с линкове, моля те.
  :P
ами не, това обикновено става ако си заинтересован, дотогава седни и прочети хубаво сайта на любимците си:

1.One reason Maynard was drawn to L.A. in the early 90's was to explore the possibilities of sacred temple architecture and regeneration.
 2.Carrying with him a strange sense of alternate realities, Justin found himself able to access them through music and altered states of consciousness .
 3. Danny grew up in Paola, KS. Relatively normal, an element of mystery was added to Danny's childhood when one day he spied his father with a large sword conducting a Masonic ritual. Danny would later notice himself performing similar movements when he began playing drums at the age of thirteen.
 4.began skipping Sunday school to read comics books at a nearby store. This rejection of the word of god in favor of the images of the comic microcosm carried over to school where Adam would draw pictures during teacher's lectures and think of music during math class

разбрахме се стартирай си тема и там зарибявай последователи, не и в този топик  :D, показвай им клипове и т.н.

;)

Неактивен thesoapmaker

• Четящ
  • *
  • Lateral-Us
    • Tool Band Website
Само не разбрах какво толкова има в биографиите им ??
Това, че от малки са проявявали влечение към изкуството ли ? И какво му има на това? Какво като баща му е бил масон? Просто това го е шокирало от ранна възраст и му е повлияло на начина, по който държи палките си (което е положително, тъй като става въпрос за един от най-добрите живи барабанисти в момента - всеки, който разбира ще ти го каже)
Даа, да - Туул са сатанисти, промиват ти мозъка и т.н. Пазете се, деца!
Дядо ви АУ ще ви покаже СВЕТЛИНАТА.

тема няма да стартирам, тук явно преобладават фанатици, които са толкова убедени в себе си, че не може да им се каже дума. не искам да говоря за всички, но спирам да пиша наистина. айде беше ми приятно, оставям ви с най-добри чувства. Специални пожелания за АУ да разчупи възприятието си и да погледне отвъд синтаксиса .. в крайна сметка всеки си има убеждения, важен е крайния резултат. Успех на всички!  :-* ;)

Неактивен AU

• Пишещ
 ами като го гледам този клип сайта им и всички други тъпотии свързани с конкретната банда на живота ти, мога само да кажа, че с окултисти не се занимавам, особенно такива с разни очи , светлина и тем подобни тъпотии по флаерите  ;)
 за мен не бери грижа а за сбе си, темата беше за БГ медията а не за някаква американска банда на светлината и тем подобни, и еди кой си Трол  дето идва и оспорва, защото слушал ТУУЛ , аз се интересувам от музика ти казах, ама линкове за трола няма  :D

Неактивен thesoapmaker

• Четящ
  • *
  • Lateral-Us
    • Tool Band Website
ами ти каза, че не ми е чиста работата. Как можеш да го твърдиш без да ме познаваш ??
уважавам мнението ти и изобщо не се интересувам от теб, но това си беше вид обвинение. Видях колко ти е отворено съзнанието. айде peace.  :-*

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27