Автор Тема: Уникално устройство изобретено за лечение  (Прочетена 8244 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Radostin

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 83
Уникално устройство изобретено за лечение


Апарат, съставен от пирамидална конструкция, аудиоплеър и електронно устройство, което подава към пирамидата светлина, лекува наркомани. Светлината пулсира с точно определена вибрация на вълната и въздейства релаксиращо. Уникалният апарат Антей-21 е конструиран преди около два месеца в Бургас, а неговият създател Ангел Георгиев го използва в новооткрития край морето Център за духовна и физическа хармония за туширане на стреса, за преодоляване на мании и фобии, на страх и заекване, на зависимост от цигари, алкохол, наркотици и хазарт. Чудотворният апарат и “осветената” с него вода отстраняват сексуални проблеми и помагат на жени с психосоматично безплодие да станат майки. Антей – 21 регулира кръвното, премахва главоболието, контролира теглото и намалява болката в костите. Изобретателят Ангел Георгиев е автор на книгата “Мила агресия”. Той е поет, музикант, радиестезист и хипнотерапевт.

- Според гръцката митология синът на Посейдон и на Гея Антей е непобедим, защото черпи сили от майка си Земята, като я докосва. Антей-21 от къде черпи сили?
- Той не черпи, а преработва силите на природата така, че те да помагат на човешкия организъм.
- Как се породи идеята за него?
- След като направих стотици хипнози с терапевтична цел, стигнах до извода, че този процес е много труден, бавен и скъп за хората. За да ги облекча във време и пари, създадох в рамките на почти седем години тази технология. Тя се основава на седем различни методики, които въздействат едновременно върху човешката психофизика така, че за 5-6 минути лекуваният получава един много сериозен атакуващ момент на неговите проблеми и в рамките на 2-3 сеанса ги решава. За наркоманите обаче са нужни повече.
- Какво представлява Антей-21?
- Апаратът се състои от аудиоплеър, електронно устройство и една пирамидална конструкция, направена със специални материали, наречени медиатори. Тя е заимствана от мъдростта на древните адепти, които са в основата на цялата наука на нашето човечество. Техните познания комуникират с техническия прогрес.
- И какво въздействие има тази пирамидална конструкция?
- Много отдавна е известно, че в пирамидата ножовете се заточват, а водата издържа повече без да се развали. Доказано е, че човек под нея се чувства защитен и спокоен, но това не е достатъчно. Само една пирамида не може да спаси хората от болката. Ако беше възможно, Хеопсовата пирамида щеше да е пълна с болни, които да си стоят там, чакайки да се излекуват.
- А как е доказано, че там човек може да бъде защитен?
- Извършени са замервания с радиестезия и е установено, че под пирамидата има положителна Ян, а отстрани – отрицателна Ин енергия.
- Но какво отличава Антей-21 от пирамидите в Гиза?
- Към пирамидалната конструкция, която осигурява пречистване и защита, в апарата имам електронно устройство с ръчно управление. Чрез него по специална спирала подавам в пирамидата светлина. Тези светлинни източници със зеления си цвят въздействат на човека релаксиращо, а самата светлина пулсира с точно определена честота на вълната, която се отличава от тази в контакта. Там е 50 Hz, a тук са от 250 нагоре, в зависимост от това върху кой енергиен център ще въздействаме за различните проблеми. Антей-21 е ноу -хау и няма световен аналог.
- А размерите на пирамидата как  избрахте?
- Всичко е изчислено геометрически по коефицента ; (т.нар. златно сечение). Т.е височината на пирамидата трябва да бъде 1:1,618… към основата й.
- Има и други построени пирамиди, но създателите им не са взели под внимание тази Божествена пропорция…
- Един екстрасенс в Хасково например ми каза, че направил пирамида с размери 2.25 х 2.25. Конструкция с такива пропорции обаче няма нищо общо с феноменалните творения на древните гении, които са проектирани в съотношението, известно на съвременните математици като златно сечение. Всичко трябва да е строго изчислено. Определянето на самата пирамида в пространството също е добре да е точно и да стане с  компас. Две от стените трябва да сочат север-юг.
