Сигурно нещо много е накипяло на администраторите. Разбирам ги! Може би е дошло времето да се кажат истините. ТЕ ВИНАГИ БОЛЯТ... ЗА ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС! Отдалеч е трудно и да се прецени труда на създателите на сайта, неговата незабележимост и уникалност... Но все пак трудът им е уникален в ТЯХНОТО ЖЕЛАНИЕ ДА ДАДАТ НЕЩО НА ХОРАТА ОКОЛО ТЯХ, защото всичи живеем на едно място и това, че адмиистраторите са решили да дадат повече от себе си, отколкото хората, които са ги последвали в споделнето на мислите им, ГИ ПРАВИ НАИСТИНА УНИКАЛНИ. Според мен наградата за тяхната безпристрастност и ентусиазъм е нашата ангажираност с идеите на форума и съпричастността ни! Ако погледнем мистично на нещата, истинския човек се раздава без да очаква награда за дейността си. Ако такава последва е добре дошла! В момента се получава нещо от сорта. Разбирам неволите на администраторите! Но все пак, утрото е по-мъдро от вечерта... Прибързаните решения рядко водят до нещо добро... И ВСЕ СЕ НАДЯВАМ НА ОГРОМНОТО ЖЕЛАНИЕ НА ВСИЧКИ АДМИНИСТРАТОРИ, ЧЕ КАКТО И ДОСЕГА СА СЕ РАЗДАВАЛИ ЗА ИСТИНАТА И ВСИЧКИ НАС, ДА НЕ УВЯХНЕ, ЩОТО НЯМА ДА ИМА ЗА КАКВО ДА ЖИВЕЯТ, КАКТО ДОСЕГА ЗА ИДЕЯТА...
УВАЖАЕМИ АДМИНИСТРАТОРИ! БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ ИМЕТО НА ВСИЧКИ ОНЕЗИ СЪФОРУМЦИ, НА КОИТО НЕ ИМ ДОСТИГНА АКЪЛ ДА ВИ ПОДКРЕПЯТ ВЪВ ВАШАТА ВСЕОТДАЙНОСТ, БЕЗПРИСТРАСТНОСТ И ЧОВЕКОЛЮБИЕ! НЕ НИ СЕ СЪДРЕТЕ, но сме омаяни от уникалността на сайта и от ангажираността по темите не ни остава време да мислим ЗА ТРУДА ВИ... Благодарни сме Ви за това, че се раздавате за нас в изоставената от Бога България и искате да влеете малко ум и истина в главите ни! Не ни се сърдете, но инициативата / по негласния спомен наследен в българщината, е това, че щом някой носи отговорност, защо да я нося аз, все още не е отшумяла от масовото съзнание/ все пак е тръгнала навремето /още от предшественика на XNETBG преди около пет години - все още имам някои копия на стария Ви сайт/ от Ваша страна, което е очаквало подемане на инициативата от нас. Това, че някои са злоупотребили, вече не трябва да прехвърля вината върху нас и да ни лишава от нещо хубаво в живота ни. ВСЕ СИ МИСЛЯ, ЧЕ ВИЕ СЪЗНАВАТЕ ЗНАЧИМОСТТА НА ТРУДА СИ... НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕ ДОСТИЖЕНИЕТО СИ ЗАРАДИ НЯКАКВИ ХАКЕРИ... МОЖЕ БИ В БЪДЕЩЕ ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ. А това, че хакери правят атаки, ДОКАЗВА КОЛКО Е ЗНАЧИМ САЙТА! Затова точно сега не е момента да се закрива! И ако сега се устои на атаките, значи организмът ще преодолее температурата, И ЩЕ СЕ ИЗЛЕКУВА!
Уважаеми съфорумци...
Аз наистина съм нов "в екипа", но до момента на това "голямо разделение" НЕ ВИДЯХ НИКОЙ ОТ СЪФРУМЦИТЕ ДА КАЖЕ ЕДНО БЛАГОДАРЯ НА АДМИНИСТРАТОРИТЕ за техния труд, който е за всички нас! Засрамете се бе, кви хора сте вие! НИЕ НАИСТИНА НЕ ЗНАЕМ, НЕ СЕ УЧИМ, НЕ МОЖЕМ, МЪРЗИ НИ И РАЗТЕГЛЯМЕ ЛОКУМИ, ЩОТО НЕ ЗНАЕМ КАКВО ДА ПРАВИМ, НО ОТ НАША СТРАНА ЩЕ Е ДОСТАТЪЧНО ЕДНО "БЛАГОДАРЯ АДМИНИСТРАТОРИ!"
За днес от мен БАСТА... И все пак съфорумци бъдете преди всичко цивилизовани човеци, а не необразовани умници отпреди сто години в поведението и обръщението си към създателите на сайта, щото утре наистина може да го няма..., което ще е най лошото...