Можеш да пробваш и модули "пауки перемещение" /spider move/, и "проход воздуха" /това не го видях на английски, но ги прехвърлях набързо и може да го има, а аз да съм го пропуснал - реализира много трудни за реализация ситуации, но понякога по много необичаен за нашето съзнание начин, но за по-изразен ефект - значително по рано във времето трябва да се задейства модула/ и "сърфинг" /serfing/ - за въздействие върху ситуации - от личен опит го пиша, добре е да се визуализира по един или друг начин ситуацията /а колкото се може по-рано във времето толкова по-добре, при мен сработва най-добре няколко дни по-рано, ако трябва спешно нещо - рядко се получава точно това, което съм 'поръчал', естествено аз се съобразявам и с личните си възможности /за някои работи може на човек много да му се иска, но това са най-често желания, наложени му под влияние на външни въздействия/. А от известно време почти не ползвам модули, понеже почти постоянно нося БЖ3.0, а там модулите не работят, там въздействието е ДИРЕКТНО/.
Също така ако шофираш или пък се возиш често в транспортно средство можеш за времето на пътуването да включиш модула "большая сфера воды" - голяма сфера с вода /
Large Water Sphere – creates a protection sphere around a technical object (car, plane, train) in which you (or somebody else) are
located. This sphere may provide a certain protection and decrease losses in case of accidents, various force-majeur situation by
increasing “mass” of the object. This increases safety./ - по преводите на английски определено има какво да се желае като качество, но по добре такива отколкото нищо/- необходимо е мислено да си представиш как колата например се обгръща с огромен воден балон, който при евентуално произшествие би послужил /на енергоинформационно ниво/ като буфер. НО, но е задължително, след като слезеш от колата, или приключиш да шофираш да прекратиш /просто мислено, с команда от типа: 'стоп' или 'край' или нещо подобно/ действието на модула, защото ако не му укажеш да прекрати действието си, той ще продължи да работи, а това ще тегли натам енергиен ресурс от каналите на гривната, който можеш да използваш за други цели. Например /но не само, възможностите са изключително много, каквото се сети човек/ с пауки перемещение можеш предварително от вечерта да си задаваш за сутринта да караш само на зелен светофар, т.е. да не чакаш по светофари, също така и по опашки и т.н., но пак повтарям - колкото по-рано, толкова по-ефективно /реалност е това, не е толкова лесно да се измени по коя да е воля толкова бързо/.
Първоначално е полезно просто да си поиграете с модулите, без да очаквате нещо сериозно /3-4-5 модула на ден, за да усетите ефекта, да се прислушате към собствените усещания и/или виждания. Някои нищо не усещат, но въпреки това се извършва работа, но пак казвам - зависи от личните качества, всичко се постига с тренировки, а гривната, заредена веднъж, се самонастройва спрямо текущото Ви ниво. Затова ако Вие сте с по-високо енергийно ниво от някой друг и му дадете Ваша гривна, която сте ползвали известно време, докато тя се настрои на другия човек може да предизвика дори раздразнение и др. такива ефекти именно поради ПОВЕЧЕТО от необходимото енергия, която той може да усвои и преработи/. С практика и тренировки биха могли да се постигнат доста прилични резултати.
Най-искрено желая успехи.
п.с. за 3.0N - от досегашния ми опит - мога да препоръчам мандалите да си ги пуснеш във фотостудио като снимки с подходящ за зареждания предмет/и/ формат - МНОГО качествено принтират там, принципно, а и когато се зареждат често предмети - фотохартията издържа и може да се ползва значително по-многократно. Аз лично имам един набор мандали 9х13 см, и един 18х13 на фотохартия от
много време. Единствено е добре да сменят с нови ако се накъсат или много се намачкат - тогава качеството на 'отпечатваната' върху зареждания предмет холограма пада.
п.п.с. когато видиш пак така случайно аурата /или както е по-вероятно само част от нея/ си кажи мислено "усилване-разширяване на енергийните канали на гривната или просто си го представи. Така ще получиш почти мигновено допълнителна порция енергия за конкретната ситуация и може пък..
Кой знае..