- Водата има способността да закодира и запомня информация. Д-р Масару Емото експериментално доказва, че тя помни нашите мисли и чувства. Нужната вода, която приготвяш с помощта на Антей, какво помни?
- Тя наистина може да съхранява мисли и чувства и аз използвам това свойство. Така че, когато бъде приета от човек, се предава на неговия организъм нужната информация. Известно е, че телата ни се състоят от 70-75% вода. Когато подменим част от нея с Нужната, която съдържа специалната вибрация от трептенията на нейните молекули, тази честота се предава на повредения център. Той се хармонизира, възстановява се и това е достатъчно на човек да върви напред.
- Известно е, че водата разкрива истинската си природа под формата на замръзнал кристал. Д-р Емото прави опити с вода, поставена пред тонколони, и установява, че няма по-приятна музика за душата от симфониите на Моцарт и Бетовен. Ти с каква музика въздействаш на Нужната вода?
- Не й пускам музика, макар че това е добра идея. Но тази честота на вълната, която се подава по сребърните електроди във ваната с бъдещата Нужна вода, донякъде има аналог с музиката. Навремето в Египет жреците са настройвали своите флейти във фа диез, който отговаря на връзката между 4 и 5 енергиен център в човещкото тяло. Т.е. ако четвъртата чакра е Фа, пета – сол, между тях е фа диез, който отъждествява съотношението между чувствеността и сетивността, между духовното и физическото. Ето затова можем да намерим връзка между нашата Нужна вода и музиката.
- А на молекулярно ниво как въздействаш на водата?
- Молекулата се зарежда с нужната честота на вълната, което е полезно за решаването на определения проблем. Всяка частица от Нужната вода помни това и го предава на човешкия организъм.
- Какви билки използваш?
- За различните проблеми се приготвят различни отвари. За релаксиращата Нужна вода вземам фитодобавки, които помагат за спокойствието – маточина, мента, а за водата “тонус” добавям дори и пчелни продукти, които засилват въздействието. Но билките не са най-важното за Нужната вода. И без тях тя ще е лековита.
- Коя е най-ползваната вода?
- “Релакс”. С нея човек трябва да се успокои, да намери хармония и да се отърси от тревожността си.
- Д-р Емото доказва експериментално, че изворната вода и тази, която ние пием, много се различават. Техните кристали са много различни…
- Затова и не използвам вода за елексирите от тръбопровода. Нашата е изворна и тя няма нищо общо с водата на Бургас.
Лековитите извори в България са приели вибрация от разместване на земните пластове. Възможно е те да са близки, до тези, които ние използваме, и затова е нормално водата оттам да има сходни свойства с нашата Нужна вода. Изворите помагат за различни физиологически проблеми.
Наскоро разбрах, че в Русия също са създали технология за лековита вода. Веднъж дори ме попитаха “защо се занимаваш с това, след като руснаците го имат от 20 години”. Не знам каква е тяхната, но след като я няма на пазара, е нормално да се потърси начин и обикновените хора да се възползват от свойствата й.
- В Москва са създали технология за този елексир, но хората не знаят, че той съществува? Защо?
- Защото е само за висшите кръгове в Русия – за министерските дечица и за самите управляващи да живеят по-дълго и да изглеждат по-млади. Тази вода наистина има такива свойства…
- Да подмладява ли?
- Не да подмладява, а да поддържа по-дълго младежкия вид.
- Но това не означава ли, че удължава живота?
- Да. Удължава и творческия период на човек, подобрява неговата работоспособност.
- Може ли тогава да се каже, че H2O е формулата на нашето здраве?
- Тя е спасението от болката. Способността на Нужната вода да засилва имунитета помага на човек да е здрав. Тя подобрява качеството на мозъчната дейност и този, който я пие, става много по-концентриран и творчески изявен. Един спортист вместо да взема допинг, би могъл да пие от Нужната вода “тонус”, за да постигне същите резултати.
- Тази вода допинг ли тогава?
- Не. Спортистите, които я използват, се уморяват много по-малко и се възстановяват след тренировки и състезания много по-бързо, но допиг пробите никога няма да бъдат положителни, защото нашият елексир не е допинг, а вода. Тя няма химическа обработка. Получена е по електрофизичен начин. Освен за спортисти тази течност е полезна и за хората със страхови неврози. Ако един стресиран шофьор вземе от Нужната вода “релакс” може спокойно да си кара автомобила, докато когато използва транквиланти,  Законът за движение по пътищата му забранява да се качва в колата.
- Съществува ли терапия, способна да победи стареенето?
- То се забавя на сто процента, ако се пие Нужна вода. Човек дори започва да мисли по различен начин. А древните са казали, че както мислиш, така ще живееш.
- Нужната вода “контрол” помага на дамите да се справят с наднорменото си тегло…
- Защо само на дамите? Мъжете също са хора. По принцип този елексир въздейства на трета чакра (енергийният център на слънчевия сплит, който контролира стомашно-чревния тракт) и помага да се контролира теглото, т.е. не само, жените, които имат наднормено, но и тези, които са по-слаби, могат да си върнат добрата фигура. Освен това с въздействието си върху слънчевия сплит водата “контрол” помага да се освободят от стомашните проблеми, които са на нервна основа. Препоръчително в тези случаи е и да се вземе от водата “релакс”, за да може тази дама да стане по-адекватна и контролирайки теглото си, да проумее, че пастите, тортите и мазните храни не са полезни за нейното здраве.
- Колко литра е необходимо да изпие една жена, за да стане красива?
- Никой не може да каже, защото няма обща формула. Подхождаме индивидуално към всеки, който влезе в кабинета ни.
- В началото и в края на въздействащата програма извършвате диагностика на психофизическия статус чрез попълването на конкретен тест. Какво представлява той?
- Тестът е академичен и представлява диагностика на характера. Взели сме го от Катедрата по психология на Висшия медицински институт. Правим го първо, за да видим дали това отговаря на сегашното му състояние и второ, за да не правим грешки. Не може например да дадем на един холерик вода “тонус”, защото ще го направи още по-агресивен. Ако един тотален флегматик или меланхолик пък вземе “релакс” ще стане напълно пасивен. Затова са необходими тестовете. След преминаването на определен период трябва с тях отново да се диагностицира състоянието, за да се види разликата. Не е нужно тестът да е непременно за тревожност, защото проблемът се диагностицира с разговори. Ако има медицински документи, е добре да се вземат под внимание.
- На хората, които се лекуват с вашите елексири, забранявате алкохола. Защо?
- Аз не го забранявам, но препоръчвам да не се прекалява с него. Ако днес ти изпиеш един литър вода “релакс”, а довечера погълнеш едно кило ракия- какъв ефект може да има лечението? Повод за наздравица лесно може да се намери. Ако изпиете 50 грама концентрат и една чаша вино, те няма как да навредят на нашите сеанси. Важно е да не се прекалява, защото всичко прекалено в живота е вредно.
- Как помагате на тези, които са зависими от наркотиците, от алкохола и цигарите?
- Зависимостта е свързана с т.нар. абстинентен период, който е свързан с нервност. Примерно един пушач след 15 минути въздържание започва да нервничи, ако няма цигари. При алкохолика неприятните усещания в стомаха и в мозъка са още по-неприятни, а наркоманите чувстват дори болки в ставите, повръщат и получават спазми, гърчове и вибрации по цялото тяло. Тази абстиненция кара зависимия да продължава да се трови. Нашата цел е, чрез релаксация и внушение да намалим абстинентния период, докато стане поносим.
- За колко време може да се постигне това?
- Зависи от състоянието. Ако един наркоман е на 5 дози хероин на ден, процесът за преодоляване на абстинентния период ще е по-дълъг, отколкото при някой друг, който пуши трева или е само на една доза. Всъщност с наркоманите имахме по-малко проблеми, отколкото от пушачите, защото при тях навикът, създаден от движението на ръката и драскането на кибритената клечка или щракането на запалката, е натрупан с години. Но все пак имаме добри резултати при преодоляването на тези зависимости.
При наркоманите след туширането на физическата абсиненция трябва да се работи за преодоляването на психическата, т.е. за онова петънце, което е в мозъка. То ги дърпа да отидат в банята и да се надрусат. Отстраняваме го с хипноза, с психотерапия, или с дълги разговори, чрез които внушаваме на зависимия, че той не е отрепка, а е бъдещето на тази държава и е време да се вземе в ръце, за да не плаче майка му вечер.
Аз нямам нищо против метадоновите програми. Медицината използва лекарства, а ние не се занимаваме с лечение, но помагаме на болните да намерят спасение от проблемите си.
- Ти каза, че наркоманската среда е много ревнива. Възможно ли е “скъсалият” с дрогата да се избави от рецидив, ако не се отдели напълно от тази общност?
- Всичко е възможно, след като стане адекватен. Когато започне да се замисля за отговорността си за себе си и към своите родители, може да се спаси от зависимостта и своите приятели. Ако те заедно вървят по пътя на въздържанието, терапевтичният процес е по-лек.
- А безплодието как се лекува?
- Ако е на нервна почва, терапията е възможна с водата “промивки”, която има антисептично действие. Освен това, тя стимулира първа чакра (б.р. родовата). Ако жената е със запушени канали или има проблеми с яйчниците, не можем да й помогнем да стане майка. При огромен процент при дамите безплодието е на психосоматична основа. Увереността на жената може да се върне с водата “релакс”, а с промивките тя започва да има по-добро излъчване към мъжете. Дамата става по-чувствена и проявява по-висок афинитет към сексуалното общуване с партньора. Това е важно за оплождането на яйцеклетката. Т.е. водата “промивка” прави  жените по-женствени.
- Ако правилно съм разбрал, ти тушираш депресиите и тревогите с вода. Всичко ли може да се лекува с вода?
- Мисля, че всичко, но ние не лекуваме всичко и нямаме претенции да бъдем панацеята на света.
Като химично съединения, H2O е просто нещо и въпреки това е много сложно, тъй като има три агрегатни състояния. Все още учените, изследвайки водата, не могат да установят всичките й качества. А всички библии по света започват по един и същи начин. В свещената книга на ацтеките например пише: “И отначалото нямаше нищо. Само Божият дух се носеше над водата.” Водата е първоизточникът. Тя е универсална, но все още не се използва максимално от нашата цивилизация.


Запознах се лично с Ангел(Ачо) много положителен човек и много се раздава за да помогне на хората.Телефона му е:
056 814274
0899 214 123
anteus21@mail.bg


« Последна редакция: Януари 12, 2008, 20:38:00 pm от Ricardo »

Неактивен Силата

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 264
Относно: Уникално устройство изобретено за лечение
« Отговор #1 -: Януари 13, 2008, 10:17:30 am »
Явно ще вземем парите на терапевтите.
...и нека силата да бъде с теб.Aз знам неща ,за които ти даже не си и подозирал... че знам.

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 988
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Относно: Уникално устройство изобретено за лечение
« Отговор #2 -: Януари 13, 2008, 12:54:08 pm »
Плацебо и неразбиране ет итс бест....
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 011
Re:Уникално устройство изобретено за лечение
« Отговор #3 -: Февруари 24, 2011, 15:29:00 pm »
Някой има ли повече информация за  “Антей 21”?

Ето  стар коментар: http://www.kompasbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2509&Itemid=40

http://www.kompasbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7624&Itemid=28

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27